2013-14 Sezonunun En Başarılı Futbolcusu

Başlatan mehmet yılmaz, 20 May 2014, 20:51:39

« önceki - sonraki »

twitter

maviay55

özkan

55 nolu arkadaşa oy atanlar serkan çalığı unutmuş  :deli:

beşnumara

Adnan bu takımın her şeyi. Adnan yoksa ben de yokum :)

ugurozkan

musa aydın ve canberk dedim. furkan'ı, cemil'i, adil'i de seçmek isterdim.
taha'nın biraz abartıldığını düşünüyorum ama bir oy daha alsa fena olmaz.

mehmet yılmaz

Yapılan oylamada yılın en başarılı futbolcusu Taha Yalçıner seçildi.
Ödülle ilgili açıklamaları ilerleyen günlerde yaparız.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 20 May 2014, 21:06:42
Tek oy kullandim ikincisine gerek bile duymadım Efendiligi, Mucadelesi, Takima katkisi ile  >l< >l< >l< >l< >l< TAHA YALÇINER >l< >l< >l< >l< >l<

Bu cocuk bunu haketti beyler.
Sezon basinda soylenenlere kulak asmayip calisti azmetti ve basardi keske guzel futbolunu Sampiyonlukla taclandira bilseydi.
Tebrikler Taha insallah uzun yillar basari ile bu formaya hizmet edersin...

kumköylü ahmet

Ben oyumu Musa aydin ve Umara vermisdim..Madem taha secildi Tebrik ederiz Tahayi..Mucadelesi superdi..Basarilarin Devamini Diliyorum

ChucKeR

adnanın oyların birini ben attım abiler. saha içinde -dışında kaptanlığın hakkını verdiğini düşünüyorum. bu seneki samimiyetine inandım. değilse de varsın saf olan biz olalım. bu takım yüzünden az kandırılmadık bu zaman kadar, adnandan yenilen 2 tokat ne kadar koyar.
final maçı öncesi yaptığı hareket de ruhumu okşadı yalan yok. 0 oy almasına gönlüm razı olmazdı.

inşallah sakalcı yaftası yemeyiz :D

mehmet yılmaz

Yılın En İyisi Taha Yalçıner

Bağımsız taraftar platformu samsunspor.biz'in üyeleri arasında geleneksel olarak düzenlediği anket sonucunda 2013-14 sezonunun en başarılı futbolcusu seçildi. Buna göre oyların %20.8'ini alan Taha Yalçıner sezonun en başarılı futbolcusu seçildi. Taha'yı takip eden isimler ise %15.4 ile Cemil Adıcan, %14.8 ile Musa Aydın, %13.1 ile Umar Aminu, %11.1 ile Fatih Kılıçkaya, %10.1 ile Eldin Adiloviç ve diğer futbolcular oldu.

2008-09 sezonundan bu yana devam eden uygulamada, söz konusu ödülü daha önceki sezonlarda Murat Yıldırım, Ahmet Şahin, Kemal Tokak, Adem Alkaşi ve Abdülkadir Özgen kazanmışlardı.

Taha Yalçıner'in plaketinin cumartesi günü İstanbul'da düzenlenecek bir organizasyonla kendisine takdim edileceği bildirildi.

celebi

işlem tamamdır. valla kişiliği futbolu kadar süper birisi. Allah nazardan saklasın. çok güzel bir muhabbet ve ödül töreni yaptık. eşi ve çocuğu ile birlikte geldi. İnşaallah uzun süre bizde futbol oynar. fakat ne hikmetse bizim plaket verdiğimiz her futbolcu gitti bizden. fakat fark şu bu sefer plakette diğer senelerden farklı yazıya uzun süre bizde forma giymen temennisiyle diye eklettik. :evet: :)

maviay55

Alıntı yapılan: celebi - 31 May 2014, 16:01:08
işlem tamamdır. valla kişiliği futbolu kadar süper birisi. Allah nazardan saklasın. çok güzel bir muhabbet ve ödül töreni yaptık. eşi ve çocuğu ile birlikte geldi. İnşaallah uzun süre bizde futbol oynar. fakat ne hikmetse bizim plaket verdiğimiz her futbolcu gitti bizden. fakat fark şu bu sefer plakette diğer senelerden farklı yazıya uzun süre bizde forma giymen temennisiyle diye eklettik. :evet: :)

Gömlek ve pantolona dikkat..Tebrikler Taha YALÇINER  :_nazar

GençKozluklu

Çok beyefendi bir kişi. Böyle karakterli oyuncuların başarılı olmasını çok arzu ederim. Ailesiyle birlikte ıcak insanlar. SAMSUNSPOR u da çok seviyor. Kesinlikle ayrılmak istemiyor.

