Samsunspor Afyon

Başlatan Shane_Falco, 02 March 2011, 21:00:13

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Samsunspor için faaliyetler göstermek,hep birlikte maçlara gitmek vb organizasyonlar düzenlemek için Afyon ve civar şehirlerinde okuyan Samsunspor'lu öğrenci arkdaşlarımızı bir çatı altında birleştirmek amacıyla Facebook'ta ''Samsunspor Afyon'' adında bir profil oluşturduk.

Burda yanlış anlaşılmayalım lütfen amacımız yeni bi taraftar grubu oluşturmak değil.Biz sadece Samsunspor'un hiç değilse yakın olduğu deplasmanlara örneğin ''Denizli,Tavşanlı vb.'' gibi deplasmanlara tek tek gitmektense hep beraber gitmek.Tv'de maçımızı izlerken herkes evinde bir başına değilde toplu halde izlemek sevinçlerimizi beraberce paylaşabilmek adına yapılan bir çalışmadır.

Forumumuzda belki gruba katılabilecek arkadaşlarımız veya sizlerin etrafınızda sayfamızı tavsiye edebileceğiniz insanlar vardır diye düşünerek konu açma ihtiyacı duyduk.

http://www.facebook.com/afsam55 linkinden sayfamıza ulaşabilirsiniz.Daha çok yeni bir profil inşallah yardımlarınız ile güzel şeyler yapacağız...

mehmet yılmaz

güzel bir düşünce, 5-6 kişi de olunsa yeterlidir, hiç yoktan iyidir...  >l<

kavak_55

böyle bir düşünceyi takdir etmek lazım.bende sinopta benzerini yapmayı düşünüyorum. hayırlısı bakalım.herşey samsunspor için.

irFan_55

düşünce güzel tebrikler.

celebi

muvaffak olursunuz inşaallh

Shane_Falco

Teşekkür ederiz arkadaşlar.Büyük bi rakama ulaşabileceğimizi düşünmüyoruz ama şöyle 10 kişi fln çıkartabilirsek bizim için çok iyi olur :))

Serkan

şöle bir münübüslük kafa adam olsa tadından yenmez deplasmanlar filan (=

hayırlı olsun bu arada

King Of The North

Afyon küçük bir şehir ama özellikle Kocatepe Üni. de vardır Samsunsporlu kardeşlerimiz az da olsa. organize olmak iyidir her zaman, tebrikler...

eren55

Alıntı yapılan: kavak_55 - 02 March 2011, 22:20:58
böyle bir düşünceyi takdir etmek lazım.bende sinopta benzerini yapmayı düşünüyorum. hayırlısı bakalım.herşey samsunspor için.

Sen Sinop'un neresindesin kardeş?Sinop'ta zaten var bir ekip,gırgır şamata gidiyoruz maçlara.Özelden mesaj at,irtibata geçelim.Afyondaki arkadaşlara da selamlar ve başarılar.

kavak_55

ben sinop merkezde tarım il müdürlüğünde görev yapıyorum isim esat tüğmen.selamlar

eren55

Aleyküm selam,usta.En kısa zamanda yüz yüze görüşelim.Özelden mesaj attım,oradan yazışırız.Görüşmek üzere

lucarelli

Tebrikler, çok iyi bir uygulama. Gün geçtikçe sayınızın artacağına inanıyorum.