Kaptanlık Sorunu?

Başlatan berusa55, 18 September 2010, 17:03:29

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 23 September 2010, 11:36:32
Baba birde bizi düşünerek yaz da.Valla anlamadım şimdi cenkemi yoksa kalparamı kızdığını.Sonra alıntı yapıp rezil oluyoruz.

ne rezil olcan hocam anlamadın diye. baba ya sorarsın özelden falan anlatır sana.:) anlamak zorunda değilsin ki herşeyi herkesin anlama ve anlatma algısı farklı sonuçta frekanslar o an uyuşmamış olabilir. sen takma kafanı böyle şeylere yaz gönlünden geçeni

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Burak - 23 September 2010, 11:59:05
ne rezil olcan hocam anlamadın diye. baba ya sorarsın özelden falan anlatır sana.:) anlamak zorunda değilsin ki herşeyi herkesin anlama ve anlatma algısı farklı sonuçta frekanslar o an uyuşmamış olabilir. sen takma kafanı böyle şeylere yaz gönlünden geçeni

Bende senin bu yazdıklarına bi anlam veremedim.Yaz özelden anlat bakayım..Ha bir de 3 gün önce özelden telefonunu versene demiştim.hala bekliyorum...Özelden bi yaz bakalım..

ali ihsan

Geçen sene daha arkadaşları kendisini tanımazken Can Özgür kaptan çıkmadı mı maça.Şimdi ise takımın ve şehrin tanıdığı Cenk var sen Murat'ı kaptan yapıyorsun.O zaman geçen sene neden Murat'a verilmedi pazuband.Yönetim çok yanlış yapıyor çok.

Ayrıca geçen sene takımın önemli ismlerinden birisiyle yaptığımız görüşmede Hoca'yı topçuların alayının sevmediğini söyledi.Hoca ile oyuncular arasında sevgi ortamı yok ve bu hiç iyi değil.Manisa gol attıkça topçular daha 3 günlük hocaları olan Hikmet Karaman'a  koşuyorlardı hep birlikte.Biz bu görüntüyü yakaladığımızda başarı kendiliğinden gelir ....

Kodalak

aldığım duyum  :D bolu maçı kalpar için son şans,yönetim kalpara bu takımı cenk in üzerine kurduk ve hedefimiz süper lig diye uyarı vermiş,hatta söylenen şu bolu maçında adam gibi kadro çıkartılması yönünde .....yönetim hoca ile futbolcular arasında problem olduğunuda biliyor,geçen sene katlandılar ama bu sene hedefler büyük mutlaka da sonuç almak istiyorlar o yüzden kalpar akıllanmazsa gidici,

ahmetsefa55

23 September 2010, 12:52:52 #49 Son düzenlenme: 23 September 2010, 13:20:44 ahmetsefa55
off sımdı bolu macını kazanalım mı kaybedelım mı bılemedım ?? ayrıca bu duyumu bız aldıysak futbolcularda bılıyodur kı o zaman kalparı sevmeyen futbolcular bolu macından galıp ayrılmayı ne kadar ıstıyolardır ?? yıne olan taraftara olacak desenıze yıne bıze hüsran var  :( :(

Kodalak

ya kalpar düzelirse takım için ama bence gidici

celebi

Alıntı yapılan: Kodalak - 23 September 2010, 12:46:33
aldığım duyum  :D bolu maçı kalpar için son şans,yönetim kalpara bu takımı cenk in üzerine kurduk ve hedefimiz süper lig diye uyarı vermiş,hatta söylenen şu bolu maçında adam gibi kadro çıkartılması yönünde .....yönetim hoca ile futbolcular arasında problem olduğunuda biliyor,geçen sene katlandılar ama bu sene hedefler büyük mutlaka da sonuç almak istiyorlar o yüzden kalpar akıllanmazsa gidici,

nereden duydun sen bunu ben öyle birşey duymadım :D

fatih55ankara

türkiye de futbolcuya dayalı sistem olduğundan bu teknik direktör sevmeme olayı neyse anlayamadım.en iyisi samsunspor da antrenör olmasın.futbolcular kafasına göre takılsın.biz de boşu boşuna takımın peşinden gitmeyelim.eğer futbolcular hocayı sevmiyorsa bolu maçı farklı skorla yeniliriz.inşallah bu duyum doğru değildir.

Kadir ÇELEBİ

KALPAR'IN SON ŞANSI
23 Eylül 2010 / 13:29
Samsunspor'da gündem oluşturan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın Kırmızı-Beyazlı ekipteki kaderi Bolu maçında belli olacak. Eğer Kalpar'lı Samsunspor'un, Boluspor maçında da puan kaybetmesi durumunda tecrübeli çalıştırıcı ile yolların büyük ölçüde ayrılac
SON ŞANSI
Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın Samsunspor'daki geleceğinin Boluspor maçında tam olarak netleşeceği ifade ediliyor. Sezona Süper Lig hedefiyle başlayan Kırmızı-Beyazlı ekibin özellikle son 3 haftada sergilediği kötü futbol ve aldığı inanılmaz kötü sonuçlar başta taraftarları olmak üzere yönetimi de bir hayli rahatsız etmeye başladı.

TEPKİ ÇEKİYOR
Zirve yarışında her hafta kan kaybeden Kırmızı-Beyazlı ekipte, hocanın kaderinin Bolu maçının sonucuna bağlı olduğu dilden dile konuşulmaya başlandı. Bir maçı eksik Samsunspor şu anda 5 puanla ligde 8.sırada yer alırken, lider Denizlispor'un 10, ikinci Orduspor'un ise 8 puanı bulunuyor. Taraftarlar, takımın bir an önce toparlanmasını istiyor.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=46468

Kodalak

Alıntı yapılan: celebi - 23 September 2010, 13:09:24
nereden duydun sen bunu ben öyle birşey duymadım :D

:D istihbarat kuvvetli ,,,