PTT 1.LİG 22.HAFTA | Boluspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 14 February 2016, 22:02:40

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Hakemin pttde ilk maci oldugu cok acik. Sacma sapan kartlar gosteriyor. Penalti kazanalim.bari hazir hakemi bulduk

Sadece Samsunspor

Bu ne ya her pozisyonda sari kart. Dovun la su hakemi cocuk gibi aq

_Jack Daniels_

Takımı uzun süreden beri ilk defa çok beğendim. Böyle devam edersek 3 olur ilk yarıdaki gibi.

kıbrıslı_mete

Uzun zaman sonra topa böyle hakim olduğumuz, pas yaptığımız bir maç oluyor. Ancak son dk'da olduğu gibi ceza sahası önünde son paslarda yine sıkıntı var. Ayrıca rakio kaleci çok acemi gibi. Ancak bizde de şut çekecek kimse yok. Ayrıca Furkan da en az 2 golü engelledi. Süper ligde bile bu pozisyonları kurtaracak kaleci azdır. Umarım ikinci yarıda daha akıllı ve isabetli oynar, 2-3 farkla maçı alırız.

Lusage

Hakem çok kötü Bolu'lular çok üstüne oynamaya başladı. Bize  Kırmızı kart çıkarırsa sasirmam. Taha her zamanki gibi stoper olmanın ne olduğunu bilmiyor. Sol önde adam kovaliyor. Ekigho hem Ofe hem Kone'den daha faydalı. Kone gol harici ortada yok. Ofe beyin daha keyfi yerine gelmemiş oynamıyor bile..

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shane_Falco

Adem yedek kulubesinde dururken Kemalin sağ bek oynamasi bizim avantajimiza. O kanattan saldirip hataya zorlayabiliriz. Biraz daha dikkatli olursak maci aliriz.

GurbetciFanatik

Yav şu zor dedigimiz ve cok kolay olan deplasmanda atin 1 gol.daha bitirin işi.

eprianu

Yine çok kapandık. İleride bulduğumuz pozisyonları da çok basit harcıyoruz.
Oyuncu değişikliği şart

_SoN_

rahat olun arkadaşlar,geçen hafta ilk defa maçı izlemedim,totem yapim dedim yendik,bu haftada izlemiyorum,arkanıza yaslanın rahat rahat maçı izleyin kesin yeneceğiniz,keramet bendeymiş :D

GurbetciFanatik

bayfa55

Sadece Samsunspor

Degisiklik sart. Gol geliyorum diyor. 1 puan alirsak yazik olur

Sadece Samsunspor

GurbetciFanatik

Şaka.maka ekighoyu takip ediyorumda.
Tamam son vuruşlari malda ama adam gercekten cok iyi mücadele ediyor koşuyor.
Bu maçta begendim aferim ona.

orucreis

Oyuncu degisikligi. Hakkimiz yokmu hocaaaaaaaa