Turkiye kupasi 2.tur Aydinspor 1923-SAMSUNSPOR'UMUZ

Başlatan jean, 17 September 2013, 19:29:11

« önceki - sonraki »

Ahmeti

Kupa maçı oynamak birşey değilde siktiri boktan takımlara elenmek insanın ağrına gidiyor.
Örneğin geçen sene oynadığımız Sivas 4 Eylül maçı. En azından armamızın bir şerefi var lig'e konsantre olacağız diye rezil olmanın anlamı yok.

MeL_55

o değilde avrupa takımları haftada 3 maç yapıyor icabinda.
bizimkiler 1 maç oynasın diye boşu boşuna elenmeye gerek yok.
birde güzel para var bu kupada.. kazanalım ve gruplara kalalim..

furkan5534

Alıntı yapılan: MeL_55 - 24 September 2013, 11:49:41
o değilde avrupa takımları haftada 3 maç yapıyor icabinda.
bizimkiler 1 maç oynasın diye boşu boşuna elenmeye gerek yok.
birde güzel para var bu kupada.. kazanalım ve gruplara kalalim..

aynen öyle

kumköylü ahmet

biz nezman oynuyoruz ya canli skorlara bakiyorum bizim mac yok bile aralarinda

5trawberry

kumköylü ahmet

bugun yarin kupa maclari var biz niye okadar gec oynuyoruzki..sagolasin 5trawberry kardes

ramcQ_55

hersene bi hedefimiz var diyipde kupa maclarını önemsememek bizi bitiriyor artık önemseyelim iki hedefi bir kovayalım lütfen.... :rulet: :rulet:

cakir55

Kupayı her sene olduğu gibibu senede düşünmeye gerek yok sakatlık vs olur zaten kadro geniş değil.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

binikalamadım

as takımla değil alternatif takımla asılmak lazım

MeL_55

Alıntı yapılan: cakir55 - 25 September 2013, 23:49:33
Kupayı her sene olduğu gibibu senede düşünmeye gerek yok sakatlık vs olur zaten kadro geniş değil.

Alıntı yapılan: binikalamadım - 26 September 2013, 03:02:23
as takımla değil alternatif takımla asılmak lazım

anlamadigim nokta bizim oyuncular nedir ya? 2 mac yapinca aman cok mu yorulurlar? sakatlanirlar mi?
bu adamlar bu isten para kazaniyor. gerekirse 3 mac oynayacaklar.
hele ki söz konu Samsunsporumuzun basarisi ise.

bu takimin adi Samsunspor. bu forma kutsal forma.
gidip aydinspora rezil olamaz! cok kiymetliyse canlari cikarsinlar o formayi bu kadar basit

cakir55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 26 September 2013, 03:11:52
anlamadigim nokta bizim oyuncular nedir ya? 2 mac yapinca aman cok mu yorulurlar? sakatlanirlar mi?
bu adamlar bu isten para kazaniyor. gerekirse 3 mac oynayacaklar.
hele ki söz konu Samsunsporumuzun basarisi ise.

bu takimin adi Samsunspor. bu forma kutsal forma.
gidip aydinspora rezil olamaz! cok kiymetliyse canlari cikarsinlar o formayi bu kadar basit
Yorulmak ile alakasi yok. Ekigho sakatlandı takımın hali ortada. Türkiye kupasından zaten cüzzi bir gelir geliyor bırakın bu sene ilerlemeyelim seneye sağlam bir kadro ile ordan uefaya gitme gibi bir hedef olabilir.

Ekrem

Abi sakatlık olacak dıye maç mı oynamıcak bu takım ya gidelim oynayalım yenelım olacağı varsa antremanda da sakatlanır zaten futbolcu

samuray

bence ciddiye alınmalı kupa maçları olacak iş değil her syene s...b...tan takımlara yenilip eleniyoruz benimde ağrıma gidiyor önemsiyelim turu geçelim gençlerimizede şans dosun böylece bide şunu anlayamıyorum ya bizim altyapımızda bir tek santroforumuz yokmu haluk kazmasına şans verileceğine o gençler verilsin o şans

brigand

Bence gruplara kalmalıyız. Grup maçlarında tamamen karma bir şekilde gençlere şans verilsin. Takımdaki rotasyon doğru yapıldığı takdirde maç temposu olarak bir zararı olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca şu haftada 2 maç ağır olayına katılmıyorum. Futbolcu kendine iyi baktığı sürece belli aralıklarla haftada 2 maç vız gelir tırıs gider.

orucreis

samsunspor_x arması hangi maça çıkıyorsa o maçı önemsemez bir durum olamaz.Çıkacaksın oynicaksin alacaksın