gruplardan geri vites(mi?)

Başlatan Sioux, 19 July 2010, 21:26:26

« önceki - sonraki »

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 22 July 2010, 15:43:51
1 milyonluk kentte mahallecilik yapmak tribünlerimize büyük zarar veriyo...

Ne Yapalım Peki?

beşnumara

Ben kimseyle ikili diyaloğa girmicem.Çünkü daha önce girdim bir mersinliler bir adanalılar gibi anlayışınız var.Benm söylemek istediğimi anlayamamışsın bak mesela. 13-14 yaşında muhabbetleri uzatırsan maziye döneriz bagajda davulun içinde kıvrılarak istanbul deplasmanına  giden çocukları söylerim sen de bana biz de gittik vesaire dersin.Benim söylemek istediğimi önce bir anla.
Benm senin şahsına söylediğim bir şey yok.Her grupta parazitler vardır ve önemli olan bu parazitlere uymamaktır.Mümkün olduğunca bu parazitleri azaltmaktır.Siz şuan 3 grup 4 grup veya 5 grup birleşecekmişsiniz ne güzel.Belki söylediklerim sizin için değildi.kaldı ki isim cisim vermemişim.Daha önce de söyledim sana her şeye alınma.

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: beşnumara - 22 July 2010, 15:49:58
Ben kimseyle ikili diyaloğa girmicem.Çünkü daha önce girdim bir mersinliler bir adanalılar gibi anlayışınız var.Benm söylemek istediğimi anlayamamışsın bak mesela. 13-14 yaşında muhabbetleri uzatırsan maziye döneriz bagajda davulun içinde kıvrılarak istanbul deplasmanına  giden çocukları söylerim sen de bana biz de gittik vesaire dersin.Benim söylemek istediğimi önce bir anla.
Benm senin şahsına söylediğim bir şey yok.Her grupta parazitler vardır ve önemli olan bu parazitlere uymamaktır.Mümkün olduğunca bu parazitleri azaltmaktır.Siz şuan 3 grup 4 grup veya 5 grup birleşecekmişsiniz ne güzel.Belki söylediklerim sizin için değildi.kaldı ki isim cisim vermemişim.Daha önce de söyledim sana her şeye alınma.

Her Şeyin Hayırlısı Olsun Sadece Ve Sadece Bızım Sizden İstedımız Buyuklerın Vermıs Oldugu Kararları Herkez Tüm Grupa Maletmesi Anlatabiyormuyum?Bizim Burda Bu Karar Alınmasında Sucumuz Yok İnş Samsunsporumuz İcin Hayırlısı OLsun ,,

cembaba

Burayı oyun alanına çevirdiniz iyice! Kim daha iyi onu mu tartışacağız ya.

beşnumara

siz gençlerin samsunsporluluğunu biliyoruz büyüklerin samsunsporluluğunu da biliyoruz bunu tüm gruplar için söylüyorum.Ben kesinlikle tüm gruba maletmiyorum.Sizin için hayırlısı olsun bu karar diyecek bir şey yok.Kladı ki şirinler için konuşma yapmak bana düşmez.Grubun sözcüsü değilim.

erkutdem55

Kimse gruptaki bireylere laf söylememeli zaten.Bu hem ayıp hem de büyük haksızlık olur.Her grupta eminim Samsunspor için çok şeyler yapmış bir sürü kişi vardır.Kimsenin lafı bireylere değil,şu anda bazı grupların son yaşanan süreçteki ters duruşlarına yönelik bir rahatsızlık.

Kimse birey olrak üzerine alınmasın,gerçek Samsunsporlu zaten kendini bilir.

HaSaNCaN

konu kilitlense nasıl olur ?

Serkan

Neden her seferinde olay Şirinler - Sbç olayına dönüyor ?

