PTT 1. LİG 3. HAFTA | Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan berusa55, 15 September 2014, 21:38:10

« önceki - sonraki »

Stoper

Giresun ve Alanya diğer rakiplere nazaran daha mutavazi kadrolari olan ekipler.6 puan bekliyordum ya da 4 puan da mutlu ederdi beni. 2 hafta sonunda gelinen nokta gereksiz stres ve sinire soktu bizi çünkü takimin seviyesi düşük,puan kayiplari telafi edilebilir ama futbol adına sahada birşey görememek üzücü. Ritim bulamiyoruz, organize olamiyoruz.Bu maç cikis macimiz olur inşallah..

samuray

bu hocayla olmaz daha ilk iki hafta sonucunda bir puanla oynuyoruz bunun telafisi ancak 3 maç üst..üste kazanırsak olur 5 maç eşittir 10 puan ama hiçte ümidim yok bu konuda daha sezonun başında yüreğimizi burtular ya boluspor maçındanda ümidim yok bu futbolla bu hocayla inşallah ben yanılırım

fanatik samsunsporlu

bu hafta böyle olmaz.düzelmek zorunda bazı şeyler.ilk 3 puanımızı alacağız inşalah

orucreis

Bu hafta 3 puan gelmezse erhan altina güle güle olur olmak zorunda yoksa bu takimi goz gore gore ucurumun kenarina atamayiz

berusa55

Samsunspor, Boluspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı
19 Eylül 2014 Cuma 15:23

Kamerunlu golcü futbolcu Mbilla: "İlk galibiyetimizi almak istiyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Kamerunlu golcü futbolcusu Mbilla Etame, "İlk galibiyetimizi almak istiyoruz" dedi.

Samsunspor, yarın sahasında oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde tamamladı.

Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, uzaktan şut çalışması yaptı. Futbolcuların isabetli şutları teknik yönetimi sevindirdi. Hafif sakatlıkları bulunan Recep, Adiloviç, Mustafa, Talha ve Canberk'in tamamen iyileştiği bildirildi.

Boluspor maçının hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-beyazlılar kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Samsunspor'un Kamerunlu golcü futbolcusu Mbilla Etame, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımın her geçen hafta daha iyiye doğru gittiğini söyledi.

Ligin en tecrübeli yabancı oyunlarından birisi olduğunu belirten Mbilla, "Bu ligde 6 sezon forma giydim ve ortalama bir sezonda 10 gol attım. Samsunspor forması altında da bu başarımı tekrarlamak istiyorum. Ligde iki haftadır gol atamıyoruz. Boluspor karşısında bu şanssızlığımızı giderip ilk galibiyetimizi almak istiyoruz" dedi. - Samsun

Kaynak

mehmet yılmaz

Rüzgar tersine döner inşallah.
Erhan Altın'ı severim, ama hocalığna güvenim hiç yok maalesef. Yanılmayı çok istiyorum.

muzaffer4

beşnumara

İnşallah kazanırız ama her yönden sıkıntı var. Maça inşallah motive olurlar da kazanırız yoksa takım özgüvenini bir kaybederse bi daha zor toparlariz.

evolution55

ilk 2 haftadaki oyun bu maç için umut vermiyor bana ama inşallah bu akşam yanılırım. 3 puanı bol golle alalım inşallah ki takımın güveni yerine gelsin.  samsunspor_x

desperate1

maçı tv veriyor mu?yayın akışında göremedim

berusa55

samuray

trt web temi yayın desenize yine fıtık edecek bizi trtweb

ngonge

Bakalım Erhan Altın bu sefer nasıl bir 11'le çıkacak. İlk maç 11'de oynattığı Zafer'i geçen maç kadroya almadı. Kendi de çok ne yaptığının farkında değil, ilk 2 maçta puan kayıplarından sonra bu maçın koltuğunu sallayacağını biliyor. Bu sefer de oyun kuruculuk verdiği Doğan'ı keser diye düşünüyorum.

jean

Sadece Samsunspor

Samsunspor İlk 11.. Furkan. Murat Tuna Fatih A.Burak.. Taha Hasan Kılıç.. Doğan Talha Umar.. Mbilla.

Via marcopasshaaa