PTT 1. LİG 13. HAFTA | Şanlıurfaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 06 November 2013, 23:14:04

« önceki - sonraki »

brigand

Şansa veya değil her şekilde pozisyona giriyoruz. Denk gelip atacağımız takım fena kevgir olacak. Ama denk gelmeyen her maç bir puan iyidir der otururuz.

cembaba

07 November 2013, 01:09:53 #16 Son düzenlenme: 07 November 2013, 01:51:32 CemBaba
Cemil ve Şaban cezalı.

Soner

Canberk Ercan Fatih Murat

Adnan - Erdem

Arif

Umar - Adilovic - Ekigho

cgr

Alıntı yapılan: CemBaba - 07 November 2013, 01:09:53
Cemil ve Şaban cezalı.

Kalpar manevi oğlu Turgay'ı oynatır stoperde emin ol. Hiç Ercan'ı aklına getireceğini bile sanmıyorum.

Uğur Yıldız

Musa Aydın inşallah yetişir maça Arif Şahin'le başlamayız.

Özcan İNAN

Ercan'ı gör artık hocam Cemil'in yokluğunda kendini mutlaka gösterecektir fırsat verilmesi gereken bir maç ama sen yine hiç şüphesiz turgayı oynatıp bizi şaşırtmayacaksın zor da olsa umarım kazanırız...

HoliganSamSunLu

urfadanda 1 puan çok iyidir kimse 3-5 uçmasın gerek yok 1 puan diyelim 3 puanı kapıp gelelim

kamuri

ya bahane değil ama niye cumartesi 2 de. pazar gunu izmir gibi uzak yerde oynadık çarşamba burda ankarayla cumartesi gunu gene km lerce uzağa urfaya gidecez dun musanın halini gorduk işte 2, yarı. niye pazar gunu değil maç merak ettım

buonanotte

Beraberlik bile yukarıdan kopartır bizi.Üç puanla dönmek şart.

cakir55

samuray

ya üç puan şart kendisahamızda beraberlik dışarıda beraberlik ok deplasmanda alınan beraberlik tabiki iyidir am evinde kazanacaksın eğer evinde üst üste beraberlikler alıyorsan onu bi şekilde deplasmanda telafi edeceksin rakipler arayı açıyor biz yerinde saymaya başladık bi seri yakalamamız gerekiyor diye düşünüyorum

seyf55

Buca gibI yenebilecegimiz takimi yenemezsen diger zorlu rakipleri yenmek durumundasin

mehmet yılmaz

Gecen sene resmen ilac olmustuk adamlara.  Cok uzuldugum maclardan biriydi. İçimde bir karamsarlık var. İnşallah yanilirim..

Tufan

bende çekiniyorum bu maçtan defansımız güven vermiyor çok dan dun oynuyoruz gibi geliyor bana.

seyf55

Stoper

Orta sahada top yapacak lider olmayınca mecbur defans oyuncuları uzun toplarla rakip savunmanın arkasına şişirme toplar atıyor.Oyun; dan dun kör dövüşüne dönüyor.Taraftar grubuna yıkama yağlama çekip,büyük kaptan olan,takıma yeterince katkısı olmayan gazma Adnan,geçen seneye oranla daha iyi durumda olan fakat top teknigi sınırlı olan Erdem ve geberik Arif,bu orta saha ile en fazla ilk 6'ya oynarız.Bombacı Ekigho,dikinin keyfine göre oynayan Umar,bir iyi bir kötü olan papatya falı Musa Sinan..

İçim daralıyor.