PTT 1. LİG 11.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Adanaspor

Başlatan Kaya, 30 October 2015, 22:10:18

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Hocaaaa cikar artik Mustafayiiiiii
Icine etti takimin

Karabudun

İyice saldı bizimkiler. Bir son dakika golü yersek fena söveceğim.

nomak55

Bizim kalecide ayarsiz arkadas alti pasa cikmaz ceza sahasi on cizgisine yan topa cikar

Karabudun

Bu haftayı da kazasız belasız atlattık, hamd olsun.

GurbetciFanatik

Ohhh şükürler olsun 3 puan aldik.
Kolay maci yine zorla kazandik  :D

eprianu

Elimizdeki kadro ile bulunduğumuz noktada olmak büyük başarı.
Ümit Hoca'ya çok laf ettik ama adam utandırdı bizi. Helal olsun.

uykan

Ümit hocaya artık laf söylemeyi bırakın, Erhan'dan sonra kulübede teknik adam var diyoruz.
Erdi meselesine gelince daha çok forma alır biraz üzer biraz sevindirir sonunda ersel gibi ercan gibi canberk yada oğuzhan gibi ritmini bulur.
Ümit hoca Muradı  ilk yarı oyundan çıkardıginda da bitti demiştik ama bugün neler yaptıgı ortada. Takımı fazla büyütmeyelim ümit hocanın dedigi gibi SAMSUNSPORun ismi Bir puan hepsi bu...
Daha iyi olacak ivanov taha canberkli ofili takım çok işler yapacak
Birazda ha sabır ve destek hepsi bu... gerisi zaten kafana göre SAMSUNSPOR

nomak55

King of the North beyler bu takimi kimse kafaya oynar demezdi hemde boylesine rezil perfonslara ragmen

berusa55

Çok şükür geriye düştüğümüz maçı çevirmeyi bildik ve en az iki hafta daha bu keyfi yaşayacağız.

Mutluluk kaynağımızsın Samsunspor'umuz.

berusa55

Özat: "Samsunspor'a Baş Koyduk"

Adanaspor galibiyeti ile liderliğini sürdüren Samsunspor'da teknik direktör Ümit Özat maçtan sonra yaptığı basın açıklaması ile oyuncularına teşekkür etti.

Zor bir maçtan önemli bir 3 puan aldıklarını belirten Özat, "Erdi'yi kötü oynadığı için çıkartmadım. Takım olarak ilk 15 dakikada bu sezonun en iyi başlangıcını yaptık. Golden önce Musa'nın kafa topu gol olsa, ne Erdi'nin sarı kartı olacak, ne de Erdi, oyundan çıkacaktı. Erdi'nin sarı kartı vardı. Rakip 1-0 öne geçti. Bastırdığımız zaman kontra yeme durumumuz var. Rakip hem sarı kartlı oyuncunun üstüne oynamasın hem de yaş sahada kayar, çeker diye çıkardım. Ben onda ısrar da edeceğim. Bu maç olur. Bir daha ki maç olur bilmem. Onun boy avantajını kullanmak istiyoruz. Yediğimiz golde uzun boyuna rağmen topu rakibe vurdursa da yapacak bir şey yok. Böyle şeyler oluyor. Yan top olduğu zaman ödümüz kopuyor. Kaleci niye var? Ellerini kullanmak için. 6 pasın üstündeki topa Bekir'in çıkması lazım. Kazanırken eleştiriyorum. Kaybedip de suçu başkasına atan bir teknik adam olarak konuşmuyorum. Golden sonra da birkaç pozisyonda daha çıkıp topu alması lazımdı. Devre arası bir gelsin, şimdilik istediğimiz gibi gidiyor her şey. Ama eksiğimizin olduğu bir gerçek. İnsanlar en büyük hataları iyi giderken yaparlar. Başarı bazen insanların gözünü kör eder. Oyun olarak da eksiklerimiz var. Oyuncu olarak da eksiklerimiz var. Madem bir hedefe baş koyduk. O hedef doğrultusunda da ne gerekiyorsa onu hep beraber yapacağız. Oyuncularıma göstermiş oldukları mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Kaya

Alıntı yapılan: berusa55 - 07 November 2015, 22:32:30
Özat: "Samsunspor'a Baş Koyduk"

Erdi'nin sarı kartı vardı. Rakip 1-0 öne geçti. Bastırdığımız zaman kontra yeme durumumuz var. Rakip hem sarı kartlı oyuncunun üstüne oynamasın hem de yaş sahada kayar, çeker diye çıkardım. Ben onda ısrar da edeceğim. Bu maç olur. Bir daha ki maç olur bilmem. Onun boy avantajını kullanmak istiyoruz. Yediğimiz golde uzun boyuna rağmen topu rakibe vurdursa da yapacak bir şey yok. Böyle şeyler oluyor.

Müthiş bir açıklama.. Helal olsun hocaya burda cidden kendini buldu.

evolution55

Beyler maçı izleyemedim ama kazanmış olmamız yetti bana
Taha sakatlıktan çıktıktan sonra nasıl oynadı?

Duško Milinković

Tahanın ayağına pek top gelmedi.

evolution55

jean

Kolay mac yorumlarina katilmiyorum cok korktugum bir mactan cok sukur 3 puan aldik cunku kopma maciydi adana yense aramizda 2 puan kalacakti cok kritik bir maci amdik hamdolsun