PTT 1. LİG 28. HAFTA | Balıkesirspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 24 February 2014, 23:44:34

« önceki - sonraki »

Furkan

Canberk'i bu takıma kazandıranlardan allah razı olsun.

ngonge

2.yi atmamız lazım.. Güzel oynuyoruz, derli toplu. Çok çok önemli bir 3 puan. Alırsak artık hedef ilk 2 olarak tescillenecek.

Duško Milinković

Penaltıyı yaptırana mı gösterdi bende emin olamadım. Eğer değilse küfürden de atmış olabilir.

ChucKeR

penaltıyı yaptırana gösterdi içiniz rahat olsun :D

mimar55

Alıntı yapılan: ask55 - 02 March 2014, 20:49:14
sacmalamayın ne agırı ya adam gole gıdıyo.kırmızıda dogru penaltı da

Aynı pozisyonda kırmızıyı biz yesek aynı şeyi mi söyleyeceksin

buraks

ChucKeR

bencede ağır ama karar değil kural ağır, bariz gole giden adama faul varsa penaltı+kırmızı. faul var mı onu tartışabiliriz tabi

mimar55

İlk yarım saat iyi kitledik oyunu son 15 dkda açık oynadık ama cok telaşlı takım top ayaklarına takılıyor ikinci yarı nasıl oynarsak oynayalım sonuca göre iyi yada kötü diyeceğiz ilk yarının ilk yarım saati mi son 15 dk gibi mi

usare

Bence penaltı, çünkü adam hızlı temas etmeyecen, kaçıracan kendini. Bu pozisyondan önceki birkaç pozisyonda daha sert girdi bu adam, bombaydı zaten, ama kırmızı ağır dediğim gibi...

sadece55

Bu maçı da alırsak iyice havaya gireceğiz.İnşallah 2. yarı daha kontrollü bir şekilde bu maçı alacağız.

ask55

Alıntı yapılan: mimar55 - 02 March 2014, 20:56:21
Aynı pozisyonda kırmızıyı biz yesek aynı şeyi mi söyleyeceksin
niye farklı bişe söyliyim ?

heryerdesamsunlu

Neresi ağır arkadaşlar senesini hatırlamıyorum samsunda beşiktaşla iynuyoruz ortasahanın taç çizgisinin hemen önü ercanın ayağı adama takıldı kırmızıyı verdi neler gördük  neler

mimar55

Alıntı yapılan: ChucKeR - 02 March 2014, 20:58:17
bencede ağır ama karar değil kural ağır, bariz gole giden adama faul varsa penaltı+kırmızı. faul var mı onu tartışabiliriz tabi

Sence bariz gol şansı mı helede musa :) şaka bir yana öyle yada böyle biz üzümü yiyelim bağcının hesabına sonra bakarız

Ahmeti

Arkadaşlar bırakın ağırı mağırı sezon başından beri ne gollerimiz penaltılarımız verilmedi

Forvetim

penaltıyı verdi attık 1-0 öndeyiz 2 yi atalım rahatlayalım boşverin arkadaşlar ortada bi haksızlık yok zaten