PTT 1. LİG 33. HAFTA | Adanaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 29 March 2014, 17:27:07

« önceki - sonraki »

berusa55

samsunmania

Duško Milinković

kuzey55

1 puan için gider kaybederiz.haksızlık etmek istemiyorum takıma ama rakiplerimiz gibi dış sahada galibiyet için oynasaydık şuan zirvedeydik.

twitter

kalpar manisa'da yatırırsın takımı play off için 1 puana
adana'da hücüm oynat

eprianu

En fazla bir puan alırız. GBB deplasmanından bile zorla üç puanı almıştık.
Kalpar içerde dışarda ne hikmetse 60'dan sonra takımı geri çekiyor.
Anlayacağınız 60'dan sonra duaya yüklenelim. 60'a kadar da atttık attık.
Birkaç istisna dışında 60'dan sonra deplasmanda hep geri çekiliyoruz.

mehmet yılmaz

Adanaspor çok tempolu oynuyor.
Hücum hattı etkili ama savunmaları da bir o kadar kötü.
Gol atarız mutlaka. Önemli olan takım savunmamız.
Çok zor bir maç.
Ama kazanırız bir şekilde.

Forvetim

bu deplasmandan 3 puan alamazsak daha da 3 puan çıkaracağımız deplasman kalmıyor gibi. adanayı da yenemezsek orduyu manisayı mı yeneceğiz, ordu ve manisaya kalpar galibiyet için çıkmaz

fanatik samsunsporlu

UMAR-TAHA-TUNA-AHMET BURAK-ERDEM-MUSA AYDIN-SONER-ZAFER-serkan 3er sarı kart.mersin ve ordu maçları öncesi dikkat etmeliyiz.
inşallah kazanacağız.

muzaffer4

Berabere biter ilk 2 yatar play off bizi bekler

samuray

karamsar olmayalım beyler artık beraberlik kotamız yok bana göre kaybedecek bişeyimizde yok 3 puan için oynamalı takım zaten son 15 maçta 5 beraberlik yerine ikisini galip bitirmiş olsaydık ki bitirebilirdikte balıkesir maçı son sıradaki düşen takım kahramanmaraş maçı aklıma gelen ilk takımlar ama kalpar efendi yüzünden kafasında hep deplasmanda beraberlik iyidir mantığı var biraz cesaretli bi hoca olsaydı 10 beraberliğin en az 5 ini kazanmışolurduk şu anki puanımızda 66 olurdu o yüzden yenmemiz gereken bi maç bu kez 3 puan bizim olacak kalpar engellemezsse

korayxyz

Kazansak bile benim ilk2 için ümidim kalmadı. Biz her ne kadar kazanırsak kazanalım, rakip sayımız fazla ve hejpsi de kazanıyor böyle olunca puan farkı bir türlü erimiyor :( Artık planlarımızı playy offa göre yapmamız lazım

furkan5534

Alıntı yapılan: korayxyz - 29 March 2014, 22:17:27
Kazansak bile benim ilk2 için ümidim kalmadı. Biz her ne kadar kazanırsak kazanalım, rakip sayımız fazla ve hejpsi de kazanıyor böyle olunca puan farkı bir türlü erimiyor :( Artık planlarımızı playy offa göre yapmamız lazım

Çıkmamiş candan ümit kesilmez be ://

Ollivanders

orucreis

Rakiplerin takiplerini birakmamak lazım daha birbirleri ile oynamadilar.bu zamana kadar bizim içerde de dışarda da yenmemiz lazım. Unutmayalim son hafta balkes ibb maçı var. Bu yarış son haftaya kadar gider. Sonuna kadar tam destek