PTT 1. LİG 24. HAFTA | Adana Demirspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 02 February 2014, 23:24:30

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Aq cocuklari biriniz vurun lan kac tane orta geldi ya

furkan5534

sonerın yedıgı gollere anlam veremıyorum.kalpar sımdı serkanıda cıkarmaz canberkı adılıde cıkarmaz

muzaffer4

Adilovici al sallasın 2 tane adanın pisleri dönsün  saskına

furkan5534

futbol adamı değiliz bilim adamı değiliz siz yılların futbolcusu teknık dırektoru ve tecrubesıne sahıpsınız.bız amatörler goruyoruzda sen nası goremıyosun ulan kalpakk :kafa: :kafa:

Integral

bunlar ne ortasahada ne de ceza sahasında bekliyorlar, ikisinin ortasında beklemekle ne olacağını zannediyorlar?

murat-canberk
adnan-arif değişiklikleri lazım.

bundan sonra kaybedecek bişi yok, 2 tane daha da yesen, 5 tane atacaksın.
mersin maçında yemesini biliyordunuz, şimdi de atacaksınız.

55.hakan

Maç başında demiştim Allah sabır versin diye.Gerçekten öyle oluyor maç.Kötü olmakta ısrar eden bir Kalpar ın eziyetini çekiyoruz.

samet_55

##kdc##

brigand

Normal kadro ile çıktığımızda aslında ne kadar fazla pozisyon bulabileceğimizi üzerimize bile gelemeyeceklerini gördük. Ama Kalpar'ın yine kafasındaki örümcek ağı tutmuş planı yüzünden saçma sapan bir ilk yarı geçti. İkinci yarı başlamadan Murat-Canberk, Serkan-Adilovic değişikliği yapmazsak ADS maçı kitler böyle biter.

kuzey55

Serkan Çalık ortalıkta yok ortalara ben gidip vuracam heralde.murat zaten kötü canberki kesip nasıl bu adamı oynatır aklım almıyo...kalpar bu takımın önünde en büyük engel sensin. :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

musa karı gibi vurma artık şu toplara.

cgr

Murat - Canberk, Adnan - Zafer, Serkan - Adioviç

Acil 3 değişiklik

Integral

4-4-1-1 ile yürümez bu maç bundan sonra. 4-3-3 şart.

zafer kadroda yok, ve yalnızca iki değişiklik hakkımız var.

Shane_Falco

Murat-Canberk
Serkan-Adilovic

Bu degisikliklerle baslamazsak bir halt yiyemeyiz. Mac sonunda da Kalparin Erken gol yememiz planlarimizi bozdu.Sonerin sakatligi bizi etkiledi diye ivir zjvirlarini dinleriz.

muzaffer4

Alıntı yapılan: cgr - 08 February 2014, 15:58:43
Murat - Canberk, Adnan - Zafer, Serkan - Adioviç

Acil 3 değişiklik

degisiklik hakimiz oyuncu degisikligi hakkimiz 2 tane kaldi

55.hakan

Kesin değişiklik yapacak da saçma sapan bir değişiklik yapacaktır muhtemelen.