PTT 1. LİG 29.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Göztepe

Başlatan Kaya, 08 April 2016, 23:33:00

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Hoca ne zaman izlemdiki ? ? ?
Sahamizda yeniyoruz diye yirtiyor her hafta işte.

GurbetciFanatik

Muhahahaha
Muharem efe giriyor oyuna
Simdi bi zenci cikarir rakip sahaya daha gidemeyiz

GurbetciFanatik

Raqua55

GurbetciFanatik

Cok pis gerilim bizi bekliyor son 6 dakika.
Dayanin loooooo

jean

Kazandik zorda olsa haftayada ins alirsak avantaj bize gececek yine silinen 3 puana yaniyorum arkadas

GurbetciFanatik

Tebrikler Samsunum.
Hoca insallah haftaya Kadroyu bozmazsin.
1 Puanlik kadrodan vazgec.

eprianu

Kendi evimizde adamlar bizi yarı sahamıza kilitledi.
Süper Lig dahil kaç senedir içeride böyle rezil bir futbol oynamadık.
Hoca dış sahadaki rezalet futbolu iç sahaya da yansıtmaya başladı.
Bakalım daha ne kadar böyle gidecek..

Duško Milinković

Bence de kötü bir futbol oynadık. Aurello'nun hatalı taktiği bizi kurtardı. Oyunu tüm futbolcularıyla bizim sahaya yıkması arkada oluşacak boşluklardan atak yemelerine sebep olacaktı. Nitekim böyle çok atak yediler ve bizim forvetin beceriksizliği olmasa bu maç çok kolay bitebilirdi bizim için. Fakat karşı takımın bu hatalı futboluna gereken cevabı veremedik. Kolay penaltılarla şansa yendik. Giresunda klasik deplasman taktiği ile defansa yatıp, golü yiyene kadar defans yapıp, gol yedikten sonra kurtarmaya çalışıp, arkada boşluk bırakıp kontra yeyip yenilme taktiği ile oynarmıyız bilemiyorum.Bu teknik ekipten herşey beklenir.

ugrass

Sorumluluk almaktan kaçan Samsunun cocugu furkan........ Yapma kardeşim ne gereği var son dakika sarı kart görüyosun????

Duško Milinković

Furkan ve Murat Gürbüzerol 4. sarıkart sebebiyle Giresun maçında cezalı. Furkanın gördüğü sarı kartlar o kadar saçma ki.Her seferinde zaman geçirmeye yönelik saçma sarı kartlar. Ne diyeyim artık....

Sadece Samsunspor

Su maclarda artik daha dakika 30ken koyduk mu demeyi biraksun su taraftar. Mac 2 2 olsa goztepe taraftari koyduk mu dese. Dalcaktiniz hepiniz yine ceza alacaktik. Azcik mantikli tezahurat yapin ya. Ben sen yapmiyoriz ama cogunluk yapiyor

isa55

Bu kadar zor bir maç olacağını düşünmemiştim. Bize top göstermediler. Hakemde farklıydı. Kolay kolay faul çalmadı.
Giresun maçına kadar cetvele bakıp hesap yaparız, sonrasında gelecek sezona hazırlık.

özkan

Allahını seven malum kendince Samsunspor'lular deplasmanada içerideki maçada gelmesin.Adamlar koysaydı ki 2yi yemememiz tamamen aurelıonun iş bilmezliğinden iken ne olacaktı o zaman oraya dalacaktınız hooop denizli maçı cezalı.Ugraş dur.Kardeş kardeşler istenmiyorsunuz laaa anlasanıza.Hapı çek kafayı bul maça gel sonra kesin birbirinizi eee nolcak boyle .Giren Samsunspora giriyo sizin hafta sonunun şenlenıyo sadece.

Ayrıca trübün liderligi millete fırca atmakla bağırmakla lalı lulu cagrılarla olmaz,çiço gibi adamlıkla olur..

AhmetDenizci

İkinci golden sonra, gol sevincinde Ofeodu, Ekigho ve Kone'nin 3'ü sarılarak poz vermişti, o fotoğrafı bulabilen var mı ?