2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

Burak

Benim kendi adıma hiçbir öngörüm tutmadı :) Ama Samsun'da yaşamanın ağırlığı üstümde . Tüm Türkiye için ve aynı şekilde Samsun için kırsal a kızmak istiyorum kızamıyorum. Hem fakirlikten hemde hizmet alamam korkusundan güçlü olana oy veriyorlar.Samsunluluk açısına gelince iş üzülerek belirtmek isterimki Samsunspor taraftarları olarak nitelikli ve sonuca etki edecek bir gücümüz ve faaliyetimiz yok .Belediyeyi hacizler ve acizler içinde bırakan bir adamı seçmek ne kadar acı verici canım sıkılıyor başka birşey değil . Ayrıca Samsun'daki Chp teşkilatına yazıklar olsun yalan yanlış mesajlar ve anketler dağıtıp insanların kafasını karıştırdılar.İlkadım'da  Evet ben Chp ye verdim çünkü ben bu partiye üyeyim sandık başında üye olduğum partiye oy vermemeyi etik bulmadım başka bir sebebi yok .Murathan Mungan'ın bir twiti var ''68'lilerin 78'lilerin bu halka küsmediği bir ülkede bizimde halka küsme hakkımız yok ''. Eğer bu halk uykudaysa uyandırmakta bizim görevimiz ülke için hayırlısı olsun...

emre__ss

Yarın bir gün Erdoğan Tok Store'a gelir de samsunun en güzel yerlerinden birinde parkın içinde bedava duramazsınız ya çıkın ya da kirasını verin derse o zaman kimse şaşırmasın.O adama oy verenler de eseriyle övünsün!

beşnumara

Store konusunda yapar mı bilemem ama yaparsa geri vitesini de yapar. O iş o kadar kolay değil.

cany

31 March 2014, 10:27:00 #513 Son düzenlenme: 31 March 2014, 11:35:45 cany
diğer ilçeler şaşırtmadı ama necattin başkanın kaybedeceğine gram ihtimal vermiyodum. yazıklar olsun be

kamuri

Levent ÖCAL

Şimdi kesin mi Necattin başkanın kaybettiği, hala bi umut var mıdır acaba? İnanılır gibi değil ya.  :kafa:

red_white

istanbulda yaşadığım halde ciğerim yanıyor, Allah Samsundaki dostlarımıza sabır versin  :(

kamuri

Alıntı yapılan: Levent ÖCAL - 31 March 2014, 11:00:24
Şimdi kesin mi Necattin başkanın kaybettiği, hala bi umut var mıdır acaba? İnanılır gibi değil ya.  :kafa:
maalesef kesin  :(

eprianu

Erdoğan Tok'un ilk icraatleri herhalde Necattin Başkan'ın Samsunspor için yaptıklarını temizlemek olacaktır.
Seçimden önceki 4 sene içinde Ankara'da görevli olmasına rağmen Trabzon'da yaşayan
Trabzonsporlu bir insandan Samsunspor için zerre kadar birşey beklemeyin.

Kaybeden Necattin Demirtaş değil kaybeden Samsunspor olmuştur...

altunay

necattin başkan kaybettı yazıklar olsun samsunsporluyum diyipte necattin başkana oy vermeyene hiç bir şey samsunspordan önde değildir

Lusage

Sadece Samsunspor

Erdogan toktan birsey beklemiyoruz zaten sadece bize ve storelere dokunmasin yeter. Insallah biseler olurda birakmak zorunda kalirsin baskanligi

uykan

özkan

31 March 2014, 14:21:54 #523 Son düzenlenme: 31 March 2014, 14:25:22 özkan
Fuat Köktaş,Vedat Yılmaz,Chpcilik,Antisamsunculuk,Siyasetin En Güzel Merdiveni Samsunspor

Yazacaklarım açık net.Ne bir tarafın Samsunspor'u tutar gibi fanatiğiyim,ne kölesi ne 300 Tl'ye satılmışı.

