PTT 1. LİG 37. HAFTA | Manisaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 20 April 2014, 15:29:25

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Bu hafta sonunda 1461 ve Tavşanlı da küme düştü. Haftaya Balıkesir evinde İBB'ye yenilmezse direkt Süper Lige çıkıyor.

Çok büyük bir olasılıkla ligi 5.bitireceğiz. Yine çok büyük olasılıkla da Play-Off ilk turunda Ankaraspor ile eşleşeceğiz.

Bence play-off'a katılacak 4 takım içinde en kaliteli ve tehlikeli; buna karşın sevilesi, sempati duyulası en ufak bir özelliği olmayan takım, Ankaraspor.

Tarihsiz, geçmişsiz, seyircisiz, ama paralı Ankaraspor mu; kurulduğundan bugüne her anını tırmalayarak haketmiş, hep düştüğü yerden yumruklarına bir parça toprak doldurup kalkmış, parası az, taraftarı çok Samsunspor mu?

Futbolun tanrılarının yeşil sahalara adalet borcu var!

Kim ne derse desin, Süper Ligi Samsunspor hakediyor!

Forvetim

balkes 3 dk.da galip geldi, bay işi çok sakat düşme adayı takıma denk gelse neler olurdu rakibinin kaybetmesini bekle ki ligde kalasın, zor iş. sıralama böyle biterse haftaya, ilk playoff maçı içerde ankarayla. harakiri yapmazsak yeneriz diyorum ben.

isa55

Galip gelmek güzel ama Ankara'nın rakibimiz olmasına üzüldüm.

Forvetim

tavşanlı ! evinde hayati maçı verip düşüyorsun, kötü. bizim sivasa yenilip düştüğümüz gibi. biliriz maçın son düdüğüyle insanın içinin o çöküş halini. inşallah bir daha hayatımda öyle bir maç yaşamam.

Forvetim

sıralama değişmesin, ankara olsun rakibimiz, samsunda 3-0 la gönderelim. inşallah.

eprianu

Geçenlerde forumda bi hocam yazmıştı yine hatırlatmak istedim. Ankaraspor Play-Off'da
bize gelebilecek en tehlikeli takım. Çünkü daha önce de söylendiği gibi sadece bir futbol takımı
ile karşılaşmıyoruz. Arkasında siyasi desteği bulunan bir BELEDİYE takımı ile karşı karşıya geleceğiz.
Şimdi "Bizim de bakanımız var" diyenler olacaktır ama bence Ankaraspor'a verilen destek çok daha farklı ve
büyük. Deplasman tribününde bize kaç kişilik yer verilecek, stadın hangi kısmı bize verilecek gibi problemlerden
tutun da takım içindeki trabzonlu oyuncuları kullanıp pislik çıkarmaya kadar her türlü entrikayı üstümüzde deneyecekler.

Ankaraspor maçının kilidini iç sahadaki seyirci baskısı çözer. Ne yapıp edip 20 bin kişi önünde oynamalıyız o maçı.
Yoksa işler çok sıkıntılı olabilir bizim için.

isa55

Ankaraspordan değil arkasındakilerden çekiniyorum.

Kaya

Bu saatten sonra kim gelirse gelsin kardeşim..

Ankarada yaşadıklarımızdan dolayı ayrı bir motivasyonla burda en az 2 farkla basarız olur biter.

berusa55

Her türlü ilk maçı Samsun'da oynuyoruz Umut  :ok

ult55ras

11 mayıs pazar evimizde 14 veya 15 mayıs dışarıda finale kalırsakta 18 mayısda mı oynayacağız ?

beşnumara

ngonge

Saat farkından dolayı maçın özetini izleyebildim, güzel goller atmışız. Furkan'ın yediği son 2 gol baya korkuttu yalnız. Maçın tamamını izleyenlerden yorum bekliyoruz.

beşnumara

Soner arif ekigho niye gitmedi?

cakir55

Alıntı yapılan: ngonge - 27 April 2014, 20:42:59
Saat farkından dolayı maçın özetini izleyebildim, güzel goller atmışız. Furkan'ın yediği son 2 gol baya korkuttu yalnız. Maçın tamamını izleyenlerden yorum bekliyoruz.
Maça kötü başladık. İlk golü yiyen taraf biz olduk. Şaban ve Tunanin hatası vardı golde.

Sonra dolu yağmaya başlayınca bizim takımda açıldı :D
Doludan sonra takım gerçekten iyi oynamaya başladı. Musa Sinan ve Musa Aydın takımın iyilerindendi.

Yediğimiz son iki gol rehavetten kaynaklanıyor.

Bu takım play-offtan çıkacak inanıyorum.

# tapatalk #

Forvetim

playoff ta kombineler geçerli mi, e-bilete takılacak mıyız yoksa. heryere kocaman stadlar yapıyorlar seyircisiz oynar takımlar bu gidişle.