Bir Grup Taraftarın saçma tepkisi...

Başlatan samsunsevdalısı, 09 August 2005, 10:14:04

« önceki - sonraki »

samsunsevdalısı

24 milyon dolarlık borcu olan  bir kulübü gözünü kırpmadan sahiplenen,21 temmuzdan itibaren gecesini gündüzüne katıp bu takım için seferber olan Sn Adnan Ölmez ve arkadaşlarına karşı yapılan çirkin tezahüratı esefle kınıyorum.
taraftar olarak 2 haftada 10 milyon vermeyi büyük maharet sayan bizler, iş desteğe gelince işler kötü gitti mi hemen birilerini istifaya davet etmeyi çözüm olarak görürüz.
ilk maç ve 25.dakika 3-0 mağlubuz,katlanabilir bir skor değil anlıyorum ama daha ilk maçtan yönetimi istifaya davet etmek nasıl iştir nasıl taraftarlıktır onu hiç anlamıyorum.
yazık,adamın şevki heyecanı isteği kırılmış,
helal olsun...
istifa etsin yönetim belki birileri bunu istiyor
ama olsun  
nasılsa taraftar bir başkan bulur...

yönetici

samsunsevdalısı arkadaşımıza bu noktada hak vermemek imkansız
gerçekten böyle bir özveri göstermiş bir insana, kimsenin kulübü sahiplenmediği bir ortamda büyük bir borç yükünün altına girmiş olan yeni başkana ilk maçında "istifa" demek çok ağır bir tepki. geçmişte beş haftada sıfır puan alarak lige başladığımız dönemler de oldu.

Elbette lige yenilgiyle başlamayı hiçbir Samsunsporlu arzu etmiyordu, yeni bir başlangıç bekleniyordu ama futbol sahada oynananıyor. Bana göre sorumlu aranacaksa yenilgide başlıca sorumlular alacaklarını tam olarak aldıkları halde beklenen performansı gösteremeyen futbolculardır. Yönetimle sahadaki mücadelenin pek fazla ilgisi yok. Ancak futbolcuları bile daha ilk maçtan suçlamak insafsızlık olur.

İnşallah ilerleyen haftalarda her şey daha iyi olacaktır. Bu yanlışı yapan kişiler de hatalarını anlarsalar, yönetici futbolcu ve taraftar el ele vererek başarıya ulaşılabilir. Yoksa böyle bir sürtüşme kimseye bir yarar getirmez. Yeni yönetime destek yerine köstek olmak, Samsunspor'a yapılacak en büyük kötülük olur.

cem and naz55

yönetim istifa edince o istifa diyenler takımı alacaklarsa yönetim istifa etsin :twisted:  :twisted:  :twisted:

timur55

bende katılıyıorum böyle bagıranlar bence baskaları tarafından yonlendırılen kısıler..daha macın 15.dakıkasında yonetımı ıstıfaya cagıran ardndan arkası gelmez dertlerımın dıye sarkı söyleyen taraftar yonlendırılmıs taraftardır bence..daha ligin ılk haftasının 15. dakıkası ya bu nasıl mantık ya bana byunun bı acıklamasını yaparsanız sevınırım..bu takım bızım onlara sonuna kadar destek vermek lazım dusunsenıze takım 2.lige duserse naparız????saygılar

tuzlalı

Yönetime karşı sergilenen bu tavır gerçekten çok kötü olmuş. Samsunspora gönül veren ve kulüple ilgili gelişmeleri takip eden hiç kimsenin böyle bir patavatsızlık yapması düşünelemez ve affedilemez. Yönetim ve özellikle başkanımızın göreve geldiği günden bu yana sorunları çözmek adına azami gayret gösterdikleri ortadadır. Samsunsporumuz sezona sorunsuz girmiş bir çok oyuncusunu muhafaza etmiş, imkanlar doğrultusunda kadrosuna yeni oyuncular katmıştır. Bu durum şuan işbaşındaki yeni yönetimimizin büyük başarısıdır. Hal böyle iken yapılan bu saygısızlığı bende kınıyorum. Acilen telafi edilmeli.

jean

dun her gunku gibi antremandaydım mazhar basoglu bayagı kızmıstı belki bilirsiniz sirin ana lakaplı bie teyze onunla konusuyordu

maviay55

bence de samsunsevdalısı haklı..ilk maçtan olacak iş değil :evil:
samsunsporu sonuna kadar desteklemeliyiz

cem and naz55

tabiki 10 15 -...............- yaptığını tüm taraftara fatura etmemek lazım onlar statta tüm seyircileri provoke etmek istediler ama başaramadılar kendi cıkarları için böyle bağırmışlardır içimizdeki böyle insanları temizlemek lazım cünkü onlar gercek samsunspor lu değiller

samsunlu_gencler

benim bilddim kadarıyla stada alınmayan bir grup olayı gerceklestirdi.adamlar biletlerin pahalılıgından sikayetciydi belki

yönetici

@ cem,

ben de dahil burada çoğunluk senin gibi bu tepkinin çok ağır ve gereksiz olduğunu düşünüyor. ancak eleştirileri biraz daha düzeyli yapmak gerekiyor. bu nedenle yazını editlemek durumunda kaldım. biraz daha dikkat.

cem and naz55

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"
Alıntı yapılan: "cem"tabiki 10 15 edit........ yaptığını tüm taraftara fatura etmemek lazım

sözlerine dikkat et ve özür dile

ortada özür diliyecek birşey yok ben sadece düşündüklerimi yazdım kişisel sıkıntın varsa özele gel şimdi de taraftar istifa diye bağır istersen.

carsambali55

sirinlerin bu tepkisine bir anlam veremedim. biri çıkıp niye tepki verdilerini, yonetim aleyhine niye bağırdıklarını niye söylemiyor.

carsambali55

boyle bir tepki şirinlere hemde ilk maçta yakışmamış

timur55

bencede sırınler bu konuda haksız..burda herkes fıkrını söyluyo..demek kı haksızsınkı bu laflarımız dokunuyo sana..bende cem e destek verıyorum bu konuda..herkes burda fıkrını sölemıcekse burayı yapmanın bı anlamı yok bence..ben yıne söyluyorum kı öyle daha 34 haftalık bı maratonu8n daha ılk 15 dk sında yonetımı ıstıfaya davet eden ve sankı kume düşmöüscesıne sarkı söleyenler gercek samsunspor taraftarı degıllerdır..baskana nıye tezahurat yapılmadıgını ayrıca cok merak edıyorum..adam bu zor gunde borcun altına girmiş ama adama bı hosgeldın dıye bagırmak bıle yok..bence yonlendırılme var burda???ama bu samsunspra zarar verır kımseye vermez..saygılar..

yönetici

burası elbette özgür bir platform isteyen istediği eleştiriyi yapabilir. tabi bunu hakaret boyutuna vardırmadan yapmak gerek. cem'in mesajındaki bir ifade tarafımdan editlendiği için görünmüyor. keşke cem de bu yanlışa karşı tepkisini diğer üyeler gibi olgunlukla ifade etseydi. kendisini bir daha bu tür hakaretamiz sözler yazmaması konusunda uyarıyorum.

Yapılanın doğru olmadığı konusunda buradaki herkes hemfikirdir sanırım. umarım bir daha böyle olaylar yaşanmaz. Şirinler grubu bu yanlışlığını telafi eder diye umut ediyoruz. Bu konunun üzerinde daha fazla durmak yarar getirmeyeceğinden konuyu kapatmak en iyisi. Artık geleceğe bakalım, ama bir daha böyle kendi kendimizi zayıflatacak işler yapmayalım.