PTT 1. LİG 8.HAFTA | Alanyaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Umut ÖZEN, 04 October 2015, 14:19:12

« önceki - sonraki »

orucreis

jean

Raqua55

Konenin yokluğu Antep maçında çok fazla hissedildi.Ama Alanya antep kadar değil. Kalparın bizim maçtan önce Gelmesi kötü oldu.Çok iyi direneceklerdir.Duran toplar bu maçın kilidi diye düşünüyorum.

Karabudun

ALLAH biliyor ya yenilmekten korkuyorum. Puansız dönmeyelim kafi gelir.

Kaya

55.hakan

Kalpar'a gel Samsun maçını kazan özrünü kabul edelim gibi bir şey olmuş bu maç.Ama biz kazanıp yola devam edeceğiz inşallah.

brigand

Hoca değişikliğiyle bir hava yakalamışlardır. Bunun için milli maç arası da onlara piyango gibi geldi. Kone'nin yokluğunda yenilmemek bu şartlarda bu deplasman için iyi bir sonuç bence. Galibiyet için ileriye çabuk ve isabetli çıkışları sık yapmamız lazım. Sıkıcı olsa bile biraz daha kontraya dayalı oyunla Kalpar'ın oyun tarzını yok sayabilir özellikle maçın son bölümleri için kafalarını karıştırabiliriz. Çünkü psikolojik olarak sadece galibiyet odaklanmış durumdalar.

AhmetDenizci

Erhan Altın, Alanya'nın başında olsaydı kesinlikle galip geleceğimize emindim. Ama Kalpar'a karşı 1 puana razıyım. İnşallah galip geliriz.

Ellibeş Numara

isa55

Raqua55

Alanyaspor taraftarı Geçen senenin Hesaplaşması olarak görüyormuş.Çok agresif çıkacaklar İlk 20 Dakikayı atlatalım sonra çözülüceklerdir.

GurbetciFanatik

Alanya deli dana gibi bastiriyor ama nefeleri cabuk kesilir.
Kontra ataklaran atariz gibimi geliyor

evolution55

GurbetciFanatik

evolution55