PTT 1. LİG 6.HAFTA | 1461 Trabzon - SAMSUNSPOR'UMUZ

Başlatan Umut ÖZEN, 19 September 2015, 09:30:13

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

1461 normalde deplasman, kontra atak takimidir ama son maçını kazanmaları iyi oldu. Eminim ki bu maçi daha çok kazanmak için baskın oynamaya çalışacaklardir. Bu onlarin yapisini bozabilir. 1-0 olsun bizim olsun.

samsunum

AlıntıMuhammet Çavuşoğlu

Son dakika son dakika son dakika
Samsunspor Kulübü'nün cumartesi günü 1461 Trabzon ile oynanacak maçta taraftar yasağının kalkması için yaptığı başvuruya Trabzon İl Güvenlik Kurulu'ndan resmi olarak olumsuz cevap geldi. Samsunspor taraftarı tribüne alınmayacak

ErkÇay55

1461 TRABZONSPOR İLE FUTBOL TAKIMIMIZ ARASINDA 26 EYLÜL 2015 CUMARTESİ GÜNÜ AVNİ AKER STADYUMUNDA OYNANACAK OLAN PTT 1.LİG KARŞILAŞMASI İLE İLGİLİ OLARAK TRABZON VALİLİĞİ İL GÜVENLİK KURULUNUN "SAMSUNSPOR TARAFTARININ STADYUMA ALINMAMASI" KARARI, SAMSUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN 17.09.2015 TARİHLİ ÜST YAZISI İLE TARAFIMIZA TEBLİĞ EDİLMİŞTİR.

BUNUN ÜZERİNE YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ, 1461 TRABZON KULÜBÜ BAŞKANINI ARAYARAK TARAFTARIMIZIN MÜSABAKAYA ALINMASI YÖNÜNDEKİ ARZUMUZU İLETMİŞ VE BU YÖNDE BİR UZLAŞMA SAĞLANMIŞTIR.

BUNA GÖRE; 1461 TRABZON KULÜBÜ, İL GÜVENLİK KURULUNA MÜSABAKAYA SAMSUNSPOR TARAFTARININ ALINMASINDA KENDİLERİNCE BİR SAKINCA OLMADIĞINI BİLDİRMİŞ, KULÜBÜMÜZ DE BU TALEBİNİ İÇEREN BİR DİLEKÇEYİ SAMSUN VALİLİĞİ KANALIYLA TRABZON VALİLİĞİ İL GÜVENLİK KURULUNA GÖNDERMİŞTİR.

KULÜBÜMÜZE ULAŞAN CEVABİ YAZIDA, BAŞVURUMUZUN OLUMLU DEĞERLENDİRİLMEDİĞİNİ ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIZ.

BU DURUMDA 26 EYLÜL 2015 CUMARTESİ GÜNÜ AVNİ AKER STADYUMUNDA OYNANACAK OLAN PTT 1.LİG KARŞILAŞMASINI TARAFTARIMIZ STADYUMDAN İZLEYEMEYECEKTİR.

TARAFTARIMIZA SAYGIYLA DUYURULUR.

SAMSUNSPOR

Ellibeş Numara

Resmi siteden açıklama yapılmış taraftarımız maça alınmayacak diye, hala bazı sözde basın mensupları taraftarımız maça alınacak diyor. Neyin kafasını yaşıyor bunlar?

samuray

ya yböyle saçma sapan bi yasak olmaz bu korkunun iffadesi bence biliyorlarki samsunspor taraftarları onlardan çok daha fazla olacaktır ts 146f yöneticileri olumlu görüş belirtiyor emniyet izin vermiyor bunedir ya

yilmazselcuk55

24 September 2015, 00:50:49 #35 Son düzenlenme: 24 September 2015, 01:00:40 yilmazselcuk55
Alıntı yapılan: Ellibeş Numara - 23 September 2015, 13:08:10
Resmi siteden açıklama yapılmış taraftarımız maça alınmayacak diye, hala bazı sözde basın mensupları taraftarımız maça alınacak diyor. Neyin kafasını yaşıyor bunlar?