Tören için kırmızı-beyaz tonda giyinmes  özellikle ne kadar ince düşündüğünü de gösteriyorBizde devame der  inşalah ve seney birlitke süper lige çıakrız. Ola ki ayrılırsa da yolu açık olsun. Adam gibi adam.

GençKozluklu

www.samsunspor.biz bağımsız taraftarlar grubunun 2013-2014 yılının en başarılı oyucusu seçtiği Taha Yalçıner'in plaketinii bugün İstanbul'da ailesiyle birlikte kendisine takdim ettik.
Çamlıca Tepesinde önce yemekte bir araya gelip sohbet ettik. Bu yıl çok başarılı yıl geçirdiğini, SAMSUNSPOR taraftarının kendisini böyle güzel bir ödüle layık gördüğü için çok mutlu olduğunu belirtti. Daha uzun yıllar SAMSUNSPOR'da bu muhteşem taraftarın önünden oynamak istediğini de ifade etti.. SAMSUNSPOR da çok mutlu olduğunu kızı "Sara" nın da SAMSUN doğumlu olduğunu ve taraftarından çok etkilendiğini dile getiren başarılı futbolcu final maçı için; "Maç öncesi triünlerde taraftarı gördüklerinde çok heyecanlandık ve motive olduk. Maçı oynamak için sahaya çıkacağımzı zaman biraz bekleyin taraftarı dışarı çıkarıyorlar dediklerinde adeta yıkıldık. İlk yarı bu moral bozukluğunu bir türlü üzerimizden atamadık ve bizi taraftarın dışarı çıkartılması çok olumsuz etkiledi" dedi. İlave olarak SAMSUNSPOR un final maçında taraftarsız oynatılmasının çok büyük haksızlık olduğunu söyledi. Dolu tribünlerde büyük SAMSUNSPOR taraftarının desteğiyle maçı kazanabileceklerini belirtti.
Kendiine hediye ettiğimiz SAMSUNSPOR atkısını da hemen çıkışta arabasının arkasına koyarak bizleri ayrıca mutlu etti. Beyefendi kişiliğiyle yakından tanıdığım Taha Yalçıner'in uzun yıllar SAMSUNSPORumuzla birlikte mücade etmesini ve başarılara ulaşmasını arzu ediyor, ailesiyle birlikte nice mutluluklar diliyorum.

Bu güzel organizasyonu düzenleyen, katkıda bulunan taraftarlarımızı ve arakdaşlarımızı gönülden kutluyorum. İyi ki varsınız.

https://www.facebook.com/cemal.gumus1

mehmet yılmaz

AlıntıTaha Yalçıner Ödülünü Aldı
Bağımsız taraftar platformu samsunspor.biz'in üyeleri arasında geleneksel olarak düzenlediği anket sonucunda 2013-14 sezonunun en başarılı futbolcusu seçilen Taha Yalçıner ödülünü İstanbul'da gerçekleştirilen bir organizasyonla aldı.
Ödül törenine eşi ve minik kızıyla birlikte gelen Taha'nın, plaketini alırken çok mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.  Taha, 'Samsunspor'da forma giymek büyük bir gurur. Sezon sonunda kaybedilen final nedeniyle içimizde bir burukluk var. Taraftarımızı içeride görmek ciddi bir moral olmuştu ama sonra onların haksız bir şekilde çıkarılışları bizi olumsuz etkiledi. Süper Lig'i hak etmiştik. Sonuçta bu kadar büyük bir taraftarın önünde oynamak her futbolcuya nasip olmaz. İlk devre yeterince forma şansı bulamamıştım ama ikinci devre arkadaşlarımla birlikte iyi bir sezon geçirdim. Samsunspor'da kalmayı çok istiyorum. İnşallah en kısa sürede belirsizlik ortadan kalkar. Beni bu ödül layık görenlere çok teşekkür ediyorum.' dedi.
2008-09 sezonundan bu yana devam eden uygulamada, söz konusu ödülü daha önceki sezonlarda Murat Yıldırım, Ahmet Şahin, Kemal Tokak, Adem Alkaşi ve Abdülkadir Özgen kazanmışlardı. Bu sezon için kullanılan oyların %20.8'ini alan Taha Yalçıner sezonun en başarılı futbolcusu seçilmişti.

Emeği geçenlere teşekkür ederim. İnşallah güzel günler bizlerin olur.