PTT 1. LİG 36. HAFTA | Samsunspor'umuz - Karşıyaka

Başlatan berusa55, 13 April 2014, 15:49:01

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

En kötü berabere bitirir, ilk 6'yı garantileriz. ( Maraş'ı 3 sayıyorum )
yalnız Allah korusun, mağlubiyet halinde ilk 6 büyük riske girer.

Raqua55

Forvetim

almamız gereken maç, hoca saçmalamazsa zorlanacağımızı sanmıyorum, topçularda saçmalama hakkı bu maç bizde demezler inşallah.

maviay55

Playoff lara hazırlık maçı olur basar geçeriz Karşıyaka da Uğur Daşdemir ve Can Erdem cezalı.

Ellibeş Numara

İç saha da ortalama 10.000 civarı bir taraftara oynuyoruz. Bu maçta e-bilet, benim tabirimle e-RANT uygulamasına geçiliyor. Pazar günü stadda bulunan taraftar sayısı 3.000'i geçmez, bu uygulamadan dolayı.

brigand

E-bilet olayı bu maç denk gelmese yine hatırı sayılır bir sayı olurdu saha içindeki rakibi etkileyecek. Ancak uygulamayla beraber en azından Ksk ve Maraş maçlarında çok az sayıya oynayacağımızı düşünüyorum. Rakibe gelince kendi taraftarının da dediği gibi son kurşunlarını Balıkesir'e attılar inatçı bir oyunla. Bizim maça aşırı konsantrasyonla ve as kadrolarıyla çıkacaklarını sanmıyorum. Rahat olacaklar. Bu yüzden ev sahibi olduğumuzu hissetmeyecek rahat ve kendini göstermek isteyen oyunculardan kurulu bir takım işimizi zorlaştıracaktır. Hocanın stresi bize yansıdı. Takıma da yansırsa bir eksi daha olacak bizim için. Umarım bir şekilde golü bulur rahatlarız.

##kdc##

Berabere kalırız.. Haftaya da Manisa ile berabere kalırız, play off'u garantileriz.

Forvetim

e-çorba yüzünden belki de bu seneki en az seyirci sayısı olacak, bundan sonra çoğu taraftarın maçlara gitmeyecek olmasını bakalım hangi kulüpler kaldırabilecek, işin maddi tarafı bir yana futbol seyirci oyunu, bir yüzme yada atletizm sporu değil ki, seyirci olmayınca ne oynayan ne de stada gelen az sayıda ki taraftar bile tad alamayacak maalesef. inşallah bu kıytırıktan uygulamaya son verecek girişimler olur.

mimar55

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 15 April 2014, 17:24:36
En kötü berabere bitirir, ilk 6'yı garantileriz. ( Maraş'ı 3 sayıyorum )
yalnız Allah korusun, mağlubiyet halinde ilk 6 büyük riske girer.

Abi iyi güzel diyorsunda manisa balıkesiri deplasmanda yenebilecek mi büyük riske girer dedin

Ellibeş Numara

Taraftar grupları, e-bilet uygulamasını protesto etmek için maça gelmeyeceklermiş heralde. Dün sporAksiyon programına bağlandılar.

berusa55

Samsunspor'da Karşıyaka Maçı Hazırlıkları
16 Nisan 2014 16:22

Teknik Direktör Kalpar: "Karşıyaka maçını kazanarak play off'u garantilemek istiyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, 20 Nisan Pazar günü sahasında oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Nuri Asan Tesislerinde, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetimindeki antrenmana, sakatlığı süren Canberk Aydın dışındaki tüm futbolcular katıldı. Kırmızı beyazlılar, koşunun ardından kültür fizik hareketleri yaptı, taktik ağırlıklı çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Kalpar, tesislerde düzenlediği basın toplantısında, ligde topladıkları 59 puanın başarı olduğunu söyledi.

"Samsunspor Süper Lig'e çıktığında aşağı yukarı bu puanla lider olmuş ve bir üst lige yükselmiştik" diyen Kalpar, "Bu sezon 59 puan toplamamıza rağmen play-off'u garantileyemedik. Yani matematiksel olarak ikincilik şansımız devam ediyor ama matematiksel olarak play-off'a kalamayabiliriz. Bunun için öncelikle Karşıyaka maçını kazanarak play-off'u garantilemek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sezonun son maçına kadar ikincilik hedefleri doğrultusunda kalan 3 maçı kazanmak için çalışacaklarına dikkati çeken Kalpar, şunları kaydetti:

"Orduspor maçında berabere kalmamız hedefimizi zora soktu ancak biz kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Futbolcularımız tüm ekonomik sıkıntılara rağmen çok iyimserler ve takımın üst lige çıkması için ellerinden geleni yapıyorlar. Böyle bir oyuncu topluluğuna sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Hepsine teşekkür ediyorum." - Samsun

Kaynak

samsunum

Alıntı yapılan: Ellibeş Numara - 16 April 2014, 17:34:35
Taraftar grupları, e-bilet uygulamasını protesto etmek için maça gelmeyeceklermiş heralde. Dün sporAksiyon programına bağlandılar.

Aman gelmesinler  sonra 20. dkka da "koydukmu"çekerler  :kafa: Zaten sınırdayız ceza kaldıracak durumumuz yok

cembaba

Bence ceza yiyip maraş maçı cezalı olmak daha mantikli.

Jnr.Serkan

Cezadan sonra kufur ettigin her mac ceza aliyorsun diye biliyorum

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: mimar55 - 16 April 2014, 14:04:26
Abi iyi güzel diyorsunda manisa balıkesiri deplasmanda yenebilecek mi büyük riske girer dedin

Bence ihtimal dahilinde -ki yenemese bile matematik olarak işi bitirmiş gidelim manisaya.
yüksek tempolu bir maça hiç gerek yok orada.