PTT 1. LİG 26. HAFTA | Ş.Urfaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 22 March 2015, 23:38:53

« önceki - sonraki »

MeL_55

ivanovu 10 numara pozisyonuna cekip, bitik musa yerine ya alpereni yada burhani oynatirdim.

amisos5506

ofoedu sanırım sarı kart görürse cezalı duruma düşüyor.bu maçta kart görürse ordu maçında olmayacak.ordu maçı hem içeride hem de durumları ortada.bu şekilde değerlendirilebilir.ayrıca ben de urfa dan 1 puanın çok iyi olacağına inanıyorum.ilk 6 nın 4 takım ordu ile maç yaptı alanya ve ads hariç biz de yapmadık.az da olsa bir avantaj bizim için.bizim takım kapanmayan defanslara karşı iyi atak yapabiliyor.erken bir gol bulursak Giresun ve Karşıyaka maçları gibi farka gidebiliceğimize inanıyorum.beklere çok iş düşecek.inşallah günlerinde olurlar hem murat akyüz hem de abs.takımın en zayıf halkalarının bu bölge olduğunu düşünürsek inşallah yüksek performansla oynarlar.

ngonge

Alıntı yapılan: MeL_55 - 23 March 2015, 16:20:37
ivanovu 10 numara pozisyonuna cekip, bitik musa yerine ya alpereni yada burhani oynatirdim.

Katılıyorum, hele ki Musa deplasmanda kesinlikle oynamamalı.

Aslankaya

musa aydının son 3 maçta ki performansı vasat.20 dakikalık oyuncu durumunda. bence de kesinlikle oynamamalı.karşıyaka maçı başlığına bir arkadaş mustafa sevginin yerine musa oynamalı demiş ama bugün git musa aydına yedek kalmasının  normal oldugunu söyler.3 dklık özetleri izleyip de mi yorum yapıyorsunuz  :)

sanlıurfa direk rakibimiz deplasmanda 1 puan iyi sonuç olur.

amisos5506

musa nın yerine zafer özden in oynaması daha faydalı olur düşüncesindeyim.taha ve hasan ın yükü azalır hem de hasan daha ofansif oynayabilir İvanov un arkasında süpürücü özellikle.ama bizim erhan musa yı oynatır diye düşünüyorum.

Shane_Falco

Orta saha'yı güçlü tutup sakin oynamalıyız. Rakip üstümüze gelecektir ilk yarıyı kazasız belasız kapatıp ikinci yarı maçı koparabiliriz. Zenke'nin karşısında ABS dikkatli olmalı. Jöleli Osman'a şansımız tutuyor.

Rakipte Onur'un olmayışı bizim için sevindirici haber. Bir de kazma Veli'den güzellik bekliyorum. Yapacaktır bir saçmalık :)

maraton

bütün sezon beklediğim deplasmanı pazartesine koyan tff ye de tüm site ahalisi... >:(

celebi

mehmet yılmaz

Maraton bey, bu deplasmanı bekleme sebebiniz maçın kritikliğinden değil mi? Yoksa Urfa sofrasıyla hiç bir ilgisi yok ;)

celebi

maraton

urfada maç da mı var.. bak ya ciğer yemeye gidince ona da giderdim gördün mü

maraton

bu arada admin ana sayfada 6 nisanı pazar ilan etmişsin; bizi mi deniyon admin !!

samuray

pzt maçı trt spor vereceekmi maçı 3 puan inşallah yener gelirler danaspor maçında 3 puan bırakmasaydık buradan alınacak 1 puanda iyiydi ama altın sayesinde ymalesef adanaya kaybettik alanya bihle bizim beğenmediğimiz kalparla nerelere geldi ya

adige73

Alıntı yapılan: samuray - 25 March 2015, 23:01:15
pzt maçı trt spor vereceekmi maçı 3 puan inşallah yener gelirler danaspor maçında 3 puan bırakmasaydık buradan alınacak 1 puanda iyiydi ama altın sayesinde ymalesef adanaya kaybettik alanya bihle bizim beğenmediğimiz kalparla nerelere geldi ya
pazartesi olan bütün maçları trtspor veriyor büyük ihtimalle bizim maçı da verecektir

Tamer55

Pazartesi deplasman  maçları sevmiyorum çogu hayal kırıklığı oluyor inşallah olmaz