PTT 1. LİG 2. HAFTA | Tavşanlı Linyitspor - Samsunspor'umuz (0-3)

Başlatan King1965, 18 August 2013, 11:13:02

« önceki - sonraki »

King1965

25.08.2013 17:00

Sezonun ikinci maçı Samsunspor'umuzdan 3 puan bekliyoruz.

celebi

Ankarada toplantı işi çıktı olmama ihtimali de var şayet yoksa gideceğiz Allah nasip ederse

_SoN_

İzlemeyeceğim diyorum ama yine duramayacağım,inş ilk maç gibi olmaz,en azından son saniye mağlubiyeti olmasın yeter.

55.hakan

çarşambalı-55

Geçen sezonki küme düşme mücadelesinde bakan ve kayrılma muabbetlerinden çok sinir olduğum camialardan biri  Tabi dünkü maçta tribüne asılan dev bakan posterinden sonra adamların eline oyle bir malzeme verdikti ki akıllara ziyanız ne diyeyim Tribüne gelince sıfır yalakalığa gelince 10 numara bir taraftarımız oldu

Samsunspordan başka herşeyin taraftarıyız maşallah geçen seneki agücü maçı geldi aklıma tüm  taraftar gruplarımız ne güzel tribün yapmışlardı konu ankara yalakalığı olunca ne güzel hep bir ağızdan ankaragücü diye bağırıyoduk Diyorum ya Samsunspordan başka herşeyin taraftarıyız hemen tek vücut olabiliyoruz

Bide arkadaşlar gözünüzü seveyim özellikle kapalıda oturan arkadaşlar Bizans takımları formasıyla gelen dengesizleri sokmayın o tribüne Çoluktu çocuktu yaşı kücüktü filanı yok bu işin Aleme gülünç duruma o dalga geçtiğimiz üç takımlıların tribününe döndük   Ki ben o kardeş takım muabbetlerine ( KARDEŞ SANDIĞIMIZ !!!!! ) takımların forması yada atkısıyla stada gelmeyede uyuz oluyorum

Ne oldu bize ya hani tribün kültürü hani futbol şehri yerlerdeyiz sürünüyoruz tribün olarak son iki yıldır yerlerdeyiz birilerin tribünün başına geçip çeki düzen vermesinin zamanı gelmedi mi hala

Stoper

Maç başlıklarını şu şekilde açarsak daha şık olur.

AlıntıSamsunspor'umuz - Orduspor

King1965

Sadece Samsunspor

ali ihsan

Alıntı yapılan: celebi - 18 August 2013, 12:02:07
Ankarada toplantı işi çıktı olmama ihtimali de var şayet yoksa gideceğiz Allah nasip ederse
Tabi müdür olunca :)

fanatik samsunsporlu

ilk haftayı puansız kapatan iki takım.tavşanlı ilk maçta yenildi ama balıkesire göre daha derli topluydu.puan almalıyız

amisos5506

kemal bayraktarın lisansı yok mu?tff nin sitesinde ismi yok.bu takımda doğan oynamalı kesinlikle.

King1965

Alıntı yapılan: amisos5506 - 18 August 2013, 18:14:06
kemal bayraktarın lisansı yok mu?tff nin sitesinde ismi yok.bu takımda doğan oynamalı kesinlikle.

a2 takımına gönderilmis herhalde belkı o yuzden mı olur ben anlamam pek prosüdürlerden.

samsunsporlu1994

Zor maç. Tavşanlı Linyitspor ilk hafta maglup oldu. Bizim maçtan 3 puan almak isteyeceklerdir. Ancak biz kadro kalitesi olarak Tavşanlı Linyitspordan daha iyi. Bu deplasmandan 3 puan alarak ilk galibiyetimizi almalıyız.

muzaffer4

Geçen senede ilk maçta şok geçirmiştik ilk deplssmabda göttepeye koymustuk bu macida airiz.

cakir55

--------------Soner------------
Canberk-Fatih-Cemil-ABS
---------Adnan-Erdem-------
Aminu-----Musa-----Ekigho
--------------Haluk-------------

Forvet transferi bu maçta belki oynamaz bu maçta ileride inşallah Haluk oynar. Çünkü ileride top tutup kanatlarda hızlı adamlarla dagiriz bunları. Bu maçta 3 puan olacağız gönülden inanıyorum.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi