PTT 1. LİG 33. HAFTA | Adanaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 29 March 2014, 17:27:07

« önceki - sonraki »

Ellibeş Numara

Her iki rakım içinde zor bir maç.. Adana kendi sahasında baskılı oynamaya çalışacaktır. Adana atağa kalktığında mevcut puan durumundaki yeri akıllarına gelecek ve bize göre 3.bölge, rakibe göre 1.bölgede çok boşluklar bıracaktır. Biz bu boşlukları kontra atakla değerlendireceğiz.. Yani tipik deplasman takımı olacağız. Rakip kendi sahasında çok gol atmış, çokta yemiş. 3 puan bize daha yakın diye düşünüyorum.

Dartagnan

berabere biter abi bu maç .Kafamda oynuyorum ama nedense thiagolu adana daha agır basıyor.Bizim de pasif oyunumuz akla gelince aslında maglubiyet daha ağır basıyor .Ama 1 puan iyidir diyorum.Hoş 1 puan demek sadece playoff demek :/

Shane_Falco

Thiago'lu, Uche'li ofans hattina dikkat etmek gerek...

Duško Milinković

Sayın kalparın beraberliğe yatan bir oyun oynayacağı artık herkesin malumu.Taktik şu. Yenilme,mümkünse gol yeme.Şansa 1 gol atarsak galibiyet şamda kayısı olur. Gol yersek takım Kalparın taktiğini bırakarak normalde oynaması gerektiği gibi oynuyor. Yani işin özü beraberlik kokan bir maç.

mehmet yılmaz

Acayip bir lig oluyor. Üst taraftakiler zor puan kaybediyor.
Eğer kalan maçlarda 6/6 yaparsak ilk 2'den Süper Lig'e çıkarız. İlginçtir, ben en çok bu akşamdan çekiniyorum. Rakibin düşme tehlikesi var, fikstürü zor ve bizim maça her şeyleriyle asılacaklardır. Ancak favori biziz..
Olur da buradan üç puanla dönemezsek ilk 2 hedefi biter. Lakin moral bozacak bir durum olmaz zira kalan 5 maçı terfi maçlarına hazırlık gibi oynayabiliriz. Zira Manisa'nın dünkü yenilgisiyle birlikte ilk 6 garanti bence.
Manzara budur...
Saldır Samsunspor oley.. :)

adige73

biz bu akşam yenersek adana ankara maçına mecbur asılacak

korayxyz

Bence Kalpar hocanın arif yerine musa aydınla başlaması lazım. Çünkü gergin ve tempolu bir maç olucak muhtemelen o nedenle aklı başında, ayağa pas yapabilen, gerektiğinde insiyatif alabilen ve tecrübeli bir oyuncuya ihtiyacımız var ilerde. Adnanla ya da arifle olacak iş değil bu. O nedenle ilerde Ekigho,Adil,Musa Sinan ve arkalarında da mutlaka Musa Aydın oynamalı. Tüm bunlar bir yana forumda da hissedilen bir hava var ve ben de nedense yenileceğimizi düşünüyorum :(

amisos5506

SametYılmaz55

bugün her şey Kalpar'ın anlayışına bağlı.eğer 1 puan yeter kafasında olursa kazanamayız.umarım güzel kadro ve cesaretli futbol anlayışını tercih eder Kalpar

Furkan

İlk defa yeneceğiz yazıyorum foruma inanmayarak da olsa :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

samsunum

GurbetciFanatik

samuray

takımımızın özgüveni sağlam yenilmeyiz artık deplasmanda bir puana yatmanın zamanı değil bence 3 puan için oynamalı ıyız ama kalpar bu ne yapar nasıl bi taktikle çıkar anlamak zor tabiki inşallah 3 puan bizim olur

kuzey55

Adnan,Şaban ve Serkan Çalık oynuyo  :kafa: :kafa:

3 puan tam hayal oldu şimdi.

Ahmet Burak sakat mı? Erdem nerde ? yine 1 puana çıkmış hoca helal sana sir.

55.hakan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 03 April 2014, 17:46:11
Adnan,Şaban ve Serkan Çalık oynuyo  :kafa: :kafa:

3 puan tam hayal oldu şimdi.

Ahmet Burak sakat mı? Arif Şahin,Erdem nerde ? yine 1 puana çıkmış hoca helal sana sir.
Açıklandı mı muhtemel 11 ler