PTT 1. LİG 7. HAFTA | Samsunspor'umuz - Gaziantep B.Ş. BLD.SPOR

Başlatan berusa55, 23 September 2013, 01:32:34

« önceki - sonraki »

Samet Torun

Ne yapıp edip yenmemiz gereken bir maç. Rahat ve istediğimiz gibi bir sezon geçirmek istiyorsak galibiyetten ötesi işimize gelmez. İçerde beraberliğe bile tahammülüm yok. 5-0 olsun bizim olsun.

adige73

ekhigo ve adiloviç'in olmadığı maçları kazanabileceğimizi sanmıyorum en azından bu maçları beraberlikle kapatabilsek

Ahmeti

Üst sıralardaki takımlarla puan farkını açmamak için çok ama çok önemli bir maç bu maçta beraberliği bile düşünmek istemiyorum mutlaka kazanmalıyız.

Serkan

Sonuna Kadar 55

kimle basacağız bunlara, golü Haluk mu atacak, yoksa Musa Sinan mı?

berusa55

Artık teknik heyetin ve futbolcuların akıllarını başlarına alıp bu zamana kadar yaptıklarını ve yapamadıklarını tartıp ölçme biçme zamanıdır. Daha ligin başı sayılabilecek şu zamanlarda iş işten geçmeden alınacak önlemlerle tekrar havamızı bulmamız lazım yoksa tren hakikaten kaçacak.

Bu sezon PTT 1.lig, pek alışagelmiş sezonlara benzemeyecek bu çok açık. Şu an küme düşme hattında sondan 4. sıradaki takımla aranda iki puan fark var ve bu sezon 4 takım düşeceği için herkesin birbirini yenebildiği bu ligde küme düşme hattıyla orta sıralar arasındaki makas hiçbir zaman açılmayacak gibi görünüyor. Eğer ki Süper Lig hedefimiz var ise bunu gerçekçi kılmak istiyorsak üstüste maç kazanma alışkanlığı edinmeliyiz ve ancak böyle ilk 6 hedefini canlı tutabiliriz. Yani özetle, silkelenin artık ve Antep BLD maçıyla kendinize gelin; yoksa geçen seneki gibi çok şanslı olamayabiliriz.

Yağmur çamur demeden her türlü fedekarlığı yapan, Süper Lig'de bile birçok stadın boş kaldığı tribünlere karşı 1.ligde her maç stadını dolduran ve sizlere büyük destek veren bu büyük ve onurlu camianın büyük taraftarına korkulu rüya göstermeyin; bizleri daha fazla üzmeyin. Yenildiğimiz, puan kaybettiğimiz her hafta ağzımızın tadı kaçıyor, rengimiz soluyor resmen.

Sol Açık

Açıkçası Antep Bld'nin hiç maçını seyretmedim, ama kadrosu fena değil. Balıkesir'in 3 maçını seyretmiştim ve Antep'in evinde yenilmeyeceğini (kadrosuna da bakarak) düşünüyordum, kazandılar.

Antep'i seyretmesem de, bizim takımın bu maçta iyi bir reaksiyon vereceğine (ne diyorum ben ya :D), yani bu maçı alacağına inanıyorum. Sakatlarımız (özellikle Ekigho) çok önemli eksikler, ama yine de seyircinin de etkisiyle bu maçı alırız.

Bolu maçından 1 puan çıkartsaydık çok iyi olurdu, çünkü bu sezon her 1 puan bile önemli. Ama bu maçta alacağımız 3 puanla Bolu maçını telafi ederiz. Bolu maçında rakibin gol atmasının tesadüflere bağlı olduğunu düşünüyordum, tesadüf yerine hakem eliyle gölü yaptılar. O maç "atan kazanır maçıydı". Ama bu maç farklı. Ben kazanacağımıza kesin inanıyorum.

ramcQ_55

bu takım bu zamana kadar hep golcü cıkarmış alt yapıdan hiçmi gol atacak adam yok birini dene olmadı ötekini dene elbet birinin mayası tutar arkadaş zaten yok güvenmek lazım golcüsüz cok zor mac kazanmamız

samuray

daha ligin 6 ncı haftasında kayıp 10 puan bunları telafi etmek için içeride dışarıda bi seri yakalamalıyızmalesef ikgho ve adiloviçin sakatlıklıkları vede alternatiflerinin olması kadro zaafiyetimizi gösteriyor orta saha hala sıkıntılı fatih c emil olmayacak hatalar yapabiliyor bu sezon nedens e artık u musa sinanı kes be hoca orada canberki oynat artık gençlereimize şans tanı inşallah yeniriz mut fakirin ekmeği ye mehmet ye

amisos5506

canberk kemal ve doğan bu takıma monte edilmeli.oynayanlardan ne eksikleri var.

Serkan

Bu takım niye devamlı sakatlanıyor idmanlar mı çok ağır geliyor acaba

Sonuna Kadar 55

FaTiH_HaN

tamam takimimiz eksik ekigho ve adil oyun planimizi fazzlasiyla bozdu ama elimizdekileri de kullanmiyoruz ki bu takimin en etkli topculari an itibari ile canberk ve ariftir takimda orta yapmayi bilen sifira inerek etkili olabilen tek oyuncu canberktir bunu gormesi lazim huseyin hocanin.

55.hakan

Maçın hakemini tanırım sürekli maçı durduran bir hakem. Golü atanın maçı kazanacağı bir maç olur.

fanatik samsunsporlu

ekighonun olmadığı umarın formsuz olduğu bir maç.inşallah patlama yapabilecek oyuncular çıkar da maçı alırız