Teknik Direktör | Engin Korukır

Başlatan Sadece Samsunspor, 29 January 2016, 19:41:39

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

Defol git gelmene gerek yok bu saatten sonra

Sadece Samsunspor

Haydi yerel basin. Sayenizde takim playoff a bile kalamadi. Engin hoca basin elele Samsunsporu bitirmeye

binikalamadım

bu maça böyle bir kadro çıkardınya... ???

GurbetciFanatik

Hocaya kimse gik demesin
5 kez deplasmanda maglup olarak geldi 19 mayis staduymuna kimse gik diyen olmadi
Kimse istifaya cagirmadi
eeee adamda kendini bi halt zanetmistir kafasina göre kadro cikardi hep.
Sonucta rahat yer Samsun istedigi gibi kadro cikar oynat kimseden ses cikmiyor taraftara bi ic saha galibiyeti yetiyordu anlasilan.

ugrass

Kabahat sende değil seni buraya getirende

Sadece Samsunspor

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, kendilerine puan kazandıracak golü bulamamalarından yakındı.

Balıkesirspor'u 3 puandan dolayı kutlayan Korukır, "İlk yarı tamamen bizim kontrolümüzde geçti ve çok net pozisyonlarımız vardı. Erken yediğimiz gol bizi biraz etkiledi. İkinci yarı tüm riskleri aldık ama etkili olmadık. İki takımda iyi oynadı ancak golü karşı taraf buldu" değerlendirmesinde bulundu,

TAKImin aq koneyi 11de baslatmadim fantezi yaptim demioda

Duško Milinković

Biz  başka maç mı izledik.Hayır teknikdirektör de bizim gibi izledi ancak cepten başka maça mı baktı acep?

muzaffer4

Sene sonunda 3 puanımız silinmeseydi takımı play off a sokmuştum der.

Kaya

Samsunspor teknik direktörünün en son yapacağı iş taraftarı eleştirmektir..

Suçluluk psikolojisinden başka bir şey değil Engin'in yaptığı açıklamalar. Dış sahada son 5 maçın kaybedilmiş olması bile biraz utanması olan insan için susma sebebidir..

sadece55

Bu hafta taraftar seni bir paralasın da gör bakalım...

samsunum

çok eleştirdiğiniz ümit özat bile taraftarı  suçlamamıştı.

özkan

Ümit özat kime sallamıştı;yönetime,basına,topçuya.Varmı hatalı bir sallaması..3 de 3.

Amaaa,kendisi alt liglere alışık olmadığından ve bağırma çığırma işinin beceremediğinden bir türlü tutturamıyor.

samsun 55

Duško Milinković

Gittiği her takımdan ya kovulmuş ya İstifa etmiş. Sezon sonunu görmemiş. Nitekim Samsunsporda da yarım dönemi tamamlayamadı. Demekki kovuldu ğu yerlerin bir bildiği varmış.

Sadece Samsunspor

Su adam bile bu takimdan istifa etti ya. Ne hallere dustuk. Yonetim kovmaliydi. Takimda prestij kalmadi. Bu yonetim hep sus pus kaldi. Adam bile kovamadi. Umit ozatin istifasini kabul etmediler. Bu adam istifa etti. Samsunsporda kurum olarak prestij kalmadi