PTT 1. LİG 32. HAFTA | Samsunspor'umuz - Şanlıurfaspor

Başlatan berusa55, 23 March 2014, 23:51:06

« önceki - sonraki »

lato

Beyler geçen hafta yaşananlardan yola çıkılarak hem taraftar gruplarının açıklamaları hem yönetim açıklamaları hem de atacağımız maillerle sağlam bir baskı kurmalıyız hakem atamasından. Umursamayan varsa aramızda geçen haftadan ders alsın derim

55.hakan

Bize seyircisiz oynama cezası aldırmaya çalışıyor olabilir birileri ortamı gererek.Dikkatli olmak lazım

altunay

üzerimize oynunlar oynamaya başladırlar samsunspor korkusu sardı bunları allah belalarını versin

berusa55

Samsunspor'da Neşeler Yerinde
26 Mart 2014 19:24

Ankaraspor deplasmanından yenilmeden dönen Samsunspor, cumartesi günü yapacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idman düz koşu ile başladı. Ardından teknik direktör Hüseyin Kalpar, yarım sahada taktik ağırlıklı çift kale maç oynattı. Antrenmanın son bölümünde ise yarım sahada oluşturulan 4 kaleye sağdan soldan orta çalışması yaptırdı. Futbolcuların isabetli şutları ise teknik ekibi sevindirdi. Sakatlıkları süren Cemil ve Ahmet Burak Solaker fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Sakatlıktan çıkan kaleciler Soner ve Atilla takımla birlikte çalışmaya başladı. Her iki kalecinin performansı dikkatlerden kaçmadı.

ESKİ BAKAN KILIÇ'TAN ZİYARET

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsunspor Kulübü'nü ziyaret etti. Kılıç, bugün Nuri Asan Tesisleri'ne gelerek Başkan Emin Kar, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Hüseyin Kalpar ve futbolcuları ziyaret etti. İdmanın son bölümünde tesislere gelen eski Bakan Kılıç, önce Başkan Emin Kar ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti. Ankaraspor maçında yaşanan olaylar ve takımın son durumu hakkında Başkan Kar'dan bilgi alan Suat Kılıç, idman bitiminde ise teknik direktör ve futbolcularla konuştu.

"BU GÜZEL GİDİŞİN SONU ŞAMPİYONLUK"

Teknik ekip ve futbolculara teşekkür edip moral veren Ak Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Çok iyi gidiyorsunuz. İnşallah bu güzel gidişin sonu şampiyonluk olacaktır. Bizler buna inandık, sizler zaten inanmışsınız. Sıkıntıları tüm şehir olarak el ele vererek aşmalıyız. Bizim üzerimize düşün görevi yerine getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz. Yolun sonu gözüktü, artık herkesin destek vermesi gerekli. Birkaç kişinin çabasıyla olmuyor. Bu şehir zoru başaracak güçtedir" dedi.

"YOLUN SONUNA GELDİK"

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar ise Suat Kılıç'a teşekkür ederek, "Sayın Bakanımız her zaman yanımızda oldunuz. Olmaya da devam ediyorsunuz. Sizin de dediğiniz gibi yolun sonuna geldik. Biraz daha destek bu takımı hedefe ulaştıracaktır. Ancak şunu söyleyeyim, o şampiyonluk kupasını size hediye edeceğiz. Bu sözü pırıl pırıl ve karakterli futbolcularımız verdi" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak

Forvetim

ankara maçında olayları başlatan oyuncunun trabzonlu olması hakemin keza öyle bunlarıda göstererek bu hafta ki hakeme gerekçeli bir itiraz yapılmalı ve değiştirlmesi sağlanmalı, sessiz kaldıkça tepemizden inmeyecek bunlar, yumruğu masaya vurma vakti artık, durun hemşerim noluyo bakayım, diyelim. yoksa sonradan sızlamaya gerek yok sonuç değişmiyor çünkü, zarar görmeden tedbiri alalım.

Levent ÖCAL

Biletler henüz satışa çıkmadı sanırım. Bu maçın seyircisiz oynanacağının sinyali mi acaba?

mehmet yılmaz

Bu akşam belli olacakmış cezanın durumu.
İnşallah para cezasıyla yırtarız.

Furkan

62 bin Tl şu yokluta az değil ama her türlü taraftarsız oynama cezası gelmesinden iyidir. 12. adam olarak ittire ittire alacaz insallah bu hafta da rakiplerimizden iyi puan kayıpları bekliyorum ateş hattındakilerle oynuyorlar bu hafta değilse ne zaman :holey:

mehmet yılmaz

1979-80   2.Lig A Grubu
Samsunspor    Şanlıurfaspor      1-0   0-0
1980-81   2.Lig C Grubu
Samsunspor    Şanlıurfaspor      1-0   1-1
2012-13    PTT 1. Lig
Samsunspor    Şanlıurfaspor      1-1   1-2
2013-14    PTT 1. Lig
Samsunspor    Şanlıurfaspor       ?-?   0-0

Toplam    O 7 G 2 M 1 B 4 A 5 Y 4
Samsun'da   O 3 G 2 M 0 B 1 A 3Y 1
Urfa'da    O 4 G 0 M 1 B 3 A 2 Y 3

Raqua55

Vallaha bu sezon ilk defa maçımızı seyredemicem. :( Elazığdayım elazığspor trabzonspor maçına gidiyorum inşallah hem elazığspor trabzona koyar bizde urfayı yeneriz.Kim koyarsa koysun trabzona koysun   :)

kuzey55

AlıntıKırmızı beyaz renklere gönül veren Samsunspor taraftarları Şanlıurfaspor kafilesini çiçeklerle karşıladı.

Geçen sezon ve bu sezon oynan karşılaşmalarda Samsunspor taraftarlarını misafir perver bir şekilde Şanlıurfa'da ağırlayan Urfaspor taraftarının jestlerine karşılık Samsunspor taraftarı bugün akşam saatlerinde Yeşil sarılı kafileyi hava alanında karşıladı. Şirinler Grubu Şanlıurfaspor takımını çiçeklerle karşılayarak kafilenin kalacağı otele kadar eşlik ettiler. Taraftarlar bir dönem Samsunspor'da forma giyen Zenke'ye ve Kiralık olarak Şanlıurfaspor'da forma giyen genç oyuncu Ercan Yazıcıya'da büyük sevgi gösterisinde bulundular.

güzel hareketler bunlar ama ben bu denli bir dostluk olduğunu bilmiyodum valla.

lato

Urfa maçında gayet iyi karşıladılar statta. Karşılıklı birbirini alkışladı tribünler devre arası da atkılar değiştirildi. Maçtan sonra deplasmandan gelen taraftarımızı dernekte ağırlamışlar. Güzel bir jest olmuş tebrik ederim

Furkan

Urfada tribün yoktu cok azdık zaten gittiğime pişman olmustum ilk başta   o zaman ama sonra misafirperverliklerine tanık olunca yeni bi dost kazandığımızı gördüm ve en keyifli deplasmanlarımdan birisi oldu sayıca cok az olmamıza rağmen. En iyi sekilde ağırlamamız gerekir bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sadece55

Urfada 5 yıl yaşadım genelde gerçek anlamda misafirperver bir halk var. Orda Misafirlik Keyiftir.

mehmet yılmaz

Urfalılar misafirperver insanlar. Biz de geçen sene şahit olmuştuk.
Dostluktan, centilmenlikten zarar gelmez.
Sadece geçen seneki A.gücü maçı gibi kantarın topuzunu kaçırmamak lazım  :D