PTT 1. LİG 26. HAFTA | Gaziantep B.Ş. BLD.SPOR - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 15 February 2014, 22:47:27

« önceki - sonraki »

berusa55

Sioux

antep belediyenin posası çıkmış. üç puan harika oldu.
pazartesi yavru hamsiye, haftaya da balkese basarsak balkesi de alta alıyoruz.
geliyoruz inceden inceden ;)

city ultras

hayret birsey ya bundan yaklasik 2 sene önce BSB eye bir özel mesaj yazmisdim,meydana dev ekran kurulsun diye,deplasman maclarini taraftar burdan takip eder diye,mesaji okudumu ne >l< >l<

Samet Torun

Bu futbolla finali görebileceğimize inancımız tam di mi? :(

Furkan

Alıntı yapılan: Samet Torun - 21 February 2014, 02:01:25
Bu futbolla finali görebileceğimize inancımız tam di mi? :(

Bence play off' a öyle ya da böyle kalırız. Eleme usülü maçlar da tam kalpara göre en azından finale kalırız diye umuyorum da final nolur onu yaşayıp görmek gerek  :)

Samet Torun

berusa55

mehmet yılmaz

Parti mitingi gibi :)
Çok güzel bir kare.
Bir şehir inandı, bence sonu güzel olacak...

King Of The North

celebi

maçı toplantım olması sebebiyle 74 üncü dakikasından itibaren takip ettim. toplantıdan çıktım dakika 56 maçkoliki hemen açtım bir baktım 1-0 öndeyiz. İstanbulun akşam trafiğinde 15 km lik yolu sanırım eve yetişeceğim diye çok kısa sürede alan nadir sürücülerdenim :) bmv ye selektör yapıyordum resmen :D ve de 2-3 olabilirdi. şükür Mevlaya kazandık.

özkan

Tünelin sonuna uzunları yakarakdan geldiğimizin göstergesidir bu galibiyet  :)

furkan5534

mimar55

Maç için fazla söz söylenir ama galibiyet süper ondan bircok kişi susuyor adilovic bana göre inanılmaz oynadı golcu gol atınca güzel oynar denir ama adam defanstan kaç tane top cıkardı pres yaptı top tuttu takım için mücadele verdi birde gol atsa tadından yenmezdi. Canberki ilk defa beğenmedim artık tecrübe kazandı cok fazla hata yaptı ama olsun nazar boncuğu olsun bu mac. Taha ve erdem bu kadar bundan fazlası beklenmez ama bir hakan arslan olamazlar ki ben hakanı hiç beğenmezdim samsunlu olması dışında adamın hakkını yemîşim. Arifi cok aradı takım özellikle son 15 dk topu tutacak adam kalmadı ilk defa futbolcu bazında cok kötü takım olarak iyiydik herkes yardımlaştı birbir acığını kapamaya çalıştı zaten o yüzden kazandık allaha şükür kazandık. İlk iki hayal değil diyordum hala aynı kanıdayım ordu samsun ilk ikiden cıksa cok güzel olur ama yıldırım demirörenin bu iki takımı düşürdüğünü bildiğim için bunu isteyeceğinide sanmıyorum ama allahın terazisi şaşmaz biz hakettiğimiz gibi süper lige cıkarız

beşnumara

Top oynamıyoruz yetmezmiş gibi yakaladığımız az ama öz çok net pozisyonları da kaçırıyoruz. Golcülerin iyi çalıştırılması lazım.

##kdc##

Ekigho iti Adil'e pas verseydi 2 3 gelirdi.
Adil nasıl Umar'a asist yaptı, bu iki esmer niye bu adama pas vermiyorlar  :hnk:
Neyse seriye bağladık gidiyoruz, ellemeyelim Süper Lig'e kadar  :P