PTT 1. LİG 27. HAFTA | Samsunspor'umuz - 1461 Trabzon

Başlatan berusa55, 20 February 2014, 21:57:09

« önceki - sonraki »

amisos5506

furkan5534

SAMSUNSPOR 6-1 TrabzInspor (ts'li yöneticinin tabiri ile)  ;D :holey:

Ellibeş Numara

jean

Raqua55

ramcQ_55

AllydeenleaR

öncelik takıma destek vermek olsun, adamlarımızı ateşleyelim. travzana her zaman sövüyoruz zaten  :)

ligdeki duruma bakınca bu maçı almamız çok önemli. balkes ve sonrasındaki bay haftasını düşünürsek puan kaybı çok şey kaybettirir.
onlar ortamı germeye çalışacaklar orası kesin de biz önce takıma destek verelim futbolcularımız zaten gereğini yapacaktır. biz de en son 60+1 de cilayı atarız.  :)

mehmet yılmaz

Adamların deplasmanda 4 galibiyetleri var. Küçümsememek ve iyi konsantre olmak lazım. Ancak bizim çapımızda bir rakip olmadığı aşikar. İçeride art arda kazanıyoruz, form durumumuz iyi. Ben en az 2 farklı bir galibiyet bekliyorum.
Yenelim, yola devam edelim...

##kdc##

İbb de aldığına göre biz de yarın basıyoruz.

Haftaya da kazanırsak hem ibb'yi hem de balkızı altımıza alıyoruz :P

mimar55

Yenelim 3 puan alalım kaç tane atacağımızın hiçbir önemi yok benim acımdan önemli olan kazanmak sakat vermeden kart görmeden yenelim 1-0 bitsin benim için farketmez bunlar kim de adam yerine alalım bunlarla oynamak bile kötü

furkan5534

bugunku sonuclardan sonra zaten galıbıyetten baska bır dusunce olamaz, yoksa geçtiğimiz 2 haftanın hiç bi önemi kalmaz

eprianu

İBB Ordu Mersin yendi. Bizim yenmemiz ekstra olmaz, mutlak kazanmamız lazım.

özkan

Allah'ım şu güzel günde ne olur hava bozmasın,bir de eğer çok olmuyosun özkan dersen eğer 6-1 yenelim be  :deli:

muzaffer4

Sıramızı sağlamlastırmak ve ilk 2 hesabı yapmak icin kazanmaktan baska #careyok

Mert

Adiloviçin olmaması kötü oldu bizim için.Bakalım kalpar forvet hattında nasıl bir taktik uygulayacak.