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: Serkan - 22 July 2010, 16:16:41
Neden her seferinde olay Şirinler - Sbç olayına dönüyor ?

erkut tutu denen şahsiyetin marifeti amacları sanki bu trbünleri birbirine düşürmek :((

çýlgýnlar1984

AntZ

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 22 July 2010, 16:06:32
konu kilitlense nasıl olur ?

Bence kilitlenmesin, bazen sert konuşuyoruz, tartışıyoruz ama sonuç olarak mantıklı şeyler de yazılıyor, birbirimizle konuşmadan anlamadan, sırf tartışılmasın diye konuları kilitlersek biryere ulaşamayız. Ben de Konuyu kilitlemek yerine saygduyulu olmaya, empati yapmaya davet ediyorum herkesi. Belki çok kızdığımız, tartıştığımız insanlar bizden birileri. Birbirimizle tartışırız, 2 gün sonra muhabbetimize devam ederiz, önemli olan aramıza atılan nifak tohumlarının farkında olmak. Dışardan uzanan tribün bölücülerinin ellerini, kollarını birlikte kıralım, a grubu b grubu farketmez, kimse bu taraftar üzerinden oyun oynamasın, taraftarı çıkarı için kullanmasın. Durup bir daha düşünelim hep birlikte, şu ana kadar ortaya çıkan sonuç ne? Yine birbirimize düştük, yine başardılar (mı acaba)???

Burak

bence seviye konusunda bir sıkıntı yok gayet medeni şekilde eleştiriler yöneltiliyor kimse kimseye gider yapmıyor hem böylece insanların yanlış bildiği birşeyler varsa düzeltilmiş olur şirinlerin takviminden bende de var mesela bizim büroya da satmışlar güzel bir uygulama genç arkadaşlarımızında maça gelebilmesi açısından

Recep

iş gene her zaman ki gibi döndü dolaştı sbç sirinler olayına döndü ne diyelim böyle bir olayda bile biz bunu yaptık siz şunu yapmadınız yok biz kaf dağının arkasındayız siz yer altında geziyorsunuz diye insanların bir birini aşağılayacak şekilde yazılar yazması her geçen gün bizleri birbirimizden dahada soğutuyor
zaten yapılmak istenen de bu değilmiydi birbirimizi kırmamız ve şu anda bunu çok güzel başarıyoruz
aynı anda hem şirinlerden hemde sbç den arkadaşlar buraya girip yazıyorsa bilin ki burası bir üst kimlik lütfen burda bari birbirimizi kırmamaya özen gösterelim kin ve nefreti yazdıklarımızla dahada arttırmıyalım
son bir sözüm daha var burada bu gruplara sempati duyan ama bu grup üyesi olmayan çok arkadaş var o yüzden bilinsin ki Samsunspor bu grupların etrafında dönmüyor

LisandroLopez

Madem yönetimden kombine bilet almadığınızı iddia ediyosunuz o zaman geçen sene niye bu derece istemediğiniz yönetimi istifaya davet etmeyen tek grup siz oldunuz ?
Yönetim çok iyiydi de biz mi farkedemedik?
Hadi diyelim iyiydi,bu sene niye bütün grup yönetime tavır aldı?
Biz ''yönetim istifa'' diye biryerlerimizi yırtarken neredeydiniz?
Şimdi yanlış bi kararda olsa yönetimin arkasında olunacağını açıklayan gruba bütün herkes düşman olmuş.
Ki daha ortada tam olarak net birşey de yok.

Samsun'da bir SöğütlüBahçe gerçeği var yapılan olumsuzlukları görüp de Samsunspor için yapılan fedakarlıkları görmezden gelmeyi seçiyorsunuz.
O resimde de görüldüğü gibi -20 lerde,-30 larda deplasman yapan,takımının peşinde koşan bi grubuz.
Benim anlamadığım bu yönetime bu kadar karşıydınız da geçen sene neredeydiniz?
Herkes yorumlarını biraz daha dikkatli yapsın SöğütlüBahçe'nin tek davası Samsunspor'dur her zaman için !