PTT 1. LİG 20. HAFTA | Boluspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 09 February 2015, 23:09:02

« önceki - sonraki »

Desiqner

Bu arada İvanov'un direkt 11 başlaması gerek.Adamın boş topu yok ya :)

kuzey55

galibiyet için oynamadık.istediğimizi aldık.Bolu takımında pek birşey yok isteseydik kazanırdık

samuray

altın belliki beraberliğe odaklanmış evet zemin kötü yine iki pas yapamadık düzgün orta sahada ayakta kalan hasana bravo diyorum eren ne yaptı sahada o adama 75 dk nasıl tahammül ettin altın efendi ivanovla niye başlamadı anlamadım defansta sezer murat fatih a.burak haa yapmadılar hele sezerin mükemmel bi kurtarışı var kornere atatı topu doğru düzgün bir tek şutbile çekemedik bu oyunla maçmı kazanılır erhan efendi  >:( >:(

Sol Açık

Saha gerçekten çok kötüydü. Kim kazansa, tesadüfi bir karambol topuyla kazanırdı. Beraberlik normal sonuç.

Ben ilk 2'nin imkansız olduğunu düşünüyorum. Ama play-Off çok gerçekçi ve play-off'ta 3 maçlık performans Süper Lig'i getirebilir. Bu açıdan, kaybetmemenin çok önemli olduğu bir maçı geride bıraktığımızı düşünüyorum.

Şimdi zorlu bir 6 maçlık periyot bizi bekliyor. Kayseri (i), Adana (d), Antalya (i), Elazığ (d), Karşıyaka (i), Ş.Urfa (d)...

Sonrasında ise bize play-off'u getirecek 8 maçlık süreç var. Bu 8 maçın 5'i içeride ve oynayacağımız takımlar (Osmanlı ile A.Demir dışında) şu anki sıralamaya göre ilk 10'a giremeyen takımlar...

cakir55

galibiyeti istesek alırdık bu maçı belliki hoca beraberliğe gelmiş. bu felsefeyle ilk 2'nin olma şansı yok. play-offa kalırsak kalırız işte.

55.hakan

Bu sahada oynamak isteyip de oynayamamak ayrı konu,oynamayı hiç denemeyip oynamamak ayrı konu.Biz oynamak istemedik beraberliğe gelinmiş berbat bir maçtı.Ivanov başından beri oynamalıydı.Musa ve Recep bu sahaların adamı değil.

Ellibeş Numara

3 puan alacağımızı düşünüyordum ama yağmuru hesaba katmadık. Yine de deplasmandan 1 puanla dönmek iyidir.

Ollivanders

Ne büyük hocasın Erhan Altın. Musaya 90 dakika dayandın. Şu ağır zemine recep niyazı kurtarıcı diye aldın. Adamın diye eren toZluyu ilk 11 başlattın mbillayı boZdun. Ofoeduyu en gerekli zamanda çıkarttın. Cidden tarifsiZsin . Cidden büyük hocasın

Harun55

Herzaman demisimdir yenemiyorsun beraberligi garantilemek zorundasin deplasmanda 1 puan herzaman kral bir puandir.
Yeterki kendi evinde butun maclarini kazan..
Ben inaniyorum hayirlisiyla bu sezon bu ligden cikacagiz.
Adanademirspor 2. sirayi elbet birakacaktir bu yükü kaldiramazlar.
Osmanlispor kesin playoffta kalir. 2. Sira kisacasi Antalya ve bizim aramizda gececektir.

Kayserisporda birinciligi birakmaz gibime geliyor.

Akyol

Hoca bu maçı 1 puan olarak yazmış o puanı da aldık. Eren Tozlu alternatiftir, kulübe zenginliğidir deniyor, iyi de benim kulübemde olması gerekenler Alperen,Burhan,Ercan yani kupada iyi performans gösteren gençlerim. Sen kalkıp miy'den kiralık adam alıyorsun faydalı olsa oradan yollamazlar... Havadan oynayacam diye M'Billa'yı öldürüyosun adam gol mü atsın kafa topunda milletle mi boğuşsun ne yapsın? Recep Niyaz cidden çok faydasız, Musa 30-35 dakika iyi sonra yok.. Ne bileyim yensek çok harika olacaktı yenilmedik değişen bişey yok...

mehmet yılmaz

Kazansak iyiydi ama Bolu'da kaybetmemek önemliydi.Rakiple puan farkını koruduk.Berbat bir zeminde top oynamak kolay değil.Pozisyon vermedik. Bulamadık da...

Fakat bu ağır zeminde şut çıkaracak bir adam olarak İvanov çok daha önce değerlendirilmeliydi.

SametYılmaz55

Ercan varken yedeklerde Tuna'nin olması çok gereksiz,Zafer'in su şartlarda yedek kulübesinde olması da gereksiz.Alperen,Burhan,Kemal gibi oyuncularımızın yedeklerde olması gerekirdi.İlk 11 ne kadar doğruysa yedeklerde bir o kadar yanlıştı.Kazanmak istesek kazanırdık ama hoca kafaya 1 puanı yazmış.İyi bir kadromuz var,yetenekli gençlerimiz var ama en zayif halkamiz teknik direktör

jean

Azda olsa ustunduk bu zeminde 1 puan iyidir yenilsek potadan cikacaktik iyi oldu 1 puan

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: jean - 15 February 2015, 22:55:02
Azda olsa ustunduk bu zeminde 1 puan iyidir yenilsek potadan cikacaktik iyi oldu 1 puan

Senin arkadaş Emre Akbaba bu hafta attı golünü

jean

Bizden once iki mactada atti gelecegi var cocugun ins tutturur