Samsunsporun Gol Sıkıntısı neye baglıyorsunuz ?

Başlatan King1965, 27 October 2010, 18:03:16

« önceki - sonraki »

celebi

Kodalak

yakında prolisans ta alırsığız...
heh yeni yeni hocalar.... :D

s_uzunkaya

orhan

takım oyunu oynayamıyoruz.toplu defans toplu hucum yapamıyoruz bir veya iki kişi ile hucum ediyoruz.ileride çoğalamıyoruz.orta sahamızı biri ön libero olmak kaydıyla dört kişiden oluşturmalı sağ ve sol beklerimizin hucuma katkılarını artırmalıyız. derinlemesine topu kullanacak oyuncu eksikliğinden dolayı ara pasları veremiyor takımı pozisyona sokamıyoruz.aslında bu işi yapabilecek anıl varken çocuğu yalandan yere kadroya almayan hüseyin hoca takıma zarar veriyor.bu işlerin olabilmesi içinde idmanlarda bunlara yönelik çalışılmalı gerekli taktik varyoslar yapılmalıdır.ben idmanlara gittiğim sürece taktik çalışma hiç görmedim ve ilk defa takımın giresun maçı öncesinde taktik çalışma yaptığını gazeteler aracılığı ile hepimiz öğrendik gerçi görünen köy kılavuz istemezmiş.

berlinli55

gs nasil hagi ile tugayi getirdiyse bizde tanju ile serkan aykut iklilisini getirmeliyiz
oyunculari en iyi motive edecek iki kisi

celebi

onlar önce kendilerini motive etsin derim ben şahsen. ondan sonra birilerini motive etmeye çalışsınlar :-X

cembaba

Alıntı yapılan: CemBaba - 28 October 2010, 02:34:40
Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım. Şu an takımda bir tek Agbetu top taşıyor. Geçen sene Turgut'la bu işi götürüyorduk. Oktay giriyordu top taşıyıcı. Murat'da bu sene ki gibi kötü değildi. Golleri atıyorduk. Defansımız kötüydü. gol atıyorduk. Ama yiyorduk. Bu sene ciddi bir gol sıkıntısı yaşıyoruz. Kalpar "Cenk kalenin önünde bekleyerek, gol atamaz" demesinin sebebi de bence bu. Yani bizim gol atabilmemiz için, ya bireysel yetenekler, ya da ara pası falan gelmesi lazım. Başka türlü gol atamayız. 2+2=4 misali.

Ben dediğimi tekrar alıntı yapayım. Benim inandığım durum bu.

GurbetciFanatik

Bence Klapar degil galpar bile farkermez.

Gercek Golcü adam golleri atar.
Pozisyóna giren bir golcü  kulübede kim oturursa otursun o anda onu düsünmez golü takar.
Bence beceri isi.

Serkan aykitun zamaninda bi cok  teknik direktör vardi, sonucta yakaladigini takiyordu.
Takim oyununu etkiler hoca , ama son vuruslar golcünün becerisine kalmis.

hacettepeli

az gol atmamızı atletik ama teknik olmayan zenci forvet kardeşlerimize bağlıyorum :)

ElbistanLı4655

Teknik olmayan forvetler...

Tiryakiler55

gol sorunu sava$#la birlikte iyile$ti diye dü$Ünüyorum... öte yandan agbetu ne kadar iyi ve bizim icin yararli bi futbolcu olsada kale önünde bitiriciligi tarti$ilir gibi... ama $u an iyiye gidiyor gibi. in$allah mersin macindan puanla veya puanlarla ayrilmayi ba$aririz

jean

ElbistanLı4655

Forvetlerde biraz olsun düzelme var... Savaş daha çok rol almaya başladı :) inşallah devamı gelir:)