PTT 1. LİG 1. HAFTA | Samsunspor'umuz - İstanbul BBSK (0-1)

Başlatan berusa55, 05 August 2013, 10:42:05

« önceki - sonraki »

cembaba

Bilet sorunu olabilir. Bayağı satıldı çünkü.

Samet Torun

Biletler satılsın da biz sıkıntı çekelim sorun değil. Önemli olan bu sıkıntıyı sezona yaymak. Allah'ım bilet konusunda sıkıntı çekmemizi nasip et bize.

YaşarDoğu

Mehmet Yılmaz ve Kemal Bayraktar ın lisansı cıkmams, toplamdan 26 kişinin lisansı mevcut TFF de.

Desiqner

Ekigho gelmeseydin keşke sırf ismine Ekingo diyenler var diye sevmiyorum seni :(

berusa55

cgr

King1965

bugün kitlendim sana
haydi samsunsporum çık sahaya şanlı armanın gururuyla oyna, herkese nasip olmaz bu kutsal arma

Ertuğrul Sağlam

17 August 2013, 09:51:16 #157 Son düzenlenme: 17 August 2013, 10:07:45 Ertuðrul Saðlam
Bismillahirrahmanirrahim.
Sizi bilmiyorum ama ben çok özledm.
O stad ve kırmızı beyazlı çocuklar bana can katıyor.
Yeni sezonun takımımıza başarılarla dolu bir sezon olmasını diliyorum.
Başta camiamıza ve taftarımıza ve tüm kulüplere kazasız belasız bir sezon geçirmelerini diliyorum.
Allah yolumuzu ve bahtımızı açık etsin yardımcımız olsun

kuzey55

Allah'ım sen bir daha beni Samsun'dan Samsunspor'dan ayrı bırakma :( :( ne zormuş arkadaş bu maçı tvden bile izleyememek :kafa:

Stoper

Haydi bakalım..
Vurduğun gol olsun Samsunspor'um.

Tufan

bi dönem süperligte izleyemediğim tüm maçları kazanıyorduk bu seferde öyle olur umarım maç saati Ankara'da olacağım.
İBB'den 3 puanla lige başlamak korku salacaktır rakiplere.

samsunsporlu1994

İBB maçında Samsunsporumuza başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. İnşallah büyük taraftarımızın destegiyle 3 puanı alacagız.

europe_55

İBB karsisinda takimimiza yürekten basarilar diliyorum ve kazanacagimiza inaniyorum.

İnsallah sezon sonu hepberaber sampiyonluk kutlayacagiz!

Aslankaya

ilk 7-8 hafta sonunda hedefimiz az çok belli olur... sezona 3 paunla giriş yapalım.allah utandırmasın.

cembaba

Allah yar ve yardımcımız olsun renkdaşlar. Dualarımızı esirgemeyelim.