2015-2016 Transfer Söylentileri

Başlatan celebi, 08 June 2015, 16:52:49

« önceki - sonraki »

berusa55

Samsunspor'umuz Fransa'nın AC Arles-Avignon kulübünden transfer ettiği Ousmane N'Diaye için Nuri Asan Tesisleri'nde imza töreni gerçekleştirdi. Kulübümüze 2 yıllık imza atan Ousmane N'Diaye'nin imza törenine kulübümüz adına 2. Başkanımız Rüştü Araboğlu ve Genel Sekreterimiz Ali İhsan Aka  katıldı.

http://www.samsunspor.org.tr/haberDetay.php?id=2103

Ayberk

Afrika'dan gözünü açmamış standart bir topcu getirelim daha iyidir. Zaten ekighonun tek marifeti koşup top sürmesi. Bunu yapamayan Afrikalı genç yok zaten.

ngonge

Afrika'dan değil de Avrupa altyapısından yetişmiş Afrika kökenli oyuncu almak lazım. Zola ile N'diaye'nin mesela altyapıları sağlam. Buralarda eğitim almış oyuncu farklı oluyor.

yilmazselcuk55

15 July 2015, 03:44:39 #843 Son düzenlenme: 15 July 2015, 03:50:04 yilmazselcuk55

Ekigho Hayırlı Olsun  2017'ye kadar bizle galiba maçkolikte bu şekilde gözüküyor.

ask55

Beyler kanserde erken teşhis çok önemli biliyosunuz.
Ben yarın fakülteye gidiyorum.
Bence aynı şehirden aynı anda çok sayıda kanser teşhisi konan ilk şehir oluruz. :-\

Stoper

Ekigho ile delirmeceler. Koşarken ayakları birbirine dolaşıp düşecek diye korkuyorum. Samsunspor tarihinde 3. dönemini yaşayan kaç futbolcu oldu acaba.Hangi günahımızın cezasını cekiyoruz Tanrım.  :(

Shane_Falco

Alsin topu sadece çizgiye inip içeri çevirsin. Gol sut vb düşünmesin yeter. :)

Nedense umutluyum bu ördekten. Karaktersizlik yapip başka şeylerle uğraşmazsa iyi işler yapar. Yok ofi ile el ele verip takimi sabote etmeye kalkarsalar bitmez bu sezon.

orucreis

bunu türkiye'ye sokup bize kakalayan adamı getirin az bişi dicem kulağına  :-X

55.hakan

Ekigho ve Ofoedu ikisinin de 1.bölgesi sol kanat burada bir çatışma yaşanacak zaten.O sebeple illa Ekigho alınacaksa ben olsam şöyle bir yol izlerdim.Antalyaspor'a Diarra ile Ofoedu takası teklif ederim.Hem sorunlu iki adam takımda olmazdı hem de forvet transferi hallolmuş olurdu.Ekigho'yu da Diarra'ya top taşıyan adam haline getirirdim.

Sol Açık

Ekigho'nun kötü olduğu konusunu çok abartmamak gerek.
Çok kötü bir golcü olduğu gerçek, ama yine de Süper Lig'deki sezon 31 maçta 9 gol (takımın en golcü oyuncusuydu), alt ligdeki sezonda ise 29 maçta 9 golü var (en golcü 2.oyuncu). Her iki sezonda da 4'er asist yapmış.

Kanatta oynadığında çok etkili olabilen bir oyuncu ve herhalde Ekigho'yu santrafor olarak almamışızdır.  ::)
Ben Ekigho'nun alışkanlıklarından vazgeçmeyip bizi kanser edeceğini, ama iş de yapacağını düşünüyorum.

Ayberk

Futbolculuğu bir kenara kişiliği problemli ekighonun. Yoksa ilk defa kötü futbolcu transfer etmiyoruz

55_OrHaN_55

"Selman Sevinç Samsunspor'a geliyor." şeklinde haberler var. Yazılana göre potansiyeli çok yüksek bir oyuncu. Umarım genç yetenek kazanma açısından Umar olayında yaşadığımız hayal kırıklığını unutturacak bir transfer olur.

5trawberry

3 oyuncu süper lig getirir. Murat Yildirim, Cemil, Abdulkadir

evolution55

ekigho'nun havaalanında geliş videosu var facebookta

elexir

Altınordunun sağ açıkları vardı biri alsak bizde çok iş yaparlar