PTT 1. LİG Play-Off Final | Mersin İdman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan 55__Gurbet__55, 14 May 2014, 00:17:38

« önceki - sonraki »

Integral

emre

ayak yapıyorlardır bence. Hiç mantıklı gelmiyor final öncesi takımı bırakması.

cakir55

Kalmış 3 gün ben sanmıyorum öyle birşey olacağını.

ask55

öyle bile olsa bu bizim işimize yaramaz bence.
camiada kenetlenme yaratır.
kötü oldu bu bizim için.

Duško Milinković

Yılmaz Vuralın görevine son verildiği yazıyor. Böyle bir hata yapmamışlardır heralde.

Shane_Falco

Şöyle olaylar ne zaman konuşulsa aklıma 4 yediğimiz Ankaragücü maçı geliyor...

furkan5534

ya yılmaz vuralda doğru yolu buldu adam eski takımına karşı oynamaya dayanamadı  :) anladı nasılsa koycaklar bize dedi  :D

Ayberk

Bu haber iyi olmadi. Oyuncuları daha da kenetlenecektir. Ayrıca bizimkileri demotive de edebilir.  İnşallah bu söylediğim gerçekleşmez.

55.hakan

Kalemi iyi olan biri bütün bu yaşananlarla haksızlıklarla ilgili bir konuşma hazırlasa ve soyunma odasında maça çıkmadan futbolculara okunsa itici daha fazla itici bir etki oluşur aslında?

kıbrıslı_mete

Eğer doğruysa Mersin takımı hırslanabilir. Eğer yalansa bizim motivasyonumuzun olumsuz etkilenmesi içindir. Allahım ne olursa olsun bize yardım edecek inşallah. Biz hak ediyoruz çünkü

ismail

oyuncular kenetlenmez zaten oyuncular da antremana çıkmak istememiş alacakları verilmediği için

GurbetciFanatik

Yilmaz Vuralin gitmesi hic de Mersinin isine yaramaz.
Bizim icin daha güzel bir haber olamaz bu kadar kötü haberlerden sonra.
Adam bile anlamis sonucu. Hic bir Final kazanilmadan süper lig primi istelenirmi.
Adam bakti futbolcular alacaklarini alamiyor moral sifir en iyisi ben tirt demis.

eprianu

Ya bizimkilerin motivasyonu düşecek gibi olsa Kalpar hepsini iple birbirine bağlar
yine de onların etkilenmesini önler rahat olun  ;D

Duško Milinković

Bence mersin takımını bu olay kötü etkiler.  Yılmaz vural Kalpardan daha iyi ve tecrübeli bir hoca.Tek korkum O takımın başında Yılmaz Vural gibi kurt bir hoca olmasıydı. Yılmaz Vuralın gidişi vahim bir hata.

kuzey55

bence de Yılmaz Vural'ın gitmesi bizim için iyi oldu.