2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

5trawberry

cezayir55

Ethem olmamış. 3 transfer yaptık mbilla talha ve mustafa hayırlı olsun

55.hakan

Tedbir kaldırma var ama bizde görünmüyor henüz bakalım geçecek mi 24 e kadar

Ollivanders

Kulup avukatı hayırlı olsun diye yazmışsa sıkıntı yoktur . Mücahiti de geçen maç tribunde gördüm . Bazen bu tarz hatalar olabiliyor tff de .

Sadece Samsunspor

tff resmi site hemen girmez. girme işlemleri neti uzayabilir. sadece bzde böyle değil gsde tarığı almış baktım şuan gözükmüyor tffde

Shane_Falco

Tff'de bu saatde siteyi güncelleyecek kimse olmaz zaten. Yarın hallederler işlemleri...

Ertuğrul Sağlam

Cok sukur bitti transfer sezonu yeni bir transfer doneminde gorusmek uzere. >l<

Ned Stark

Kapatalım bu başlığı admin :oyun: :deli: :oyun: :ok

Stoper

Emin Kar AKS'de Atilla Cebeci'nin konuğu idi.

Emin Kar :

- Cemil bizden 650 bin istedi.Biz bir stoper oyuncusuna o kadar para verirsek takım içinde dengeleri sağlayamayız.

- Musa Sinan transferinden toplamda 525 bin para kazandık.400 bin Sivas'dan geldi,Musa Sinan'ın 125 bin alacağı vardı onu sildi.

- Umar'ın bize maliyeti 100 bin lira civarındaydı.18 katı parayı verdiler kabul etmedim.Bu piyasayı,futbolu bilirim.Kafasını çok karıştırdılar,şimdi transfer dönemi bitti.Samsunspor'a daha fazla odaklanması için elimizden geleni yapacağız.

- Gurbetçi oyuncular Hasan ve Mücahit pek bilinmiyor ama bu çocuklar yetenekli,isimlerini çok duyacaksınız.

- Biz taraftarsız hiç birşey yapamayız.Gruplarla toplantı yapacağım.Bizim ne yapıp ne edip tribünleri doldurmamız lazım.

- Pazar günü Ordu'da bir hazırlık maçı yapacağız.

- Yarın kulüp de Anemon otelin yetkilileriyle görüşeceğiz.Bunların 9-10 şehirde otelleri var.Sponsor olmalarını,gittiğimiz deplasmanlarda onların otellerinde kalmayı istiyoruz.

ChucKeR

hayırlısı olsun ligi 8-11 sıralarında idare edersek son 5-6 haftadaki atakla ilk 6'dan yer kapabiliriz. bu seneki şartlarda en mantıklı hedef bu.

ethem de bugun olmadı illa ki birgün olacaktır. çocuk niyetini belli etmiş. bu arkadaş birgün gelir de bizim gençlere de örnek olur inşallah

Kaya

Son gün yapılabilecek en iyi transferleri yaptık.İnanılmaz saatler yaşandı resmen.

Talha'yı izleyenler nasıl bir yetenek olduğunu bilir.Zaten Adanalılar da üzüntü ile karşıladılar bu transferi

Mustafa Sevgi standardı olan ne çok ne az bir oyuncu.İyi bir alternatif hatta Serdar'ın form durumuna göre takımın as sol açığı bile olabilir.

Mbilla ile ilgili söylenecek tek şey ise hazır geliyor olmasını ummak.Bu ligin en iyi yabancı santraforunu kadromuza kattık.Adana ile mahkemelik durumu olmasa Adana onu asla salmazdı.

nomak55

yavuzselim

bütün transferler en kısa zamanda takıma uyum sağlarsa ilk maçtaki rezil görüntüyü bir daha görmeyiz emeği geçen herkesten Allah razı olsun şimdi sıra Erhan hocada dersine çok iyi çalışması lazım yoksa kredisinin çok fazla olacağını sanmıyorum

sadece55

samuray

yeni transferlerimiz hayırlı olsun m.billayı biliyoruz tanıyoruzda bu talha ve mustafa sevgi pek isimleri duyulmamış yoksa benmi dikkat etmemişim bana yabancı geldi adiloviç ve ml.billa en az 3o gol atarlar ikisi bide stoper olsa iyi olurdu ama stoperde tuna yerine ercanı niye oynatmıyor hoca onuda anlamış değlim a.b.solakerinde formu geçen seneye göre düşük inşallah toparlar orada erdi de denenebilir hazırlık maçlarında solbek oynatılmış iyide performans gösterdiği söyleniyordu lig arası iyi oldu yeni transferler takıma adapte olur orta sahamız bayağı zenginleşti önemli olan takım olabilmek urfa ad.d.s. osmanlı spor iy transferler yaptı ama önemli olan takım olabilmek inşallah biz bunu başaracağız bu sezonda