PTT 1. LİG 27. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Orduspor

Başlatan Kaya, 06 April 2015, 19:59:26

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

11 April 2015, 03:49:11 #15 Son düzenlenme: 11 April 2015, 03:54:00 SametYýlmaz55
Önümüzdeki 5 maç hedefimizi belirler.beşte beş yaparsak ilk iki için hayal kurabiliriz.direk rakibimiz olan iki takımla oynayacagiz önümüzdeki beş maçta.5 maç içinden en korktuğum maç Gbb maçı.ne yapacakları belli değil adamların.Gbb,Gokcekspor,ADS maçlarında puan kaybı yasarsak playoff ta yalan olur.böyle değişik bir tablo var şu an.Bizim en büyük dezavantajimiz teknik direktörumuz.oyuncuların performansından çok hocanın tercihleri bu 5 haftayi belirleyecek.Bu saatten sonra her şey Erhan Altın'in elinde.Allah yardimicimiz olsun,Allah hepimize sabır versin.

binikalamadım

beşnumara

Trt web tvden verilecek maç.

GurbetciFanatik

Su Antalya bugün Denizliden 3 puan alamazsa süper olur.
Berabere kalsa bile onlarin önüne geciyoruz.

Sol Açık

İlk 2 konusunu artık unutalım, zaten ilk yarı sonunda da çok gerçekçi görünmüyordu.
Ancak play-off için şu an ümitli olmak gerek. Ciddi bir fikstür avantajımız var. Önümüzdeki 8 maçın 5'i içerde (Ordu, Manisa, Osmanlı, Buca, Denizli). Deplasmanda ise G.Antep BB, Adanademir ve Altınordu maçlarımız var.

İlk 8'deki takımların birbiri ile maçları:
Ş.Urfa-AdanaDemir, Alanya-Kayseri, Osmanlı-Kayseri, Alanya-Antalya, Samsunspor-Osmanlı, AdanaDemir-Samsunspor, Kayseri-Antalya, Alanya-Karşıyaka, Osmanlı-AdanaDemir, Ş.Urfa-Alanya, Antalya-Osmanlı, Kayseri-Karşıyaka, Ş.Urfa-Kayseri

Bu 13 maçta, Kayseri (5), Alanya (4), Osmanlı (4), AdanaDemir (3), Antalya (3), Ş.Urfa (3), Karşıyaka (2), Samsunspor (2) maçı var. Kesin olan Kayseri son 8 hafta bizim için çalışacak ve üst sıralarda pek çok puan kaybı olacaktır. Bizim önemli avantajımız düşme potasındaki takımların da hemen hemen belirginleşmiş olması. Bence 15-18 puan bize yetecektir ve Karşıyaka, Antalya başta olmak üzere birkaç takımı daha altımıza alabiliriz.

Forumdaki herkesin söylediği gibi bu sezon averaj da önemli olabilecek gibi görünüyor. Play-Off için çekiştiğimiz Alanya ve Ş.Urfa ile eşit puan durumunda genel averaja bakılacak. Osmanlı maçımızın da skora göre genel averaja kalabilir. Antalya ile ikili averajda gerideyiz, Karşıyaka'ya karşı ise ilerideyiz. Ve Osmanlı dışındakilerle genel averajda avantajımız var, ancak Ordu maçı bu konuda önemli.

Ordu son 6 maçta 2 gol atıp 27 gol yedi. 3 maçta 6, 1 maçta ise 5 gol yediler. Bir kaza olmasın, ama genel averajda avantajımızı arttırmamız için farklı da kazanmamız gerek.

beşnumara

Biz icerde oynarken Üsttekiler hep birbirleriyle oynuyorlar. Antep Adana ve Altınordu deplasmanlarinda akıllı olursak ilk iki zor değil beyler. Futbolcular inanır da hocanın oyuncu tercihi ve maç içindeki hamleleri çok önemli. Antebi Antepte yenelim de görün o zaman siz ilk iki hesaplarını.

celebi

Alıntı yapılan: beşnumara - 11 April 2015, 15:57:45
Biz icerde oynarken Üsttekiler hep birbirleriyle oynuyorlar. Antep Adana ve Altınordu deplasmanlarinda akıllı olursak ilk iki zor değil beyler. Futbolcular inanır da hocanın oyuncu tercihi ve maç içindeki hamleleri çok önemli. Antebi Antepte yenelim de görün o zaman siz ilk iki hesaplarını.

mehmet yılmaz

Daha evvel de yazdım. Rakibe herhangi bir saygısızlık yapmadan atabildiğimiz kadar atmamız lazım. Averaj ön plana çıkabilir bu ligde. Ayrıca Denizli bugün de kaybederek bence küme düşmüştür. Son maçta buraya geldiklerinde işleri bitmiş bir takım olacaklardır. O maça da 3 puan + averaj yazabiliriz.

55.hakan

Her zaman söylüyorum.İsteyen istediğini yensin sen kendi maçlarını kazanmaya bakacaksın.Milletin yenilmesini beklersen ohoooooo o zaman play off a bile zor girersin.Sen kendi maçlarını kazan sonra ben elimden geleni yaptım dersin en azından keşke demezsin.

isa55

Ordu ile dostuz ama bize puanlar ve averaj lazim. Skor tahminin 6-1

Musti

İlk 2 için 6 galibiyet yeter.
Hayal gibi gelse de ben 7 galibiyet 1 beraberlik ile ligi bitireceğimizi düşünüyorum.

jean

Maclarimiz zor bizim ill 2 zaten olmaz ilk 6 ins diyorum

isa55

Hedef ilk iki. Rakiplerimiz puan kaybı yaşıyor ama biz kazanamiyoruz. Yine de şansımız var. Yeter ki kazanalim.

Playoffa kalırsak gecen seneye oranla daha fazla şansımız olacak. Gecen yil, Ordu, Ankara, Mersin kuvvetli idi, iyi oynuyorlardı. Bu seneki rakiplerden sadece Osmanlı ciddi(siyasi olarakta agir basacaklar) görünüyor. Antalya, Urfa, Alanya ya da Karşıyaka geçilmesi o kadar da zor takimlar değil.

özkan

12 April 2015, 11:46:35 #28 Son düzenlenme: 12 April 2015, 13:52:44 özkan
Sınırda olan oyuncularımız var,gbb maçı bizim için çooook çok önemli.Tek bir kart ile görmeden 6-7 farkla kazanmamız lazım sakin temiz saygılı bir oyunla.Gbb maçını düşünerek ekstralara girmeden sakatlık ceza olmadan tamamlamamız lazım bu maçı.

GurbetciFanatik

Ordu ve G.BB maclarindan alinacak 6 puan iceride pes pese oyniyacagimiz 2 macimizin halini düsenemiyorum.
Takim ve Sehir tam havaya girer umarim.
Belkide A.Demir macimiz ilk2 macimiz bile olabilir.