PTT 1. LİG 20. HAFTA | İstanbul BBSK - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 29 December 2013, 15:27:09

« önceki - sonraki »

cakir55

Off ya delircem vallahi bu adam tam Mal katıksız yani. Maçtan önce herkes diyor zaten Taha oynarsa illaki bize hatasıyla gol yedirecek.
Yeter ya kalpar bir kerede adam gibi oynat takımı saçma saçma oyuncu seçimleri hep.

* tapatalk

ercan0655

Kalecimize ne demeli adam kafa vurmadan topu bıraktı el havada bir aksiyon yap be adam belki çıkaracan yok ofsayt ya bir d.....malık aldı başını gene sinir krizleri bize onlara paralar hay sizin ben....... :kafa:

AhmetDenizci

Taha'nın acilen çıkması lazım. Abi Turgay oyuna girsin diye dua eder olduk..

55.hakan

Murat'ın üzerine oynayacaklar Erdem sağa çekilebilir Tuna da ortaya

Sol Açık

Yazık oldu, ilk yarıyı önde bitirebilirdik.

Öncelikle kabul etmemiz gerek, İBB bizden çok daha güçlü ve iş bitirici silahlara sahip bir takım. Dolayısıyla, bizim oyun üstünlüğünü almaya çalışmamız beklenmemeli. Ama oyun üstünlüğünü almamak, maç almamak anlamına gelmiyor. İlk yarı bizim takım bence çok iyiydi. Dönem dönem İBB'yi resmen bezdirdik, oyun üstünlüğünü bile aldık. Böyle oynamaya devam edersek şansımız var, 3 sonuç da sürpriz olmaz (yani normalde puan almamız sürpriz olan bir maçta bu oyunla 3 puan bile sürpriz olmaz).

İlk yarı için Ahmet Burak Solakel beni çok şaşırttı, sol bekte vasatın üzerinde bir oyuna bile pek alışık değiliz, iyiydi.
Umar çok etkili ama hep birşeyler eksik kalıyor (kontraatakta araya/ters kanada pas atmak ve tam önüne değil de hafif yanına atılan topları almak). 18 yaşında ve bu konularda kendini geliştirebilirse Dünya çapında oyuncu olur, yoksa yazık olur.
Erdem bu takım için çok fonksiyonlu ve faydalı. Stoperde de elinden geleni yapıyor.
Fatih yine iyiydi.
Adilovic ileride boğuşuyor (ki bu da çok gerekli).
Murat ilk maçtaki gibi Doka'yı çıldırttı. Bir iki hatası da oldu ama bence bu sezon bizim takımın en iyilerinden.
Musa Sinan şu top tutma olayını hücumda iyi yapıyor ama savunmada yazıktır. Goldeki gibi dönen toplar savunmalar için çok tehlikeli oluyor, savunma dağılmış durumda oluyor.

Sonuç olarak ilk yarıdaki oyunumuzu beğendim.

Not: Diğer yorumları şimdi okudum, "Erdem'i ortasahaya kaydırıp Taha'yı çıkartmak.." makul bir fikir bence de...

Sadece Samsunspor

Levent ÖCAL

Gol bence de ofsayt ama Soner de hamle yapsa çok rahat çıkartırdı gibi geliyor bana.  :kafa:

cakir55

Sol Açık

Bu hücum da çok tehlikeliydi, at şunu Umar ya!

Sol Açık

2 dakikada 3 gol kaçırdık!!! Umar, Taha, Adilovic :kafa:

Gorkem

seskat

kuzey55

evolution55

cakir55