PTT 1. LİG 13. HAFTA | Osmanlıspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 07 December 2014, 16:16:42

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

bu kaçar mi offff. Demekki kaçiyormuş  :kafa:

55.hakan

Recep bu ne heyecan topu sağa çekip vursana.İnşallah aramayız o pozisyonu.Doğan ın çıkıp Ali Zorlu nun girmesi lazım.

evolution55

Hakem bize çok kolay kart çıkartıyor gibi geliyor

GurbetciFanatik

Neyse böyle biterse böyle bi deplasmandan yinede iyidir 1 puan.

evolution55

Kendi takımları kardeşim,yıllardır tarafsız yayın yapmıyorlar ki

Sadece Samsunspor

Su cocuklara paralarini verin. Helal olsun cocuklar. Lidere karsi deplasmanda 1 puan iyidir. Mbillanin kirmizisida parasizligin yarattigi psikolojik nedenler

ngonge

1 puan iyidir böyle futbolla mucizedir hatta.

Erhan Altın 1 puan alsak kardır olmadı şerefli mağlubiyet alalım diye çıkarmış takımı. Hasan'ın nerede ne görevi yaptığı meçhul, Musa zaten 70 de bitti.  Ortasaha diye bir şey yoktu bizde bu maç. Son 10 dakka kendimi 90'li yılların başında tüm oyuncuları defansa çekip yapılan savunmalar geldi.

Duško Milinković

Murat Akyüz ve Musa Aydın'a gösterilen kartlar haksızdı. Klübemiz zayıf olmasa bu maç galip gelebilirdik.Tutu başkan olursa mutlaka 1-2 kaliteli transfere ihtiyacımız var. Mbilla'nın 2. sarısı para krizinin göstergesi olabilir. Parası yatırılmazsa bu maç Samsunspordaki son maçı olabilir.

isa55

Bu şartlarda liderden alinan 1 puan 3 puan kadar değerli.

samsunum

mbilla sanki bilerek gördü kırmızıyı cezasını kupa da çekmek için.Adana demir maçında tekrar sahada  :ok

eprianu

Maçtan önce yenileceğiz diyordum. Moral bozmamak için forumda yazmadım.
Çocuklara helal olsun, gerçekten de paralarını sonuna kadar hak ediyorlar.
Acilen çocuklara parasını verebilecek bir yönetim lazım...

samsunum

jean

Bu sartlarda 1 puan iyidir az paramiz olsa cikmamiz icten bile degil kupa macinda mbillanin cezasinin sifirlanacagini bilmiyordum ikinci yari tumboyuncularin gitme ihtimalini goz onune alirsak toplayabildigimiz kadar puan toplamaliyiz

mehmet yılmaz

Çok şükür yine yenilmedik şu yangabozlara...
Helal olsun çocuklar.

fanatik samsunsporlu