PTT 1. LİG 21. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Kayserispor

Başlatan Kaya, 15 February 2015, 19:09:45

« önceki - sonraki »

kıbrıslı_mete

orucreis

binikalamadım

gezegenX

city ultras

kıbrıslı_mete

İlker Meral ile olan başarılı istatistiğimiz devam etti. Ayrıca onun da annesi vefat etmiş, Allah sabırlık versin. Böyle bir günde maça çıkması da iyi mi kötü mü desem bilemedim..

55.hakan

Allah a şükür kazandık.Yedekleri bile güçlü olan bir takımdan 3 puan almak çok iyi oldu.Artık seriye bağlamalıyız.

evolution55

Maçın hepsini izleyemedim ama genel olarak iyi olduğumuz kanısındayım,helal olsun emeği geçen herkese

jean

Hakemin annesi bu sabah olmus adam mac yonetiyor profesyonellik buna denir allah rahmet eylesin maca gelince eksik kadroyu iyi degerlendirdik sezeri cok begendim bulgar oyuncunun son vuruslari cok kotu duzeltmesi lazim neticede lideri yendik yola devam ins

elexir

eren de iyi oynadı girdikten sonra hem defan hem ofans verimli oldu

Forvetim

iyi oynadık devreye 1-0 girsek ne iyi olur derken golün sesi de geliyordu, kayseriyi 2.devre başı hariç oyunun genelinde oynatmadık ataklarını ceza sahasına gelmeden eritmeyi başardık savunma nerdeyse hata yapmadı bizim pozisyonumuz daha çoktu son dk. direkten dönen dahil kayserinin 3 pozisyonu vardı, biz lider severiz. hepsinin ayağına yüreğine sağlık Allah nazardan saklasın sağlık sıhhat versin hepsine.

muzaffer4

Iyi bir takım oldugumuzu diger takimlarin anlamasi acisindan guzel bir galibiyet oldu
hedef ilk 2 diyoruz

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 19 February 2015, 16:47:13
Bu hakemle genelde yeniyoruz.sadece Fener'e yenilmişiz .

İlker Meral ile yine kazandık.Bugün hakem iyi olmasa bile.Murat'ı beğenmeyenler var bence çok iyi mücadele etti Biseswar'a karşı.Hasan yine çok iyiydi maşallah.Takımımız iyi mücadele gösterdi.Taraftarımız da fazlaydı bu maç.
Üstümüzdeki takımların maçlarına göre artık ilk 2 yi düşünmeliyiz bence.

orhan

Takım olarak bugün çok iyiydik çok çalıştık çok mücadele ettik emeği geçen herkesi kutluyorum.

samuray

liderğe karşı bu kadar eksiği varken galip gilmeliydik 2 0 lık skorla kazandık güzel sonuç şimdi ilk ikiyi düşünmek gerek teşekkürler tüm futbolcularımıza camiya .u şakayarığılısz seriyi devam ettirmeliyiz