PTT 1. LİG 2. HAFTA | Tavşanlı Linyitspor - Samsunspor'umuz (0-3)

Başlatan King1965, 18 August 2013, 11:13:02

« önceki - sonraki »

Samet Torun

Soner

Canberk    Cemil    Fatih(Ercan)   A.Burak Solakel   

Adnan

Ekigho     Musa(M.Sinan)     Erdem(Taha)      Umar

Haluk

Olma ihtimali :S

yirmiuc

Soner

Canberk    Cemil   Fatih    Şaban

Umar  Adnan Erdem  Taha Ekigho

Musa Sinan

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

cakir55

8)

Haluk forvet, Ekigho-Umar kanat oynasın rahat alırız bu maçı.

Ellibeş Numara

Skor Tahmini:Tavşanlı Linyitspor 0-2  samsunspor_x 'umuz :evet:

ismail

haluk-umar-ekingho 3 lüsüyle fazla ofansif oynamak isteyeceğini sanmıyorum Kalparın. skor olarak  tki_x 0 - 1 samsunspor_x

Cheregi

Kusura bakma arkadaşım sadece senin için yazmıyorum. Nerden insanların aklına yerleştiyse şu fazladan "n" telafuzu gerçekten sinir bozucu. O kadar söyleyen olunca yazmadan yapamıyor insan.

Ekingho (Ekingo) değil Ekigho (Ekigo).  :kanka:

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: Furkan - 24 August 2013, 01:39:17
6. deplasmanım olacak insallah daha 3 puan göremedim bu sefer son bulacağını 3 puanla eve dönüsün keyfini yaşayacağımı hissediyorum  :_nazar

inşallah bu sefer olacak rahat ol 3-1

mehmet yılmaz

Yarın nasipse istanbuldan 2 otomobille çıkacağız.  Icimden 2 farklı kazanacağız diye geçiyor.  İnşallah hersey gonlumuzce olur.

Samet Torun

0-1 olsun bizim olsun değil. Vurduğun gol olsun Samsunspor'um.

beşnumara

Tek engel kalpar. Deplasmanda oynattigi oyunu gecmisten biliyoruz. İyi oyun istemiyoruz kör topal 3 puan olsun yeter.

kuzey55

ilk 3 puanımızı alırız inşallah.şafak sıkıştırdığı bugünlerde süper moral olur :)

cakir55

Soner
Canberk-Fatih-Cemil-ABS
Adnan-Erdem
Umar-Musa-Ekigho
Haluk

inşallah bu 11 ile çıkarız. bu kadro çıkarsa rahat bir galibiyet alırız.

Akyol

Shane_Falco

Aynı İbb maçında ki 11 ile sahaya çıkmamız gerekir.Hakeza öyle çıkarsak eminim galip gelen takım biz oluruz. Tutar bu Kalparinho Haluk ile felan çıkar deplasmana al başına belayı...

_SoN_

İBB nin ne kadar iyi takım olduğundan ve şampiyonluğun en büyük adaylarından olduğunu konuşmuktuk,dün de ikinci maçlarını kazandılar,biz o maçı fazla kafaya takmadan bu maçla iyi bir başlangıç yapmalıyız.Başarılar Samsunspor.