Selamettir Hüseyindir bunların yorumlarına inanmıcaksın kardeşim ;)

Maça gelince ofeodu ile kazanırız ;)

samsunum

passo sitesinde  misafir tribun satisa çıkmış 20 tl ama suanlik  satış  gerçeklesmiyor. ya her sene her mac ayni muhabbet  oluyor.  her sene verilen seyircisiz karari maca saatler kala değiştiliyor. yine aynisi olacak yarin aksam saatlerinde  satışa  çıkar biletler.

mehmet yılmaz

Çok kritik bir maç. Kazanmak için çok fazla sebebimiz var. Zor olacaktır. İnşallah kazanacağız.

samsun 55

Alıntı
Muhammet Çavuşoğlu
6 dk. ·
Samsunspor taraftarina müjde
Karar degisti taraftarimiz yarınki 1461 trabzon macinda tribundeki yerini alacak   

muzaffer4

Her sene aynı sey maca bi gün kalmıs biletler yeni satısa cıkıyor  bu saatten sonra kim bilet alacakta yarın sabah yola çıkacak

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: NeverMind - 25 September 2015, 14:01:09
Ne demişler büyük konuşup atıp tutmucan fırsat kollamıcaksın öle o lafları yedırırler adama !!!1
umut özen sorarım sana, 2-3 gün önce yasak resmi siteden açıklanınca da neden atarlanmadın? Dün bakan araya girdi. Senin ve hüseyinlerin dediği gibi taraftar yasağı olmasaydı, resmi siteden neden yasak açıklaması yapıldı? Yalakalığında ancak bu kadarı olur.! Bayram bayram ağzımızı bozdurcan.!

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: NeverMind - 25 September 2015, 15:27:57
kim yalakalık yapıyor sen kayseriden atarlanma gel yüzüme konuş benim asabımı bozma akıllı ol!!!
atarlanan belli, yaşın 30 küsürlere gelmiş adam olamamışsın.!  

yilmazselcuk55

25 September 2015, 16:09:16 #42 Son düzenlenme: 25 September 2015, 16:35:31 yilmazselcuk55
Spor Bakanının katkıları sonucunda bugün yasak kaldırılmıştır. Bunu bugün Bayramlaşma Töreninde Erkut Başkandanda teyit edildi. Bazıları boş atıp dolu tutmaya çalışmasın  ;)

Çok kritik bir maçta taraftarımızında orada olacak olması çok önemli. Buradan alınacak 3 puan takımı ve şehri büyük havaya sokacak antep maçı bambaşka birhavada oynanacak. Ama Biz maç maç bakalım inş kazanıcaz.

Ellibeş Numara

25 September 2015, 16:20:19 #43 Son düzenlenme: 25 September 2015, 16:24:06 Ellibeþ Numara
Alıntı yapılan: NeverMind - 25 September 2015, 15:48:26
adamlık senden öğrencek değilim ben sana kızmıyorum kendime kızıyorum senın gibi çocuklarla muhattap oldugum için.
Yav he he..  :D beni birçok kişi tanır. 2008 veya 2009'da bu siteye SAMSUNLU ORUMA 55 ismiyle kayıt olmuştum. 3-4 sene o nicki kullandım kendim hesabımı sildirdim. 1.5 sene falan forumda yer almadım. Sonradan  Sadece Samsunsporlu nickli hesapla kaydoldum ismimi Ellibeş Numara olarak değiştirdim. Ben bu sitede birçok kişiyle arkadaş oldum, dost oldum. Kimisi benim abim, kimisi de kardeşim. Sen hariç bu sitede kimse ile takışmadım. Sen haddini aştığın için haddini bildirdim. Bu sitede yaşı büyük küçük birçok insan üye. Yaşı küçük olanların yaşı 20 falandır. Sen tabi büyük küçük bilmediğin için bunları bilmezsin.!

muzaffer4

Maça kalmış 20 saat hala bilet bekliyoruz bu taraftar ne zaman bilet alıp da trabzona gidecek