Serdar Özkan Samsun'da !

Başlatan ALI55, 19 January 2007, 10:00:36

« önceki - sonraki »

celebi

berusa55

Alıntı yapılan: yirmiuc - 01 March 2011, 16:16:02
ben maçı canlı izledim, serdar özkan diye hatırlıyorum.

Golü atan sadece spikerin sallaması olarak Serdar Özkan ismiyle geçiyor. Golü atan Sinan.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: yirmiuc - 01 March 2011, 16:16:02
ben maçı canlı izledim, serdar özkan diye hatırlıyorum.

serdar özkan bizde gol atamadı, kocaelideki golü sinan özkan atmıştı.

serdar'ı pek tutmadı futbolcular. o da laubaliydi sanırım, emin değilim hatta bir idmanda kenan tokatlamıştı bunu.
o sezon takım tamamen para kazanmak için gelmiş, ruhsuzlarla dolu idi, serdar da onlardan birisiydi.
hakan koçaslanın düğünü için gelmiş ve nikah şahitliği yapmış, araları çok iyi demek ki.

Kadir ÇELEBİ

bozacının şahidi şiracı yani :D

yirmiuc

yanlış hatırlıyor olabilirim tabiki.
ama internet sitelerinde de çelişkili bilgiler var; mackolik'e göre o golü serdar özkan atmış,
tff sitesinde de burhan coşkun görünüyor. :)

mehmet yılmaz

Siteleri boşver kardesim, bana güven sen..

Sinan Özkan'dı 4. golü atan ;)
İki Gökhan Kazma
Bir Burhan
Bir de Sinan Özkan...

yirmiuc

Kaya

Serdar Özkan Levent Eriş'in maçların ikinci yarılarındaki hamlesiydi.Genelde oyuna sonradan sokar bir şeyler beklerdi ama nafile tabiki..Bu golü atan Sinan Özkan ise kafa olarak Serdar'a çok yakın vurdumduymaz,umursamaz bir tipti halbuki fuleli,hızlı ve son derece teknik bir yapısı vardı..Bence o kalsaydı ve adam edilseydi işimize yarayabilirdi.Şimdi nerede meçhul..

34_55

arkadaşlar bende o maçtaydım golü manisaspordan gelen sinan özkan atmıştı serdar değil...

Uğur Yıldız

serdar'ı pek tutmadı futbolcular. o da laubaliydi sanırım, emin değilim hatta bir idmanda kenan tokatlamıştı bunu.
o sezon takım tamamen para kazanmak için gelmiş, ruhsuzlarla dolu idi, serdar da onlardan birisiydi.
hakan koçaslanın düğünü için gelmiş ve nikah şahitliği yapmış, araları çok iyi demek ki.

[/quote]

hakanın kendi evinde serdar özkana ait oda bile var hatta hakanın ev taksitlerinden birini serdar  özkan verdi arkadaşımdan ev aldılar ordan biliyorum

Serkan

kesin birbirlerini pompalıyorlar o zaman :d

Shane_Falco

Serdar'ın bizdeyken hayırlı bir işe yaradığımı görünmüşki.Kocaelide golü'de atan Sinan idi.Serdar anca tokadı yediğiyle kaldı :))

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: samsuni - 01 March 2011, 17:52:38
Siteleri boşver kardesim, bana güven sen..

Sinan Özkan'dı 4. golü atan ;)
İki Gökhan Kazma
Bir Burhan
Bir de Sinan Özkan...

evet 4. golü atan sinan özkandı

tanju55

Manisaspordan kiraladigimiz sinan özkandi o spiker özkanlari karistirdi o macta :)

binikalamadım