Hazırlık Karşılaşması 2 | Samsunspor'umuz - Denizli Bldspor

Başlatan King1965, 21 July 2013, 10:26:15

« önceki - sonraki »

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: samsuni - 22 July 2013, 19:15:10
Bizzat orada olan kisiden aldim haberi Şaban penaltidan atmis
Tamam mehmet abi sağolasın.. Bu maçı da kazasız belasız atlattık sıradaki gelsin.. :D

cakir55

Jaba frikikten attı derken Şaban penaltıdan atmış iyi sallamışlar vallahi :D

King1965

Samsunspor'umuz Bolu kampında ikinci hazırlık maçını Denizli Belediyespor ile oynadı. Koru Otel'in sahasında oynanan karşılaşmaya ekibimiz Atilla, Cemil, Turgay, Ozan, Ahmet Solaker, Armağan, Adnan, Musa Sinan, Halil İbrahim, Jaba ve Haluk 11'i ile çıktı. 1-0 yenik duruma düşen ekibimiz Jaba'nın mükemmel kafa vuruşu ile beraberliği yakaladı. İlk yarıda kaleci Atilla'nın yerine Furkan, Armağan'ın yerine ise Kemal Bayraktar oyuna girdi. İlk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarı Soner, Ercan, Erdem, Şaban, Doğan, Taha, Musa Aydın, Mehmet Yılmaz, Jaba ve Haluk 11'i ile oyuna başladık. Daha Sekan Çalık ve Burhan oyuna dahil oldu.Takımımız Şaban'ın penaltı golüyle durumu 2-1 yaptı. Son dakikalarda ise rakip penaltıdan bir gol kazandı ve maç 2-2 sona erdi. Samsunspor'umuz Çarşamba günü Gaziantep Belediyespor ile karşılaşacak.

Kaya

Jabada ne kilo varmış be  :D  ???

Bizim altyapı oyuncularımızın hepsi de ptt liginde çıkıp oynayabilecek kapasitede...Çok şükür güzel bir jenerasyon yakaladık.2 sağlam santrafor,bir sağ bek,bir de oyun yönlendirecek orta saha oyuncusu alıp,takım oyununu da tutturdukmu tamamdır...

_SoN_

Maçı - özellikle jabayı izleyen arkadaşlar varmı? bence bu ligte her türlü iş yapar,ama uzun zamandır izlemedik.

Ayberk

Jaba'nın kafa golü atmış olmasına ben şaşırmadım. Süper Ligde oynarken de kendini unutturup kafa golleri atardı, hatırlıyorum. Bir de aklımda Jaba ile ilgili yer etmiş bir ayrıntı da sesinin çok ince olmasıydı. Küme düştüğümüz sezon içerdeki 0-0'lık Ankaraspor maçında kulağımızı tırmalamıştı sesi :D

seyf55