PTT 1. LİG 25. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Karşıyaka

Başlatan Kaya, 15 March 2015, 01:41:07

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

Hasan harikaydı yine.Mbilla ve Ofeedunun gol atması iyi oldu.Ahmet Arı oyunda kalsa kesin kırmızı kart görürdü.Evimizde 2.yarı 4 maç 12 puan.Ve üstteki takımlar.Maaşallah

beşnumara

Mustafa sevgi ve musa aydını canlı izleyin bence. İkisi arasındaki farkı görün. Tvden hicbir şey göremezsiniz beyler. Bir kere İkisinin kullandığı mesafe çok farklı yaptıkları çok farklı.

berusa55

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 16 March 2015, 23:02:27
Manisa karşısına Kahe, Can Erdem, Juninho, Ahmet Arı gibi 4 tane neredeyse hiç savunma yapmayan oyuncu ile oynadılar. Önde basarak oynamaya çalışıyorlar. Bize karşı bu kadar hücum oyuncusu ile çıkıp önde basmaya kalkışırlarsa rahat kazanırız. Bu hafta farklı kazanmaları iyi oldu. Oyuncu profili bakımından ve genç bir hoca ile şımarmaya yatkın bir takım. Erhan Altın'a rağmen bu sezon ki en rahat galibiyetlerden birini alacağımızı düşünüyorum.

Ayhan Akman'ın ligi bilmezliğinden rakibini analiz etmemesinden dolayı kazandık. Rakibin 11'i görünce böyle bir skor bekliyordum. Hatta 4-0'dan sonra forvetlerini çıkarmasalardı daha farklı bir skor olurdu. Haftaya mağlup olursak bu 4 golün 3 puanın hiç bir anlamı olmaz.

Stoper

Alıntı yapılan: 55.hakan - 22 March 2015, 17:50:04
mustafa nın yerine Musa Tuna nın yerine Fatih ikinci yarıda da Musa yerine Recep i alacaksın.oldu mu?

Olmadı.
Kusura bakma sana halı sahada bile takım emanet edilmez.

55.hakan

Alıntı yapılan: Stoper - 22 March 2015, 23:44:18
Olmadı.
Kusura bakma sana halı sahada bile takım emanet edilmez.
Herkese kaliteni gösterdin şimdi.Demek ki muhatap alınacak insan değilmişsin.Biz de ciddi ciddi yorum yazıyoruz adama.Dediği lafa bak.

Stoper

Musa Aydın oynamalı , Recep sonradan girmeli diyen birisiyle futbol konuştuğum için hata bende.İyi geceler.

55.hakan

Alıntı yapılan: Stoper - 23 March 2015, 00:43:51
Musa Aydın oynamalı , Recep sonradan girmeli diyen birisiyle futbol konuştuğum için hata bende.İyi geceler.
İyi geceler sir sen her şeyin en iyisini bilirsin zaten.

Stoper

Ben her şeyin en iyisini bilmem.Takımı takip eden 10 kişiden 8'inin söylediğini yazıyorum. Şansızlık bende o 2 kişiden birine denk geldim.Bakış açımız farklı : )

55.hakan

Alıntı yapılan: Stoper - 23 March 2015, 01:06:48
Ben her şeyin en iyisini bilmem.Takımı takip eden 10 kişiden 8'inin söylediğini yazıyorum. Şansızlık bende o 2 kişiden birine denk geldim.Bakış açımız farklı : )
Kulaktan dolma konuştuğun belli zaten  ;)

jean

Bizde bir hafta cok iyi bir hafta cok kotuyuz sandigimizdanda kolay oldu urfa atmasaydi son dakikada 6. Ydik neyse yola devam ofeudunun 2.golu harikaydi boyle atar hep ins

ngonge

Gerçekten de 4-0'lık maç değildi, hele ki ilk yarıdaki görüntü çok kötüydü, ikinci yarı toparladık şükür ki.
Çok şahane goller attık bu maçta Ofoedu'nun golü zaten yılın golüne aday. Murat'ın pası, Hasan'ın hareketlenmesi de müthiş bir pozisyondu, akıl doluydu. Hasan'ın gol atmasına çok sevindim ayrıca.

Soner de ilk yarıda çok kritik 1-2 kurtarış yaptı. Furkan'ı gene de terchi etsem de şu formda iken kaleci değiştirilmemeli. Ayrıca bu maç özelinde Tuna'nın oynatılması doğru olabilir. Karşısında Kahe olunca Fatih kısa kalabilirdi. Her ne olursa olsun güzel skor. İnşallah devamı gelir de playoff'a kalırız.

samsunum

Goller peş peşe gelince Erhan Hocanın takımı defansa çekmeye vakti yetmedi. Yoksa maç 2-2 biterdi.

eprianu

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'nda askerim. Dün maçın bazı bölümlerini telefondan canlı izledik birkaç arkadaş ile. Üç golün üçünü de gördük peş peşe.

Harika bir galibiyet oldu . teşekkürler Samsunsporum  8)

jean