Samsunspor menfaatleri uğruna sandığa gittiğimde ilkadımda oy verilecek aday zaten belli,alternatifimiz çok şükür yok Samsunspor bu şehrin üvey evladı olduğu için !

Sitemiz etrafında toplandığımız arkadaşlarımız olsun,dışardaki bireysel Samsunspor'lular olsun hep ne derdik bir storemiz olsun.Oldu yıllar sonra kimin sayesinde ? Bakalım storeyi ne zaman yıkacaklar yahut bize kirayı dayattıracaklar yada ne şartlarla bize orada izin verecekler.Bu soru işaretlerini düşünmek zorundamıydık,buna sebep olanlar yine bizimle maça gelip,bizimle beraber bu armayı sevdiğini düşünen ama fiiliyatın asıl olduğu bu işlerde bu armaya ihanet eden arkadaşlarımız sayesinde kendimizi ikinci plana attık sağolsunlar.

Bu ilkadım seçimi özellikle şu sonuçları bana göre ortaya döktü.
1-Samsunculuk diye bir kalıp yoktur asla olamazda.
2-Samsunspor,o ne ? Biz başbakanımızı biliriz,nereli aday çıkardığı önemli değil önemli olan apuldür.
3-Samsunluyu samsunlunun yönetmesini hazmedemememizdir.
4-Kendi hemşehrimizi kıskanmak hususunda müthiş bir doruktur bu seçim.
5-Kendi insanımızın başarısını kaldıramayan kabullenemeyen bir toplumdur samsun.
6-Bizi bizim yönetmemizi kaldıramayan bİr samsunlu topluluğu olduğunun göstergesir.
7-Asla ve asla bir trabzonculuk kadar samsunculuk olamayacağının göstergesidir bu seçim.

Say say bitmez bu maddeler.Sonuçta burası spor sitesi,siyasi değil.Ama ne dedim en başta da Samsunspor'luluk kimliği ile gidilen bir sandık sonucudur bunlar bana göre.Ne dedik hepimiz aman Samsunspor'umuzun kalesi yıkılmasın.Mhp demedik,ülkücülerin kalesi demedik.Yanlış değerlendirmemek lazım.

Şimdi,vedat yılmaz denen arkadaş,sen bir solcusun sen bir chplisin.Chpli bir insanın belli bir kimliği vardır,belli bir olmazsa olmazı.Sen bir belediyede aday olacaksın,aynı zamanında can düşmanım dediğin partinin ileri gelenlerinden nakit akışı sağlatacaksın kendine.Şimdi bu durumda sen chpyemi çalışmış oluyorsun ey vedat yılmaz yoksa mhpnin ayağını kaydırıp malum arkadaşın seçilmesinemi yataklık ediyorsun.

Bir diğer açıdan da necattin demirtaş da hata yok mu,dağ kadar.Etrafında bir dünya yalancı,nankör,ikili oynayan insan var ve maalesef göremedi bunları.Kavak tamam kavağı hallettik deme cüreti gösterebilecek kadar rahat olan bu etrafındaki insanlar ilkadım da hala ilkadım belediyesi çatısı altında çalışıp trabzonluya çalışan onun için ter döken insanlar..

Sözün özü,hani bir tezahüratımız var ya;Samsunspor sen çok yaşa canım feda olsun sana diye devam eden,yanlış o tezahürat.Aslında doğrusu ''Samsunspor'um sen çok yaşa,daha çok siyasetçi yetişecek aburda..'' olmalıymış..

Yazık.Biz ikinci sınıfın insanlarıyız.Ya kabul edelim,kendimize gelelim,ya diyarı terkedelim.

Ezilen hep bu arma olmak zorunda mı ?

SametYılmaz55

Kim bilir şimdi hangi hainlikleri düşünüyorlar,hangi hain planı gerçekleştirmek için kolları sıvadılar