Adnan Ölmez'in ilk basın toplantısı

Başlatan roligan, 21 July 2005, 17:38:31

« önceki - sonraki »

roligan

-SAMSUNSPOR'UN YENİ BAŞKANI ÖLMEZ: ''SAMSUNSPOR'U  KİŞİLERDEN KATKI BEKLEYEN KULÜP OLMAKTAN  ÇIKARACAĞIZ''  -''BU KULÜPTE BUNDAN SONRA KONUŞULACAK EN SON  ŞEY İNŞALLAH PARA OLACAK''    

Samsunspor'da dün yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da Kulüp Başkanlığı'na seçilen Adnan Ölmez, Samsunspor'u kişilerden katkı bekleyen kulüp olmaktan çıkaracaklarını söyledi.  Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Başkan Ölmez, Samsunspor'un kentin en önemli markası olduğunu belirterek, Samsunlular'ın Samsunspor'a sahip çıktığını kaydetti.  Bu akşam düzenleyecekleri Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımı yapacaklarını bildiren Ölmez, şunları kaydetti:  ''Görev dağılımından sonra hızlı bir şekilde işe başlayacağız. Yeni yönetimle teknik kadromuzdan yeni bir rapor isteyeceğiz. Gerekli görülürse de yeni oyuncu alacağız. Önümüzde transfer için zaman var. Yeniden bir değerlendirme yapacağız ve hangi alanda hangi futbolcu gerekiyorsa alacağız.''  Ölmez, Samsunspor'u Samsunla kucaklaştıracaklarını da belirterek, ''Samsunspor'u kişilerden katkı bekleyen kulüp olmaktan çıkaracağız. Kendi kaynaklarını kendi üretebilecek kulüp haline getireceğiz. Orta vadede en önemli hedefimiz bu. Bu kulüpte bundan sonra konuşulacak en son şey inşallah para olacak'' diye konuştu.  

Toplantı sonrası Samsunsporlu Serkan, Celil ve Kais ile geçen yıl Adanaspor'da kiralık olarak oynayan Ertan ve Yıldırım Bosna'da kiralıkolan Mustafa Çiçek ile 1'yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme yenilendi.  Yeni transferler Sırp kaleci Kovaçeviç ve orta saha oyuncusu Radanoviç ile Orduspor'dan alınan Muzaffer ve Ankaragücü'nden Ali Akdeniz ile de 1 yıllık sözleşme imzalandı.

kral55

Yeni başkanımız tam olarak 1 yıldır savunduğum düşünceleri hedef olarak göstermiş.
Samsunspor kendi ayakları üstünde durmayı bilmeli,ondan bundan para istemekten vazgeçmeli en önemliside halktan kopmuş olan bu takımın tekrar halkla bütünleşmesi sağlanmalı.Hedefler bunlar demekki artık başarı yakın.
  Bence en önemlisi başkanın Samsun halkından şikayetçi olmaması ve vaktinin çoğunluğunu Samsunda geçirmesi gerekir.Samsun halkından şikayetçi olanlar şuçu birazda kendilerinde aramalıdırlar.

jurista

Alıntı yapılan: "kral55"Samsun halkından şikayetçi olanlar şuçu birazda kendilerinde aramalıdırlar.

çok doğru bir tespit aynen katılıyorum...

samsunsevdalısı

Alıntı yapılan: "jurista"
Alıntı yapılan: "kral55"Samsun halkından şikayetçi olanlar şuçu birazda kendilerinde aramalıdırlar.

çok doğru bir tespit aynen katılıyorum...

bende aynen katılıyorum...

KotuCocuk55

güzel mesajlar inşallah hayırlı olur..
bana umut verdi,inandırıcı bir yanı var sanki!
32 kişi biraz çok diil mi,yalandan gürültü olsun diye sanki???

