PTT 1.LİG 16.HAFTA | Yeni Malatyaspor-SAMSUNSPOR'UMUZ

Başlatan Kaya, 15 December 2015, 23:09:21

« önceki - sonraki »

evolution55

En çok gol atan takım kaç gündür gol atamıyor yaaa :-X

forza_devil

Bizden bi cacik olmaz... Israrla soyluyorum 1 defaya mahsus ivanovu oynat yeter artik....!  >:( >:( >:( >:( >:( >:(

GurbetciFanatik

forza_devil

Canber sag kanatda vazgecilmez. Sagdan adam gibi atak yok canbersiz... Umit hoco moca degil ben bunu bilir bunu aoylerim. Hic hazetmiyorum ama huseyin kalpardan baskasi yalan

kıbrıslı_mete

5 haftadır kaçırdığımız goller bizim aslında şans eseri burada olduğumuzun kanıtıdır. yazık yaa

jean

Var bir terslik nazar degdi takima biz bitmisiz resmen kaldi son 1 mac ins onu alip devreye transferlerle gireriz

GurbetciFanatik

Devre arasi imdadimiza yetişiyor.
Insallah teselli olarak haftaya 3 puanla kapatiriz.

diocid

Bu zeminde bu kadar olur, adamlar alışmış bu kötü sahada oynamaya, 1 puan candır..

buraks

Ekigho ya 90 dk dayandığı için ümit hoca istifa...

Karabudun

Karabük ve Elazığ bu hafta kazandığı takdirde ilk iki hesaplarına noktayı koyarız. Yarın ADS yenerse ilk altıdan da mahrum kalıyoruz. Hayırlısı olsun.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Karabudun - 20 December 2015, 19:16:13
Karabük ve Elazığ bu hafta kazandığı takdirde ilk iki hesaplarına noktayı koyarız. Yarın ADS yenerse ilk altıdan da mahrum kalıyoruz. Hayırlısı olsun.

Yok daha neler.
18 mac var (54 Puan)
iyi takviyelerle hersey olabilir.
Tabi transfer yapilirsa aksi taktirde haklisin.

eprianu

Son beş maçın dördünü almış bir takımla oynadık. Hava ve saha şartlarını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Tabi geçen hafta içinde kulüp içinde yaşananlar da ortada. Tüm bunları göz önünde bulundurunca bana göre bir puan gayet iyi. Diğer taraftan bakınca da sıkıntılı. 5 maçtır gol atamıyoruz.

Erciyes maçını kazanıp devreyi kapatmak bizim için iyi olur.

ata55

binikalamadım

play off tan şu an itibariyle düştük...hayırlı olsun.. :-X

Lusage

Ligin en kötü 3 takımından birine puan verdik. Bol keseden dağıtmaya devam ediyoruz. En kötü Diğer takım Denizli'ye puan verdik. Bir tek Erciyes kaldı.  Haftaya onada puan verelim tam olsun. Kese bol dağıtmaya devam... 😠

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi