Polarlar Gelmiştir..

Başlatan Şehr-i Samsun, 09 October 2010, 20:11:12

« önceki - sonraki »

nomak55

Ben de S beden siparişi vermek istiyorum...

çýlgýnlar1984

Gerekırse Kendımize Yaptrdıgımız Ama Gıymedıgımız Tişörtleri Yollaya Biliriz Bir Aksilik Varsa Biz Elimizden gelenı Yaparız Sorun Dil İstıyorsanız Bir Dha Yollarız Size Kac Kere Yazdım Burdan Özelden Görüşelim Ama Dönmediniz,,,

nomak55

Alıntı yapılan: sBç1984 - 16 October 2010, 21:25:25
Arkadaşlar ücretleri yavaş yavaş topluyoruz..bilginize...

Kardeş ben Erzincan'dayım bana nasıl ulaştırabilirsiniz poları yada kurban bayramına geldiğimde nereden alabilirim.Hesaba parayı yatırdığımda da nasıl anlicaksınız benim yatırdığımı bu konularda bilgilendirirseniz memnun olurum.

çýlgýnlar1984

Erzincana Kargo İle Yollaya Biliriz Olmadı Burda Yakınınıza Vere Biliriz Yada Bayramda Bızden Alabılırsınız Parayı Hesaba Yatrırsınız Yatrdıgınızıda Bu Baslık Altında Belırtırsınız,

engizli55

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 13 October 2010, 21:05:34
Gerekırse Kendımize Yaptrdıgımız Ama Gıymedıgımız Tişörtleri Yollaya Biliriz Bir Aksilik Varsa Biz Elimizden gelenı Yaparız Sorun Dil İstıyorsanız Bir Dha Yollarız Size Kac Kere Yazdım Burdan Özelden Görüşelim Ama Dönmediniz,,,

dostum tsörtleri yanlis arabaya vermissiniz buradan yazmakla olmuyo böyle niyetin kötü olmadigini biliyorum ama gerekirse birdaha yollariz falan yapmayin. dalga gecer gibi

edmontdante

Sevgili Engizli bence ortada dalga geçer gibi bir durum yok.Bir mağduriyet varsa gidermeye çalışırız anlamında konuşmuşlar.

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: engizli55 - 19 October 2010, 15:12:38
dostum tsörtleri yanlis arabaya vermissiniz buradan yazmakla olmuyo böyle niyetin kötü olmadigini biliyorum ama gerekirse birdaha yollariz falan yapmayin. dalga gecer gibi

Benı Bılen Bılır Dalgalık Bır Durum Yok Ben Sana Dogru Konusyom Sen Ters Anlıyosun Istıyosan Bır Daha Yollarız Kelımesınden Dalga Gecer Konusunu Nasıl Cıkarabılıyosun Anlamıs Degılım

engizli55

dostum niye yanlis anlayim sen öyle yazmissin diger arkadasinda elimizde yok bunaldim bu isten yazmis özelden ondan öyle yazdim ben

engizli55

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Alıntı yapılan: sBç1984 - 26 October 2010, 20:21:13
Arkadaşlar bugün polar siparişlerimizi verdik.Toplam 46 adet polar siparişi verilmiştir.Polarlarımız en kötü ihtimalle en son 10 Kasım tarihinde elimizde olacaktır inşallah.Bu iştende alnımızın akıyla çıktık gibi artık.Zoru başardık artık kolayı kaldı arkadaşlar.

Bizi sevindiren ise; herkes gibi kimseye yalakalık peşinde ya da muhtaç değiliz.Kendi işimizi kendimiz görüyoruz.Bu herkese bundan böyle ders olsun.

AhmetDenizci

poların ön tarafını çok beğendim.
yalnız arka tarafında hiçbir yazı olmadan sipariş edebiliyor muyuz ?