PTT 1. LİG 31. HAFTA | Ankaraspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 15 March 2014, 22:23:47

« önceki - sonraki »

sadece55

samsunluhakan

24 March 2014, 11:23:06 #226 Son düzenlenme: 24 March 2014, 12:58:00 samsunluhakan
emniyet tahrik etti taraftarı sen oranın güvenliğini sağlayacaksın ama ortalığı karıştırıyosun olmaz maçtan sonra ortalık bomboş yinede biber gazı sıkıyosun böyle bi zihniyet olmaz kardeşim artniyetli emniyeti kınıyoruz

sadece55

Bunları bahane edip sahamızı kapatmazlar inşallah

Duško Milinković

Pisliği yapan karmil sezon başında Samsunsporla da görüştü diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.İyiki almamışız.

Stoper

Ortada cok büyük yavsaklik döndü. Güvenlik diye birşey yok.Macin baslamasina 45 dk var hala disarlardayiz.Dağin başına stad yapmışlar ihtiyaç gidermek için mekan bile yok.Polislerin tutum ve davranisi kadar bizim bazi taraftarlarimiz  da cok yanlis yaptı.Mac sonunda yoneticimize saldirdiktan sonra, dedim herkes sahaya girecek ama neyse ki daha büyük olaylar yasanmadi.. Olayların bir kismini çektim ; yoneticimize saldiri ve onun baygin bir şekilde götürülmesi,polisin 10 metreden attigi plastik mermi.. YouTube atacagim,hayvan gibi davranislarini herkes görsün.

doðan

Futbol saha içindedir ve 90 dk oynanır , saha içinde yüzlerce yada binlerce olay yaşanabilir , tekmeler , yumruklar, itmeler çekmeler , hatta hakaret velhasıl bir dünya ....
maç biter futbolcu dükkanı kapatır ve soyunma odasına gider , olması gereken buyken Abdullah KARMİL denilen şahsiyetsiz ve Galip ve diğerleri sahayı provoke etmek için ellerinden geleni yaptılar sonrası ne oldu Tribün de istenmeyen olaylar dizisi ...sen pimi çekersen bombada patlar tabi , dün yaşananlara söylenecek o kadar çok şey varki bu sayfayı esir alırım ,
Erdem Kardeşimin başına gelenlere değinecek olursam ,  Futbol oyun kurallarının saha dışı organizasyonunda Akredite edilen bazı kişiler vardır , bunlar Futbol maçının sağlıklı oynanması adına çalışırlar , Stad müdürü , saha komseri , taraftar sorumlusu , polis , gazeteci, ve bunun gibi bazı kişiler ev sahibi ve misafir takım olarakda ayrılır bu kişiler , bizim dünkü akredite edilen kişilerimizden biri de ERDEM dir ve taraftardan sorumlu yöneticidir maç için , yani samsunspor taraftarının baına gelebilecek şeylerin önüne geçmeye çalışan kişidir , vel hasıl Akredite olan kişiler maç için görevli ve görevlendirilmiş kişiler olup saha içinda tel örgüler önünde bir tek onlar bulunabilir , Bu kişler yakalarında taşıdıkları kartlarla da açıkça bellidirler. vasfın her ne olursa olsun saha içinde akredite kişiye yani görevliye hiç bir fiili müdahelede bulunamazsın .... yaşanan olay çok insafsızcadır  , saygısız ve adicedir... Erdem kardeşimin her zaman yanında olduğum gibi burdada olayı esefle kınıyorum , Ayrıca taraftarımıza aynı zulmun yaşatılmasınıda yaralanmalarına neden olacak her türlü olaya mahal verenleride kınıyorum, Saha ya akredte olmadığım için girip müdahele edemedim ( ki eden arlkadaşımıda linç ettiler ) son anda biraz müdahele edebildik ama Taraftarıma ve arkadaşlarıma bu konuda geçmiş olsun diyor .. birliğimizi ve bütünlüğümüzü zedelemeden yolumuza devam edelim diyorum .. ışık göründü dönüş yok her ne olur sa olsun... 

55.hakan

Hakemin kritik noktalardaki elle oynamaları görmemesi ceza alanındaki pozisyonlarımızı karşı tarafa faul vererek kesmesi çok manidar değil mi?Bu maç herkes bir olmuş bizim 3 puan alamamamız için çabalamış sanki. Kalpar ın korkaklığı da buna tuz biber olmuş...

Duško Milinković

Müdürüm yine maça gittin değil mi? Beraberlikten belli. :)

b.cekmecelizirzoplar

Mac bitmiş taraftar sevincli taraftar takimi trubune cagiriyor ben sevinemedim o ayr çünkü ilk ikiye girmek için mutlaka yenmemiz gerekiyordu herkezin bir hesabı var demekki onların hesabina göre beraberlik yetiyor demekki olaylara gelince Abdullah furkana birsey ler soyluyor furkan hic muhatapolmadan gitmeye calisiyor o hale furkanin ustune gidiyor mac icinde yaptiklariyla taraftar cildiriyor furkanin daha yasi kac butun taraftar furkani kardesini savunur duygusuyla cildiriyor onadan sonra sahada futbolcular arasinda ne oldu hatirlamiyorum polisle bizim mucademiz basladi 22 23 yaşlarda bir polis rastgele pilastik mermi sikiyor koltuklari kirip atan taraftarlarin hepsi disari cikmisti polis bundan cesaret alarak siddetini artirdi sahada iki uctane taraftar birde erdem olaylari yatistirmaya calisiyordu bende sahaya girip amimirle konusurken polisin birtanesi cinnet gecirdi once o iki taraftara saldirdi onlar trubune kacti sonra erdem baskana saldirdi ben erdemi aldim ondan trubune dogru kacarken arkadan polis yarim metre dem gozumuze gaz sikti zaten gidiyoruz kardesim o gaz niye benim isyanim ona bu polisslere hic mi ders verilmiyor provokatör ve ara bulucuyu ayirt edemiyorlar ben guvenlik gorevlisiyim bize bile bunun dersi veriliyor  trubune ciktiktan sonra erdemi biraktim ona ne oldu hatirlamiyorum yaklasik yarim saat gozlerim kapali kaldi kendimi lavaboya zor attim stat diina ciktigimda gunes oyle bir yaktiki yolumu bulamadim suat denen arkadas beni gordude arabaya ulastim szkin gaz yediginizde elinizi gozunuze degdirmeyin güneşe cikmayin daha cok gaz yiyacegimicden bunu unutmuyalim BU YOLUN SONU AYDINLIKSA CEKILEN CILE KUTSALDIR.

beşnumara

Biz o kapasiteyi aştıysak sorun ev sahibinde ve emniyetinde. Almasalarmış içeri :)

berusa55

HoliganSamSunLu

rakibine deplasmanda kaybetmemek gerçekten iyi hele taraftar mükemmeldi işte samsunspor bu geliyoruz ULAN

Muhammet Şişik

jean

alsaydik cok guzel olacakti yinede 1 puan hic yoktan iyidir

Sol Açık

Görüntüleri seyrettim, çok adice! Son yıllarda çok fazla karşılaşıldı bu tavırla. Kendisini bi bok sanan manyaklar ordusuna polis denip, kutsanıyor!  :x((
Adi herifler!