HAZIRLIK MAÇI 2 | SAMSUNSPOR'UMUZ - TEPECİKSPOR A.Ş

Başlatan King1965, 06 August 2012, 10:41:15

« önceki - sonraki »

ibrakadabra55

Gençlerimizi tebrik ediyorum bu maçı kazandıkları için kutluyorum gençler şu an çok morallidir  >l<

samuray

tamamen gençlerden  kurulu bi  kadro ile çıkmışız tebriler samsunsporumuza bravo gençler güzel galibiyet gençlerimizede takımımzada moral olur hepimize olduğu gibi

lucarelli

jurista

Büyük konuşmak istemiyorum , garantici olduğumdan değil nazar değmesinden korktuğum için ...Şu yapılanma ve öze dönüş ,gençlere güvenip forma verme , alt yapıyı multescu gibi kullanma yürekliliği 5 sene önce olsaydı şimdi Bursasporun yerindeydik ...

Zararın neresinden dönülürse kardır , bu sene yeni serkanlar ,celiller ,cenkler,vurallar çıkacak inşallah ...

( teber gibi bir sene yatıp 600 bin lira alıp sonrada kaçıp giden vicdansızlar olacağına  ,maraton 90 dakika küfretmesine rağmen dönüp kaşını bile kaldırmayan 10 tane vural olsun bize yeter ...

burakbas

Kartepe kampımız devam ediyor. Bugün tamamen gençlerden oluşan kadroyla Tepecikspor ile hazırlık karşılaşması oynadık. Skora fazla takılmamak lazım. 2-1 kazandık. Kazanmak takıma moral kazandıracaktır. Gün geçtikçe daha iyiye gidiyor takımımız. Erhan Altın gençlere güveniyor, tecrübeliler ile harmanlıyor...

Öte yandan bugün kombine satışları başladı. Emin Kar başkanımızın da belirttiği gibi ;

"HEDEF 10 BİN KOMBİNE ! " 

Biz görevimizi yerine getirelim... Sonra mı ?

Güzel günler bekliyor bizi...

Cabbar Samsunspor

Yüce ALLAH'ın izniyle Güzel Günler Yakındır, İNŞA ALLAH, AMİN. Ben Çok Umutluyum.

Sercan

Futbolla alakalı ne kadar site varsa, Ankaragücü ve bizi düşme adayı olarak göstermişler. Bu kötü bir durum ancak böyle söylemler benim hoşuma gider. Samsunspor ile yapacakları maçlara rahat çıkacak takımlar, karşılarında genç ve mücadele eden bir takım görünce iyice afallayacaklar inşallah...

ngonge

Alıntı yapılan: jurista - 07 August 2012, 21:58:08
Büyük konuşmak istemiyorum , garantici olduğumdan değil nazar değmesinden korktuğum için ...Şu yapılanma ve öze dönüş ,gençlere güvenip forma verme , alt yapıyı multescu gibi kullanma yürekliliği 5 sene önce olsaydı şimdi Bursasporun yerindeydik ...

Zararın neresinden dönülürse kardır , bu sene yeni serkanlar ,celiller ,cenkler,vurallar çıkacak inşallah ...

( teber gibi bir sene yatıp 600 bin lira alıp sonrada kaçıp giden vicdansızlar olacağına  ,maraton 90 dakika küfretmesine rağmen dönüp kaşını bile kaldırmayan 10 tane vural olsun bize yeter ...

Katılmakla beraber dikkat çekmek istediğim bir nokta daha var. Musa ve Adnan jenerasyonundan sonra altyapıdan oyuncu çıkmadı.

Sefa, Sercan gibi yetenekli potansiyeli olan oyuncular vardı ama bu oyuncular malesef mentalite olarak zayıftı, eriyip gittiler zaten.

Umarım yeni jenerasyon hem yetenekli hem de bilinçli olur.

binikalamadım

Tufan

Sercan birak bizi dibe aday gostersinler Samsunspor armasinin bu lige agir geldigini daha once hepimiz gorduk bu senede gorecegiz insallah. Helede bu yonetim abilerimiz varken suphem yok belki kafaya oynayamayiz ama rahat bir sezon gecirecez.