İlkadımlı Hanımlardan Samsunspor'a Destek

Başlatan berusa55, 21 December 2010, 17:23:25

« önceki - sonraki »

celebi

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Forvetim

geliyoruz süperlig geliyoruz bu destekler bu inanışlar boş değil

HoliganSamSunLu

Tribün_ali

hanımların bu yaptını gören samsunlu iş adamalrına kapak olsun bizdeki iş adamları su teyzelerimiz kadar olamıyor

irFan_55

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<  samsunspor_x  >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

kalptenþimþek

İşte bir şehir istikbalini böyle kazanır...Şampiyonuz bu sene.. >l<

King Of The North

250 tane de bizim site için yapsalar ya hayrına, 1 adet L 1 adet M isterim. Şaka bir yana güzel şeyler oluyor, çoğumuz bu takıma ilköğretimdeyken aşık olduk.

sadece55

Bu sefer sanki çok olacağız :) Sağlam geliyoruz süper lige çıkınca çok şeyler değişcek

Gorkem

binikalamadım

İlkadım Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ' ne teşekkürler...bu ablaları sertifikalandırmışlar... >l< samsunspor_x

kutsalforma

Karadeniz kadini bir baska oluyor iste  :D
Not: Disardan evli olan abi ve kardeslerimiz, üzerlerine alinmasinlar  ;)

eren55

Her yerde dedim,hep uyardım,arkasında durdum.'Bu şehrin insanları farklıdır.Samsunlu'nun dalını kırmayın,ağacınızı keser.Gözü kararmasın' hep söyledim.Ulu MEVLA hiç utandırmadı.