PTT 1. LİG 7.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Gaziantep B.Ş. BLD. Spor

Başlatan berusa55, 27 September 2015, 02:38:02

« önceki - sonraki »

berusa55

Galibiyet ve liderlik serimizin devamı dileğiyle inşallah kazanarak yolumuza devam ederiz.

maço

Ads maçında izledim GBbyi
Çok iyi takım kurmuşlar,solda Gökhan ortada Murat alanzinho sağda gs altyapısındaki Oğuzhan ,
Forvetleri yabancı da baya iyiydi.
Orta sahayı onlara bırakmamamız Lazım .yoksa istediklerini yaparlar bizde izleriz sadece.

yirmiuc

Onumuzdeki 4 mac cok kritik. Bu maclardan en az kayipla cikmamiz lazim.

CoRaqLi55

Bu hafta biraz sallandık ve zorda olsa 3 puanı aldık.Bu futbolla antepin karşısinda işimiz zor olabilir.Ileride top tutan kone de olmayacak maçta ne yaparız bilmiyorum.

jean

Bunlar gecen senede saglamdi birsey yapamadilar kadro birsey ifade etmez ins taraftar destegiyle aliriz

_SoN_

Bu maçı taraftarımızla beraber alacağız inş. bu maç o stat dolmalı.

ngonge

Üstümüze çıkmak için gazla oynayacaklar. Fazla havaya girmek zarar olabiliyor bazen. Akıllı sakin oynarsak güzel olur. Bu sefer 1 puana hayır demem.

jean

Gecen seneden kalma passolig var nasil yapmam lazim tek maclik satiliyormu bilet yoksa passoligi yuklemekmi lazim yeniden

fanatik samsunsporlu

Hem hakan kutluya hem de antepe şansımız tutmuyor.en çok çekindiğim maç.İnşallah taraftarımızla alırız.onur alkan kırmızı kart cezalı onlarda

muzaffer4

Alıntı yapılan: jean - 27 September 2015, 19:44:17
Gecen seneden kalma passolig var nasil yapmam lazim tek maclik satiliyormu bilet yoksa passoligi yuklemekmi lazim yeniden

3 ekim 2014 den önce cıkarttıysanız passo sitesinden biletinizi alabilirsiniz ancak 3 ekim 2014 ten önce cıkmıssa süresi dolmuş olacağından 15 tl karsılığı pasolig kulanım süresini uzattıktan sonra passo sitesinden biletinizi yükleyebilirsiniz

jean

Shane_Falco

Alanzinho gününde olmazsa aliriz bu maçı. Bir şekilde kitlemeliyiz bu adami.

muzaffer4

Kojic her topla buluştuğunda gol atmaya musait bi topcu

özkan

Bu sefer bir gbb çelmesi yemeyeceğimize inanıyorum.Yeneriz.

orucreis

1-0 diyorum duran toptan alırız o şekilde yatarız maça