PTT 1. LİG 8. HAFTA | 1461 Trabzon - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 29 September 2013, 23:50:05

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Galip gelmemiz gereken bir maçtı. Beraberlik hedefimiz açısından yeterli değil.
Beraberlik normalde sevindirici olmasa da son saniyede gelen golümüzle, rakibin sevincinin kursağında kalması açısından güzeldi.
Taraftarımız harikaydı. TRT spikerinin bile çok açık ifade ettiği tahriklere rağmen büyük destek verdiler. Artık birileri bütün suçu bizde aramaktan vaz geçer mi? Sanmam... Orada kaybetmemek onlar adına da çok önemli ve gerekliydi.
İyi futbol oynamıyoruz. İyi hücum yapamıyoruz. İnşallah sadece Ekigho'suzluk ve santraforun olmamasından kaynaklıdır bu durum. Golümüz yine duran toptan diyebilirim.
Özetle, kaybettiğimizi yine bulmuş olduk.

Ahmeti

Ekigho ve Adiloviç'in oynamadığı her maç Denizlispor'a öyle sövesim geliyorki anlatamam.

Kadir ÇELEBİ

sevinsemmi üzlsemmi anlamadım 2 3 hatfa seri yapmamız gerekicek.

berusa55

06 October 2013, 16:19:11 #243 Son düzenlenme: 06 October 2013, 16:24:09 berusa55
Beraberliğe sevinebiliyor muyum; hayır ama en azından o karaktersizlere galibiyet sevinci yaşatmamak adına iyiydi. Santroforsuz geçen 3-4 maçta malesef puanlar kaybettik; hasar biraz fazla oldu. İşi hep maçın son anlarına bırakıyoruz ama son dakika şansları her zaman yanımızda olmaz. Bay geçen takımlar var üstümüzde ve 10. haftayı bay geçeceğimizi düşündüğümüzde dışarıda kazanamamak bizi hedeften uzaklaştırmaya başlıyor.

Balıkesir maçı çok ciddi bir eşik oldu şimdiden. Adil ve Ekigho'nun katılımıyla özellikle de dışarıda kazanmaya başlarız umarım. İçerde zaten taraftarın ittirmesiyle kazanıyoruz.

GökhanÇağlar

Berbat oynadık yine golü yiyene kadar adamları seyrettik sadece. Adnan, Erdem, Taha orta sahasından bize hayır gelmez. Umar gitgide daha berbat oynuyor. Musa Aydın'dan Allah razı olsun madara etmedi bizi bu itlere.

Ollivanders

red_white

Arkadaşlar sorun Ekigho ve Adiloviçin eksikliği değil evet onlar olsa berabere kaldığımız maçların bazılarını kazanabilirdik ancak bizim herhangi bir sistemimiz yok!!  Klasik kalpar zihniyeti doldur boşalt doldur boşalt. Sezon başından beri hangi maçta çatır çatır oynadıkta bu maçı kazandık diyebildik?

orucreis

Genç yaşımda kalpten gitcem bi gün o ışığı görüyorum SAMSUNSPOR da.ama herşeye rağmen arman sağolsun...

Uğur Yıldız

Şu beraberliğe sevinmek çok vahim bana göre herkese saygı duyarım orası ayrı. Şu takımla berabere kalmamız bile ayıp. Teselliyi beraberlikte bulmamalıyız. Umarım Ekigho ve Adilovic Balkes maçında oynar. Hücum edemeyen, savaşmayan, mücadele etmeyen bir takımı izlemek artık acı vermeye başladı.

Dartagnan

06 October 2013, 16:35:06 #249 Son düzenlenme: 07 October 2013, 00:29:00 Dartagnan
Önümüzdeki hafta alkıslamaya devam...durmadan yılmadan.  Tepki olmadan fair play ruhuyla...

mehmet yılmaz

Yavuz, ADS maçından sonra alkışlayanlara sen kızarken ben ise destek vermiştim. O maçtan sonra alkışlayacaksın tabii, çünkü o maçta bireysel hatalara rağmen koşup mücadele ettiler. Bu demek değildir ki her zaman alkışlayacaksın. Umarım ne demek istediğimi doğru anlatabilmişimdir.

Bu arada gerçekten kötü oynuyoruz. İlginçtir, en iyi maçımız yenildiğimiz İBB maçıydı belki de. Musa Sinan, Umar, Arif... Bu hücumcular bu kadar kötüyken iyi olmamız da mümkün değil zaten. Umudumuz Ekigho.

Duško Milinković

Spikerin Samsunspor sempatisi olduğu belliydi.En azından tarafsız yorum yaptı.Samsunspora ağza alınmayacak küfür edenlere ufak da olsa tepki gösterdi. Samsunspora küfür etmek serbest ama Samsunsporluların tepki göstermesi yasak. Bu nasıl iştir anlamakta zorlanıyorum.HEr zaman ki gibi son dakika yemek ve atmak artık alışkanlık haline geldi. Orta sahamız çok yetersiz. Adnan yetersiz,Arifin devamlılığı yok. Forvetsiz oyun ancak beraberlikle biter. Umar çok kötü, nasıl bir psikolojik sorunu var bilemiyorum ama bu ne kadar daha böyle gidecek endişeliyim. Hakem çok berbattı. Vermemesi gereken sarı kartları çıkardı.Serkan çalığa verdiği sarı kart yuh artık dedirtti. forvet olarak ikinci yarı oyuna giren burhan net pozisyonda solundaki erdeme topu bıraksa gol olacaktı. Sonuç olarak bunları sevindirmememiz bile yeter. Deli gibi koştular ama sevindirmedik ya çok güzel oldu. İkinci yarı bütçemiz el verirse takıma direk oynayacak takviye transfer lazım tıpkı geçen seneki gibi. Bu arada haluk kendine ikinci yarı için takım arasa iyi olur.Bu dönemde bile kadroya giremiyorsa......

brigand

Takımdan elenmesi gerekenler tek tek belli ediyor kendilerini zaten. Tek isteğim devre bitene kadar tam kadro sahada olabilmek. Devre arası bir aksiyon yaşarız zaten.

MeL_55

Karabudun

Geçen sene babam 1461 ile rakip olmamıza içerliyordu, bu sene kardeşim son dakika golüyle 1461' e yenilmedik diye mutlu oluyor. Bizden de aynı tepkiyi bekliyor. Bilmiyor garibim, biz nereden düştük? Sanıyor ki ancak kalkıyoruz ayağa!