PTT 1. LİG 30. HAFTA | Samsunspor'umuz - Bucaspor

Başlatan berusa55, 02 March 2014, 23:29:33

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Iceride puan kaybedecegimizi zannetmiyorum. İnşallah 3 puan olacaktır

Ahmeti

Allah'ın izniyle bu maçıda kazasız geçersek sel olur akarız Ankara'ya.

Dartagnan

Mümkünse yensek de sel olup akmayalım bağıran taraftar gıtsın de destek olalım takıma.

brigand

Alıntı yapılan: Dartagnan - 05 March 2014, 16:06:13
Mümkünse yensek de sel olup akmayalım bağıran taraftar gıtsın de destek olalım takıma.

Bu konuda benim de düşüncem aynı. Sahadakiler bir şekilde desteğini duyduğunda seni orada coşkulu istekli gördüğünde o an ki adrenalinle daha fazla efor sarfedip daha çok şey yapmaya çalışıyor. Balıkesir deplasmanı doluluk olarak rekor kırmıştır belki ayakta durmaya yer yoktu ama destek açısından çok vasattık. Umarım daha dengeli daha ahenkli bir deplasman tribünü yakalayabiliriz.

Dartagnan

Daha cok sey yazılabilir ama biz kendimizi cok abartıyoruz.  Taraftar profılımız yerlerde su an.  Kim ne derse desin sürünüyoruz. Hem icerde hem dısarda. Ne tür zorluklarla nereye geldiğimiz görülüyorken taraftarın harekete geçmemesini ve milletteki vurdumduymazlığı ne yapmalıyız?  İç sahada cok iyiyiz diyenler olacaktır.  Ama bana göre hiç bir etkimiz yok. Biz takımı değil takım bizi ateşliyor. Bu tarz taraftardan kim iyi diye söz edebilir? 

KotuCocuk55

doğru taktik ve soğukkanlılıkla 3 puanı hanemize yazdırmalıyız..Süperlige çıkacaksak kazanmalıyız!

qunqor55

bu saatten sonra kimseye içerde puan vermeyiz rahat olun tam destek hep destek süperlig askına vur bucaya SAMSUNum

samuray

biz bucayı yeniriz.de asıl önemli olan konu emin başkanın takımı kampa götürecek paramız bile yok demesi insanı kahrediyor ya bu şehirde samsunsporumuza sahip çıkılmaycakmı ulan y.z.yılmaz kaç senedir bld,bşk.sın ne katkın oldu sıfır ya samsundan ekmekk yilen para kazanan kodamanlar nerdesiniz  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

cakir55

sadece55

Benim en çok korktuğum maçlardan birisi nedense

Shane_Falco

Ciktigimiz senede evimizde Kartal, Erciyes gibi beklenmedik takimlara puan vermistik. Genc, kosan, dinamik ve en onemlisi formda bir takim ile oynuyoruz. Cok dikkat etmeliyiz...

HoliganSamSunLu

artık evimizde her maça 3 puan olarak bakmalıyız

Arkeomen

evimizde ki maçlarda kaybetmiyoruz tek golle de olsa yeneriz.

samsunluhakan

amisos5506

hakan çinemre 4.sarı kartı gördü buca da.cezalı.