Sioux

Güzel mesajlar vermiş tebrik etmek gerek sayın Adnan Ölmez bu zor zamanda Samsunspor'u sahipsiz bırakmadı. eski yıllarda stada bol bol reklam da verdiğini biliyoruz. samsunla gönül bağı olan bir insan olduğu kesin özellikle samsunsporun gerçek samsunlulara emanet edildiğini söylemesi ve taraftara bu bakımdan rahat olun demesi karşısında duygulandım.

sevgili kral55 ve samsunsevdalısı
sizin iyi samsunsporlular olduğunuzu biliyorum maksadım tartışma çıkarmak değil ancak bu saatten sonra yeni gelene sahip çıkmak güzel fakat Uyanık'a haksızlık etmeyelim. eskiden olanları eşelemenin deşelemenin alemi yok. elbette herkesin hataları olmuştur. ancak ismail uyanık'a karşı bir cephe alındığını görmemek mümkün değil. işin içinde nasıl işler olduğunu kamuoyunun tam olarak bilmesi imkansız. ismail uyanık ve dolayısıyla Samsunspor şehirde yalnız bırakıldı. başkan bunu anlayıncada ısrar etmedi nefsini bir kenara bıraktı ve göreve talip olacakların önünü açtı.

o yüzden artık önümüze ve yeni döneme bakalım. birilerine laf saydırmak bize bir şey kazandırmaz artık. inşallah bundan sonra her şey güzel olur. önemli olan Samsunspor'dur kişiler değil.

saygılar sunarım.

samsunsevdalısı

Sevgili Söğütlübahçeli;
öncelikle bende senin yürekten bir samsunlu ve samsunsporlu olduğunu biliyor ve onun için yazdıklarını olumlu yönde algılıyorum.
fakat eski yönetime karşı olumsuz bir tavır almadığımı almamın da mümkün olmayacağını bilmelisin.
Buna Karşın,Geçmiş yönetimin yaptıklarını inkar etmek vefasızlık olur,İsmail Uyanık' a da samsunsporumuza yapmış olduğu tüm hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz.

bu alıntı 2 gün önce yeni başkanın seçilmesi ile ilgili topiğe yazdığım mesajdan.burada yapılanları inkar etmenin vefasızlık olacağını ve efsanevi başkanımıza teşekkür ettiğimi yazmışım,lütlen birini bir şey ile itham ederken iyi analiz edelim.
kimseyi hedef göstermek,cephe almak gibi bir misyonumuz yok.Biz sadece samsunumuz ve samsunsporumuz için burdayız.
bende tartışma çıkarmak için değil olayla ilgili tesbitinin hatalı olduğunu bildirmek için yazıyorum.
ayrıca aramızda olman ve güzel yazılarınla forumu renklendirmen bizi mutlu ediyor.

Anonymous

haklısın samsun sevdalısı.ismail uyanık bu kulübe herşeyini vermiş çok büyük başkandır..inşallah bu başkan ve yönetimde görevini alnının akıyla sürdürür..

kral55

Benim İsmail Uyanık ile tanışmışlığım vardır.Samsunspor için çok çalışmış bir insan bu konuda saygı duyarım.
Ancak neden maliye Sadece Samsunspora bu kadar ceza verdi ve borç batağına soktu ve neden Samsun şehri İsmail Uyanığa desteğini çekti.Bunlar benim kafamı karıştırıyor.
İsmail uyanık, efendi ve Samsun için gecesini gündüzüne katmış bir insandır.Tamam buna  katılıyorum.
Ancak sadece kendi fikrimi beyan etmek istiyorum.ismail uyanığı çok da başarılı bulmuyorum.Ben fikrimi söylüyorum.Sizlerde başarılı bulabilirsiniz buna da saygı duyarım.
Yeni yönetim Samsunspora çok hayırlı olacaktır.Kombine satışları rekor kırıyor,takım tekrar şehirle kucaklaşıyor.İnşallah futbol olarakta bir başarı yakalarız ve yeni hedeflere doğru hep beraber ilerleriz.